Διαφορετικά κομμάτια της ντουλάπας, διαφορετικά πρόσωπα, ένα υλικό. Το suede που ζει μεγάλες στιγμές για άλλη μια φορά. Μας αρέσει σε όλες του τις εκδοχές μα μας έχει κερδίσει λίγο περισσότερο η ιδέα ενός trench coat suede φορέματος.

1. H Miranda Kerr εμφανίστηκε με ψηλόμεσο legging που λίγες από εμάς θα τολμούσαν να φορέσουν. Cropped top και bomber jacket.

suede-7

2. H blogger Miroslava Duma εμφανίστηκε στο show του οίκου Fendi για την άνοιξη του 2017 με suede trench που φόρεσε ως φόρεμα.

suede-1

3. Η Amal Clooney έκανε το αναμενόμενο αλλά αγαπημένο: Suede μακρύ jacket και λευκό δαντελένιο φόρεμα.

suede-6

4. Η Olivia Palermo ανέδειξε τα suede παπούτσια της αρχικά με την επιλογή του χρώματος και δεύτερον με το πράσινο bomber jacket της.

suede-5

5. Το μοντέλο Εlena Perminova εμφανίστηκε αρκετές  φορές τελευταία με τη suede κρεμαστή τσάντα της. Τις περισσότερες περασμένη χιαστί.

suede-3 6. Η αγαπημένη μας Alexa Chung έκανε σαφές ότι τη φούστα που σχεδίασε για τα M&S την αγαπάει και θα την φοράει συχνά.

main-original-640x0c 7. Την ίδια ιδέα με τη Duma είχε και η Olivia Palermo και το trench coat dress από suede αποδεικνύεται πιο συχνή επιλογή και από την αναμενόμενη φούστα.

suede-2