Πώς να διαλέξεις το σωστό bob haircut ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών σου

Τα μαλλιά με bob καρέ είναι in. Eίτε έχεις ολόισια μαλλιά είτε έχεις λεπτά, είτε σγουρά είτε κυματιστά, το bob κούρεμα θα το βρεις το ίδιο εύκολο και βολικό. Οι μικρές διαφοροποιήσεις ανάλογα με τον τύπο μαλλιών σου θα σου επιτρέψει να χτενίζεις και να κάνεις styling πιο εύκολα.

Για σένα που έχεις ατίθασα μαλλιά

Είναι ξηρά, τα επηρεάζει η υγρασία, φριζάρουν και δεν υπακούουν κανένα προϊόν styling.Το σωστό κόψιμο είναι αυτό σε επίπεδα που θα μειώσουν τον όγκο. Ζήτησε από τον κομμωτή σου να δώσει μία γραμμή σε σχήμα Α στο κούρεμα για να μπορείς έτσι να τα χτενίζεις πιο εύκολα.

Για σένα που έχεις λεπτά μαλλιά

Με το πλεονέκτημα των λεπτών μαλλιών που δεν έχουν περιττό όγκο μπορείς να κάνεις φανταστικά κοντά bob κουρέματα. Φρόντισε να μη βάζεις πολύ κρέμα μετά το λούσιμο ώστε να μη βαραίνουν. Πάρε ιδέες από την Taylor Swift, την Karlie Kloss και την Bella και μην κόψεις σε ένα μήκος για να δώσεις περισσότερο όγκο στο σχήμα τους. Θα είναι το πιο εύκολο κούρεμα που είχες ποτέ.

Για σένα που έχεις σγουρά μαλλιά

Φρεσκολουσμένα κάνουν ό,τι θέλουν. Τη δεύτερη μέρα βαραίνουν και δεν φριζάρουν. Τη τρίτη μέρα πάλι από την αρχή. Για να απολαύσεις ένα bob καρέ με σγουρά μαλλιά συζήτησε με τον κομμωτή σου αν θα σε βοηθήσει ένα κούρεμα με επίπεδα στο πίσω μέρος του κεφαλιού ή στο μπροστινό.

Για σένα που έχεις ίσια μαλλιά

Αν αγαπάς το bob καρέ τότε πες ευχαριστώ. Τα ίσια μαλλιά είναι ιδανικά γιατί δεν χρειάζεσαι κερατίνη και ισιωτικές μεθόδους. Μπορείς να κόψεις αφέλειες και καρέ με γεωμετρικά σχήματα αν σου το επιτρέπει και η κατανομή του προσώπου σου.

Αν έχεις κυματιστά μαλλιά

Τα μαλλιά σου το πρωί είναι παλαβά και κάνουν ότι θέλουν. Δεν είναι ίσια ούτε σγουρά και αυτό μπορείς να το εκμεταλλευτείς. Θα χρειαστείς λίγο περισσότερο χρόνο στο styling τα πρωινά αλλά αν κόψεις ένα κοντό καρέ και κάνεις μερικές μακριές αφέλειες το αποτέλεσμα θα είναι τέλειο.

0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.