Συνώνυμο με τις πιο cool και stylish εμφανίσεις, το puffer jacket είναι ό,τι χρειάζεσαι αυτόν τον χειμώνα.

Κι ενώ οι φθινοπωρινές τάσεις έρχονται και φεύγουν, υπάρχουν πολλά «διαμαντάκια» που βρίσκονται πάντα στην κορυφή των επιλογών μας. Στην προκειμένη περίπτωση αναφερόμαστε στο puffer jacket, το fashion item που θα μας απασχολήσει αρκετά τον επερχόμενο χειμώνα.

Αν είσαι κι εσύ πιστή οπαδός των cool εμφανίσεων και θέλεις να πάρεις μια μικρή δόση έμπνευσης για τους διαφορετικούς τρόπους που μπορείς να συνδυάσεις ή να φορέσεις το puffer jacket, τότε δεν έχεις παρά να κρατήσεις σημειώσεις από τις παρακάτω φωτογραφίες.

Athleisure look 

Το athleisure look έχει ενταχθεί δυναμικά στην καθημερινότητά μας κι έχει επηρεάσει στον μέγιστο βαθμό τις τάσεις της μόδας. Αν θέλεις να αισθάνεσαι άνετη αλλά ταυτόχρονα αρκετά κομψή και περιποιημένη, τότε κράτα σημειώσεις από την παραπάνω φωτογραφία. Δεν χρειάζεσαι πολλά. Ένα puffer jacket, leggings, ένα άνετο top, τα αγαπημένα σου sneakers, κι είσαι έτοιμη.

Puffer jacket σε έντονη απόχρωση 

 
View this post on Instagram
 

A post shared by emma fridsell (@emmafridsell)

Στο προσκήνιο φέτος βρίσκονται και οι έντονες αποχρώσεις. Αν θέλεις να βγεις εκτός της πεπατημένης και της ζώνης ασφαλείας σου, τότε δεν έχεις παρά να επενδύσεις σε ένα puffer jacket σε έντονα χρώματα. Ακόμη, για να συμπληρωθεί και να τελειοποιηθεί το look σου, επίλεξε μια τσάντα σε μια εξίσου έντονη απόχρωση.

Puffer jacket και jeans 

Ίσως πρέπει να το πάρεις απόφαση. Ένα jeans παντελόνι θα βρίσκεται πάντα στην κορυφή των επιλογών σου. Δεν θέλουμε να σε κουράσουμε. Γνωρίζεις ήδη τους λόγους για τους οποίους το αγαπάμε. Και ναι, στην προκειμένη περίπτωση, ο παραπάνω συνδυασμός φαντάζει ιδανική επιλογή.

Puffer jacket και δερμάτινο παντελόνι 

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne)

Οι επιλογές δεν τελειώνουν εδώ, αφού ένα δερμάτινο παντελόνι μπορεί πάντα να ανταπεξέλθει δυναμικά στις προσδοκίες σου. Αν θέλεις να δημιουργήσεις την ιδανική ισορροπία κομψότητας, coolness κι απλότητας, τότε αυτό το look είναι όσα ψάχνεις. Τώρα, είσαι έτοιμη για την πιο stylish εμφάνιση.

Brown, brown, brown 

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Benthe Liem 🦂 (@bentheliem)

Φυσικά, μπορείς πάντα να δημιουργήσεις το πιο iconic outfit «παίζοντας» με καφέ αποχρώσεις. Αν θέλεις να νιώσεις στο έπακρο τα χειμερινά vibes, τότε ιδού η ιδανική επιλογή για σένα.