b17198f5c44a3f5141b4468892c50777fc09c68a

Έχω μια θεωρία πως οι Τετάρτες ήταν ανέκαθεν οι χειρότερες ημέρες της εβδομάδας. Γιατί δεν είναι η πρώτη μέρα στην δουλειά μετά από σαββατοκύριακο αλλά έχουν ήδη περάσει δυο μαρτυρικές. Ούτε είναι η μέρα που σε φέρνει κοντά σε αυτό, όπως η Πέμπτη ή η Παρασκευή. Αντιθέτως, είναι οι πιο ανούσιες ημέρες της εβδομάδας. Ή τουλάχιστον ήταν μέχρι σήμερα Τετάρτη .

Γυρνώντας μετά την Πρωτοχρονιά στη δουλειά, στα γραφεία του Savoir Ville επικρατεί ένας μικρός πανικός και κανένα τάπερ. Τι έγινε ρε παιδιά; Τα φάγαμε όλα μέσα σε δυο μέρες; Λογικά ναι. Και τα ήπιαμε κιόλας μάλλον, γιατί στην προσπάθειά μας να παραγγείλουμε μια σαλάτα από τις εκατοντάδες επιλογές που σου δίνει καθημερινά το e-FOOD συνειδητοποιήσαμε πως εκτός από τα άδεια στομάχια μας και την θέλησή μας για μια μίνι αποτοξίνωση, είχαμε και άδεια πορτοφόλια. Ξοδέψαμε τόσα μετρητά σε φαγητό -κυρίως- και ποτά μέσα στις γιορτές που ξαφνικά δεν είχαμε ούτε εκείνο το πολυπόθητο 10ευρω που τόσο χρειαζόμασταν εκείνη την ώρα.

Σε δεύτερη σκέψη όμως, πόσο νομίζεις ότι χρειαζόμασταν εκείνα τα 10 ευρώ; Καθόλου. Γιατί το e-FOOD σου δίνει την ευκαιρία να πληρώσεις κατευθείαν από την κάρτα σου. Αν δε, πληρώσεις και με Mastercard μπορείς να κερδίσεις 5 ευρώ έκπτωση στην επόμενη παραγγελία σου ή να είσαι ο μεγάλος τυχερός που θα κερδίσει 10 φορές την αξία των παραγγελιών του!

Η φάση έχει ως εξής: Αυτό το διάστημα μια ωραία έκπληξη περιμένει τους χρήστες της Mastercard®. Μέχρι τις 15.01.17 πληρώνοντας με την Mastercard® κάρτα για τις παραγγελίες σου, γίνεσαι ένας από τους 600 τυχερούς ημερησίως, που θα κερδίσει 5€ έκπτωση στην επόμενη παραγγελία ή ο μεγάλος τυχερός που θα κερδίσει 10 φορές την αξία των παραγγελιών του!

%ce%b1%cf%83

Όροι συμμετοχής στην προωθητική ενέργεια: goo.gl/GFxO69

#MastercardGR #MastercardGreece #efoodgr

Περισσότερα: www.mastercard.com/gr/consumer/local-promo.html