Όλοι φανταζόμαστε πόσο δύσκολο είναι να δώσει η Anna Wintour τα εύσημά της σε κάποιον για το στυλ του. Θυμόμαστε άλλωστε την αυστηρή Miranda Pristley στην ταινία The Devils Wears Prada. Έναν ρόλο που έχει εμπνευστεί από την ίδια την Wintour. Παρ’ όλα αυτά όπως φαίνεται κανείς δεν μένει ανεπηρέαστος από το “φαινόμενο Markle”.

Η Wintour μίλησε για τη Δούκισσα του Sussex κατά τη διάρκεια της συνόδου κορυφής για το Women In the World το 2019. Όταν ρωτήθηκε για τις σκέψεις τις για τη Meghan Markle η αρχισυντάκτρια της αμερικανικής Vogue αναγνώρισε κάτι πολύ σημαντικό στη μέλλουσα μητέρα. Πιο συγκεκριμένα μίλησε για τη σύγχρονη νότα που έχει δώσει η παρουσία της Markle στη βασιλική οικογένεια. “Στα αλήθεια φέρνει τον μοντερνισμό στη βασιλική οικογένεια με έναν εμπνευσμένο τρόπο”, εξηγεί η Wintour. “Νομίζω ότι η εικόνα που έχω στο μυαλό μου… Τη Δούκισσα του Sussex να περπατάει στο διάδρομο της εκκλησίας μόνη της. Για μένα αυτό ήταν αντιπροσωπευτικό μιας σύγχρονης γυναίκας”, τόνισε στη συνέχεια η Wintour.

Πώς η Meghan Markle εμπνέει την Anna Wintour
marieclaire.com

Έπειτα, η θρυλική δημοσιογράφος μόδας αναφέρθηκε στις επιλογές ρούχων της Markle από τη βασιλική της περιοδεία στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία. Δήλωσε ότι είναι κάποιες από τις καλύτερες στιγμές της σε στυλιστικό επίπεδο.

Πώς η Meghan Markle εμπνέει την Anna Wintour
marieclaire.com

Ακόμη για το προσωπικό στυλ της Δούκισσας όμως, η Wintour είχε να πει πολύ κολακευτικά σχόλια. Είναι φανερό ότι η Meghan Markle από τότε μάλιστα που συμμετείχε στη σειρά Suits είχε αναβαθμίσει το στυλ της κάνοντας τα κοστούμια signature look της. Αυτό είναι κάτι που δεν έμεινε απαρατήρητο από την Anna Wintour. Μιλώντας για τη σημασία του προσωπικού στυλ, η ίδια είπε:

“Πιστεύω ότι είναι τελείως προσωπική απόφαση… Είναι μάλλον πιο εύκολο να φοράς τα ίδια ρούχα κάθε μέρα και να μη χρειάζεται να ανησυχείς. Ίσως είναι κάπως βαρετό και ήρθε η ώρα να αλλάξει. Σκέφτομαι πολύ σχετικά με τα κοστούμια τον τελευταίο καιρό οπότε… Ένα ευχαριστώ στη Δούκισσα του Sussex! ‘’

featured image: Monagiza