Το καλοκαίρι φτάνει στο τέλος του αφού μπαίνουμε στον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού τον Αύγουστο. Και επειδή πολλά μπορεί να φέρει ένας νέος μήνας, εδώ θα δεις τι να περιμένεις αυτόν τον Αύγουστο, με βάση το ζώδιό σου.

Κριός

Τον Αύγουστο θα σας απασχολήσουν θέματα που αφορούν τη βελτίωση της υγείας σας και της καθημερινότητας σας. Μπορεί να είστε διακοπές αλλά σκέφτεστε επίσης τα θέματα των εργασιακών σας που πρέπει να λυθούν. Ο κυβερνήτης σας Άρης θα δεχτεί μια όψη καρμικών γεγονότων στις 10/8 και στις 22/8 θα εμφανιστεί μια ξαφνική λύση που αφορά ένα οικονομικό σας θέμα.

Η νέα σελήνη στις 8/8 σας βάζει να ξεσκουριάσετε την κοινωνικοποίηση σας (από τον Μάιο που την είχατε παρκαρισμένη) και στις 22/8 λογικά θα συμμετάσχετε σε κάποιο ξέφρενο πάρτυ που θα το θυμάστε για καιρό.

Από 16/8 θα ευνοηθείτε σε θέματα σχέσεων με πολλές ευκαιρίες οι αδέσμευτοι του ζωδίου ειδικότερα προς τα τέλη Αυγούστου (21 & 23 Αυγούστου SOS ημέρες) να ξεκινήσετε μια ολοκαίνουργια ερωτική σχέση που θα σας πηγαίνει πολύ!

Ταύρος

Εντάξει δεν έχετε παράπονο εσείς από φλερτ και αυτόν τον μήνα. Η Αφροδίτη και ο Άρης στον 5ο οίκο σας φωνάζουν το sexiness που εκπέμπετε. Αυτόν τον μηνά όμως συνδυάζετε τα πάντα, από τη μια ερωτική διάθεση και από την άλλη κάτι δυναμικό ξεκινάει στα επαγγελματικά σας στις 8/8 που θα δώσει καρπούς στις 22/8.

Θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια δε θα λείψουν θα έχετε και αυτές τις έγνοιες. Από 16/8 ο κυβερνήτης σας περνάει στο ευνοϊκό ζώδιο του Ζυγού και αυτό σας ενδυναμώνει.

Ημερομηνίες πολύ δυνατές για εσάς 3/8 ξαφνικά ευχάριστα γεγονότα, 11/8 & 21/8 καρμικές ερωτικές καταστάσεις. Και στις 23/8 εδραιώνετε κάτι εξαιρετικό στα επαγγελματικά σας.

Δίδυμος

Ταξίδια, πλοία, θάλασσες, εκδρομές και θέματα επικοινωνίας ευνοούνται μέχρι τις 11/8 για εσάς αγαπητοί Δίδυμοι. Μετά τις 11/8 μέχρι 30/8 ο κυβερνήτης σας περνάει στο ζώδιο της Παρθένου και σας ανεβάζει την αυτοπεποίθηση. Θα ασχοληθείτε με θέματα οικογένειας και σπιτιού μέχρι το τέλος του μήνα αλλά από 16/8 βάλτε στο μενού και πάρα πολλές νέες και καθόλου βαρετές ερωτικές γνωριμίες. Το φλερτ ούτως η άλλως είναι εχμμμ η προσωπική σας σφραγίδα.

1/8, 4/8, 19/8 καλό είναι να μην μιλάτε πολύ γιατί μπορεί να παρεξηγηθείτε με σοβαρές συνέπειες. Πολύ ευνοϊκές ημέρες 20/8 και 26/8.

