Αγαπάμε το σώμα μας ακριβώς όπως είναι αλλά επειδή είμαστε άνθρωποι χαιρόμαστε κάθε φορά που η φίλη μας μας λέει ‘αυτό που φοράς σε ψηλώνει’.

Join the club αν έχεις και εσύ αυτή τη σχέση αγάπης και μίσους με τους πόντους που μπορεί να σου λείπουν για να νιώθεις κάποιες μέρες λίγο Karlie Kloss φορώντας το mini φόρεμα. Επειδή έτσι είμαστε και έτσι μας αγαπάμε, βάζουμε απλά λίγη περισσότερη σοφία στις επιλογές των outfits μας, φορώντας τα σωστά ρούχα για να κερδίσουμε αυτούς τους έξτρα πόντους. Τουλάχιστον τις μέρες που νιώθουμε ότι θέλουμε λίγο παραπάνω αυτοπεποίθηση, λίγο παραπάνω αέρα.

Φόρεσε ίσια φορέματα

Πως να αναδείξεις το ύψος σου με το σωστό styling

Με ένα μακρύ, ίσιο φόρεμα δίνεις την εικόνα της μακρόστενης σιλουέτας. Τα ίσια φορέματα ταιριάζουν στους περισσότερους και πιθανόν έχεις περισσότερα τέτοια φορέματα από ο,τιδήποτε διαφορετικό που μπορεί να σου δίνει όγκο.

Φόρεσε κάθετες ρίγες

Πως να αναδείξεις το ύψος σου με το σωστό styling Οι κάθετες ρίγες κάνουν ακριβώς ότι και τα ίσια φορέματα. Δίνουν την αίσθηση της ψιλόλιγνης σιλουέτας. Απόφυγε τις οριζόντιες ρίγες και διάλεξε ένα top ή ένα παντελόνι με κάθετες ρίγες.

Φόρεσε ψηλόμεσα παντελόνια

Πως να αναδείξεις το ύψος σου με το σωστό styling

Τα ψηλόμεσα παντελόνια κάνουν τα πόδια σου να φαίνονται πιο μακριά αρκεί το top να μη σκεπάσει τη μέση σου.

Διάλεξε το monochromatic

Πως να αναδείξεις το ύψος σου με το σωστό styling

Η λογική της ίσιας, κάθετης εικόνας και εδώ, με το μονόχρωμο look που δεν αφήνει τη ματιά να ξεφύγει, δημιουργώντας την εικόνα της μακρόστενης σιλουέτας.

Φόρεσε micro prints

Πως να αναδείξεις το ύψος σου με το σωστό styling

Τα πάραπολύ μικρά prints θα σε βοηθήσουν να δείξεις πιο ψηλή από ότι είσαι αφού δημιουργούν τη ψευδαίσθηση της μεγέθυνσης. Φέρσου σοφά και διάλεξε κομμάτια που θα τονίσουν τα σωστά σημεία του σώματός σου.

Bάλε σωστά παπούτσια

Πως να αναδείξεις το ύψος σου με το σωστό styling

Πρέπει να προσέχεις που τελειώνει το δέρμα των παπουτσιών σου. Διάλεξε παπούτσια που δείχνουν τους αστραγάλους σου ή ankle boots που δεν σου ”κόβουν” πόντους επειδή τελειώνουν στο λάθος ύψος του ποδιού σου.

Βάλε top στο σωστό μέγεθος

Πως να αναδείξεις το ύψος σου με το σωστό styling

Απόφυγε τα baggy, boxy και υπερμεγέθη tops που θα σου δώσουν έξτρα όγκο. Φόρεσε t shirts και πουκάμισα κοντά στο μέγεθός σου για να τηρήσεις τις σωστές σου διαστάσεις.

Βάλε V λαιμόκοψη

Ο λαιμός των tops σε σχήμα V κάνει τον κορμό σου να φαίνεται πιο μακρύς.

Φόρεσε γήινες αποχρώσεις παπούτσια

Στην ουσία είναι αυτό ακριβώς που σκέφτεσαι. Τα παπούτσια στο χρώμα του δέρματος επιμηκύνουν την εικόνα της σιλουέτας σου γιατί δίνουν μία συνέχεια που δεν σταματάει απότομα όπως θα γινόταν με μαύρα παπούτσια.

featured photo: www.darialamode.com