Καταφέρνεις να κλείσεις ένα ραντεβού για early drinks μετά από αρκετό καιρό. Το θέμα είναι πως δεν έχεις χρόνο να περάσεις πρώτα από το σπίτι και άρα θα πρέπει από office το makeup σου να μετατραπεί σε πιο βραδινό σε ελάχιστο χρόνο, στην τουαλέτα του γραφείου. Κανένα πρόβλημα, μπορούμε να το κάνουμε.

Δέκα λεπτά είπες; Challenge accepted.

Βάση

*Το πρωινό makeup είναι φωτεινό, οπότε εφάρμοσε μια BB cream ή ένα foundation με ελαφριά υφή. Συνέχισε με λίγο ρουζ στα μήλα.

*Μεταμορφώνοντας το πρωινό μακιγιάζ σε βραδινό, αύξησε λίγο την κάλυψη όπου χρειάζεται. Χρησιμοποίησε concealer για να κρύψεις τυχόν ερυθρότητα και εφάρμοσε υγρό foundation πάνω από την BB με ένα φαρδύ πινέλο.

Πώς να μετατρέψεις το πρωινό σου makeup σε βραδινό μέσα σε 10' το πολύ
SOCIETY19

Λάμψη

*Για λίγη πρωινή λάμψη, ταμπονάρεις λίγο highlighter πάνω τα ζυγωματικά και κατά μήκος του κόκαλου της μύτης.

*Για το βραδινό μακιγιάζ, χρησιμοποίησε μια παλέτα για contouring για να κάνεις πιο έντονα τα ζυγωματικά σου και να δημιουργήσεις φωτοσκιάσεις που θα αναδείξουν τα οστά του προσώπου σου. Μην ξεχνάς πως το contouring δείχνει πιο διακριτικό και κολακευτικό στις βραδινές εμφανίσεις.

Μάτια

*Μια metallic μπρονζέ σκιά και μια στρώση μάσκαρα είναι ό,τι χρειάζεσαι για ένα πρωινό beauty look.

*Για να μεταμορφώσεις αυτό το look σε βραδινό, σχεδίασε μια γραμμή με υγρό eyeliner παράλληλα με τη γραμμή των βλεφαρίδων σου, ανασηκώνοντας λίγο το περίγραμμα. Έπειτα, εφάρμοσε ακόμα μια στρώση μάσκαρα, απαλά και αργά, αποφεύγοντας το να δημιουργήσεις κόμπους. Για να φωτίσεις το βλέμμα σου και να κάνεις τα μάτια σου να φαίνονται πιο μεγάλα, χρησιμοποίησε λευκό μολύβι στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου.

Πώς να μετατρέψεις το πρωινό σου makeup σε βραδινό μέσα σε 10' το πολύ
makeupserenablog.salaovirtual.ru

Χείλη

*Το πρωί ένα διακριτικό lip gloss είναι ό,τι πρέπει για μια μέρα στο γραφείο.

*Για τη βραδινή σου εμφάνιση αμέσως μετά τη δουλειά, φρόντισε να έχεις μαζί σου ένα φωτεινό κόκκινο ή φούξια κραγιόν και εφάρμοσε το απευθείας χωρίς περίγραμμα ή πινέλο.

Tip για την περίπτωση που δεν έχεις καν 10′ στη διάθεσή σου: Ανανέωσε το πρωινό σου make-up με λίγο ενυδατικό face mist, το οποίο θα ξαναδώσει ζωντάνια και φωτεινότητα στο πρόσωπό σου.

featured image: beautyheaven.co.nz