Η εορταστική περίοδος πλησιάζει και σίγουρα θα θέλεις να εντυπωσιάσεις στις εξόδους σου με λαμπερά outfits και μοναδικά makeup looks. Ωστόσο, αν έχεις βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια, η ασημένια σκιά αποτελεί την ιδανική λύση!

Είναι γεγονός ότι η σκιά σε αυτό το χρώμα είναι μια επίφοβη επιλογή καθώς αν δε φορεθεί σωστά το αποτέλεσμα δεν θα είναι κομψό. Αν όμως πιστεύεις ότι μπορείς να υιοθετήσεις ένα silver eye makeup, δες παρακάτω τις φωτογραφίες που ακολουθούν με τις πιο ωραίες ασημένιες σκιές, για να υποστηρίξεις σωστά το look:

1. Glitter 

stilacosmetics.com

To glitter ήταν ένα από τα makeup trends που κυριάρχησαν το 2018. Αυτή η σκιά σε υγρή μορφή περιέχει glitter σε ασημί απόχρωση, εφαρμόζεται πολύ εύκολα και έχει μεγάλη διάρκεια!   

2. Platinum sparkle!

Sephora.com
Αυτό το προϊόν της εταιρείας Fenty Beauty μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους: ως σκιά για να τονίσεις τα μάτια σου αλλά και ως highlighter για τα ζυγωματικά σου και το σώμα σου!

3. Frost

Sephora.gr

Το Frost Money Metallic Crayon – Lip & Eye Pencil Set της Fenty beauty, αποτελείται από τρία μεταλλικά μολύβια που μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν με διάφορους τρόπους. Ιδανικό για όσες προτιμούν σκιές σε μορφή eye pencil για ακόμη πιο εύκολη εφαρμογή .

4. Shiny & sparkly

maccosmetics.gr

Η σκιά Shiny Pretty Things της εταιρείας MAC περιέχει glitter και ιριδίζουσες πέρλες και προσφέρει την απόλυτη γιορτινή λάμψη! 

5. Μetallic silver

nyxcosmetics.com

Photo: nyx via nyxcosmetics.com

Αν ψάχνεις κάτι πιο οικονομικό αλλά εξίσου εντυπωσιακό, η εταιρεία ΝYX έχει την ιδανική λύση. Η σκιά Prismatic Eyeshadow σε ασημί απόχρωση είναι τόσο έντονη που μπορείς να την εφαρμόσεις με τα δάχτυλά σου χωρίς να χρησιμοποιήσεις πινέλο.  


* Featured photo via IMAXTREE