Το να κάνεις φίλους σαν ενήλικας δεν είναι κάτι το εύκολο. Από την παιδική ηλικία μέχρι και στα 20, οι πιθανότητες να συναντήσεις κάποιον ανοιχτόμυαλο είναι πολλές. Για να δούμε τι είπαν μερικές αναγνώστριες του Elle, σχετικά με τη φιλία στην ενήλικη ζωή.

Allie και Brooke

Τι θυμάται η Allie: “Πιάσαμε κουβέντα μέσα σε ένα Uber όσο περίμενα και κάποιον ακόμα να έρθει. Αρχίσαμε να μιλάμε για δουλειές και εκεί ήταν που ξετρελάθηκα, γιατί λάτρευα το μαγαζί που δούλευε η Brooke. Όταν φτάσαμε στον προορισμό μας μου ζήτησε να ανταλλάξουμε νούμερα. Φυσικά και δέχτηκα. Είναι τόσο τέλειο συναίσθημα το να συναντάς φίλους στην ενήλικη ζωή σου. Μετά ήταν σαν το πρώτο ραντεβού. Ποια θα στείλει πρώτη.

Τι θυμάται η Brooke: “Ήμουν σε ένα πάρτι στο κέντρο της πόλης. Για επιδόρπιο, παραγγείλαμε σορμπέ, καμία σχέση με αυτό που μου φέρανε τελικά. Μετά από ώρα, πήρα ένα Uber και εκεί γνώρισα την Allie. Μετά από μια εβδομάδα πήγαμε για σούσι  όπου και γνώρισε το αγόρι μου. Ήξερα ότι θα γινόμασταν οι καλύτερες φίλες.”

Ashli και Alysha

Τι θυμάται  η Ashli: “Ήμασταν σε ένα πάρτι, όπου και οι δύο είχαμε πάει μετά τη δουλειά. Με κάποιον τρόπο εγώ και Alysha βρεθήκαμε μαζί. Χορέψαμε, τραγουδήσαμε και γελάσαμε αρκετά. Μιλήσαμε και βρήκαμε ότι έχουμε πολλά κοινά και ήταν ένα απίστευτο συναίσθημα.”

Τι θυμάται η Alysha: Συμφωνώ με όλα όσα είπε.

Susan και Elise

Τι θυμάται η Susan: “Εγώ και η Elise καθίσαμε δίπλα δίπλα στο αεροπλάνο. Στη διαδρομή η Elise κατάλαβε ότι είχα κάποιο πρόβλημα με το κινητό και έτσι προσφέρθηκε να βοηθήσει. Έτσι ξεκινήσαμε να μιλάμε. Συμφωνήσαμε στο ότι αγαπάμε τη ζωή. Είναι μία υπέροχη παρέα γιατί είναι ένα πολύ θετικό άτομο, γεμάτο ενέργεια, ζεστό και έχει ζήσει πολλά. Αισθάνομαι τυχερή που την έχω στη ζωή μου.”

Τι θυμάται η Elise: “Πήγαινα να βρω την κόρη μου στο μέρος όπου ζει και έτυχε μία γυναίκα στο διπλανό κάθισμα να έχει κάποιο θέμα με το κινητό της. Αφού το πρόβλημα λύθηκε, δεν σταματήσαμε να μιλάμε. Και από τότε δε σταματήσαμε.”

Chloe και Lindsey

Τι θυμάται η Cloe: “Η Lindsey κι εγώ έχουμε ακριβώς την ίδια ηλικία. Είχα τελειώσει πριν από λίγο καιρό με τη σχολή και δούλευα. Έτυχε να γνωρίσω την Lindsey στη δουλειά. Την συμπάθησα στο λεπτό. Από τότε ερχόταν σε εμένα για συμβουλές, για πράγματα που αφορούσαν την δουλειά και συμβουλές για δουλειές που της πρότειναν. Έτυχε να χρειαστεί να την φιλοξενήσω γιατί έπρεπε να μείνει στο κέντρο της πόλης για λίγες μέρες. Ανοίξαμε ένα μπουκάλι κρασί, είδαμε βίντεο των Jonas Brothers και γελάσαμε μέχρι δακρύων. Από τότε συνεχίζουμε να μένουμε μαζί και τίποτα δεν άλλαξε.”

Τι θυμάται η Lindsey: “Μου είχαν προσφέρει μια τρομερή δουλειά που δεν μπορούσα να αρνηθώ. Στη δουλειά γνώρισα και την Cloe η οποία με βοήθησε με τα πάντα. Όταν μου ήρθε μία νέα πρόταση για δουλειά ζήτησα τη γνώμη της αλλά δεν είχα που να μείνω. Εκείνη προσφέρθηκε να με φιλοξενήσει και από τότε ζούμε μία “κολλητή” ζωή μαζί.”

Jacky και Hanna

Τι θυμάται η Hanna: “Προσληφθήκαμε για την ίδια δουλειά. Όταν πήγα να της κάνω αίτημα φιλίας στο Facebook, συνειδητοποίησα πόσους κοινούς γνωστούς είχαμε. Ήξερα αρκετά καλά και τα δύο πρόσωπα που είχε στην εικόνα προφίλ της. Και το καλύτερο; Είχαμε γενέθλια με 3 μέρες διαφορά. Από τότε δεν σταματήσαμε να κάνουμε παρέα και κάνουμε τα γενέθλιά μας μαζί.”

Τι θυμάται η Jacky: “Σε αυτό που μόλις είπε η Hanna, θα ήθελα να προσθέσω ότι οι δυνατές φιλίες αντέχουν στον χρόνο. 

Διάβασε ακόμα: 7 πράγματα που πρέπει να ξέρεις όταν ταξιδεύεις 

>> Ακολούθησε μας στο Instagram <<


Πηγή: elle.com Μετάφραση: Εύα Τόλιου Featured image: Voyage Dallas