Καρκίνος

Μπορεί να σας έχουν πλανέψει ακρογιαλιές δειλινά φίλοι Καρκίνοι αλλά και κάτι θεματάκια οικονομικά. Ο Αύγουστος για εσάς είναι ένας ερωτικός μήνας ναι με ταξίδια, διακοπές αλλά θα μπείτε και στη διαδικασία να λύσετε τους γρίφους των χρεών και οικονομικών σας υποχρεώσεων.

Στις 8/8 βάζετε ένα επίπονο αλλά πολλά υποσχόμενο οικονομικό πλάνο στο τραπέζι και στις 22/8 το υλοποιείται και σας φεύγει επιτέλους ένα βάρος. Από 16/8 θα σας απασχολήσουν θέματα σπιτιού και οικογένειας που ευτυχώς θα λυθούν εύκολα. Παράλληλα θα κάνετε και μια σεξουαλική θεραπεία αναζωογόνησης αυτόν τον μήνα που θα τονώσει τα τσάκρα σας.

Ευνοϊκές ημέρες 3/8, 4/8, 6/8, 8/8, 9/8, 10/8, 11/8, 13/8, 16//8, 17/8, 19/8, 22/8, 26/8, 29/8 και 31/8.

Λέων

Με τον Ερμή στο ζώδιο σας μέχρι τις 11/8 αγαπητά περήφανα Λιοντάρια η προβολή σας και η επικοινωνία σας εχουν κυριολεκτικά πάρει φωτιά. Από 11/8 κι μετα το ζωτικό θέμα που θα σας απασχολήσει είναι τα οικονομικά σας. Από 16/8 μέχρι τέλος μήνα δεν αφήνετε νησί για νησί που κάνετε ωραιότατες διακοπές με 99% πιθανότητες εκεί στα νησιά να γνωρίσετε τον έρωτα.

Η νέα σελήνη από 8/8 σας δίνει μια εύνοια στις ερωτικές σχέσεις και στις 22/8 κάτι λιονταρίσια πυροτεχνήματα θα δούμε στον ουρανό που επιτέλους ξανά ο Δίας σας ξαναδίνει την εύνοια του μαζί με την Πανσέληνο.

Προσοχή στις 2/8, 6/8. Ευνοϊκές ημέρες 4/8, 20/8 και 22/8.

Παρθένος

Με Αφροδίτη και Άρη στο ζώδιο σας μέχρι τις 16/8 μια αισθησιακή αύρα και έναν ερωτισμό τα αφήνετε στο πέρασμα σας. Αρκετά τα ερωτικά σας θύματα αυτό το διάστημα και εκμεταλλευτείτε το γιατί από τα μέσα Αυγούστου μέχρι 22/8 θα ασχοληθείτε με λίγο πιο πεζά θέματα όπως οικονομικά, εργασιακά και καθημερινή ρουτίνα.

Δεν αποκλείεται να ασχοληθείτε και με κάποιο κατοικίδιο σας ή να εντάξετε ένα τετράποδο νέο μέλος στο σπίτι σας (και μπράβο σας!).

1/8, 4/8, 19/8 καλό είναι να μην μιλάτε πολύ γιατί μπορεί να παρεξηγηθείτε με σοβαρές συνέπειες. Πολύ ευνοϊκές ημέρες 11/8, 20/8 και 26/8.

Ζυγός

Ελάτε πείτε αλήθεια, από 14 Μαΐου που σας έφυγε ο Δίας από τον Υδροχόο μελαγχολήσατε λίγο. Σας έχω καλά νέα λοιπόν. Εκμεταλλευτείτε αυτό το μοναδικό διάστημα (και μέχρι το τέλος του 21 γενικότερα) για εσάς γιατί οι ευκαιρίες που σας δίνονται είναι πάρα πολλές και ιδιαίτερα στο κομμάτι των διαπροσωπικών σχέσεων.

Από 16/8 η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο σας και σε συνδυασμό με Δια και Κρόνο από Υδροχόο τα άστρα είναι εντελώς με το μέρος σας. Από αυτή τη νέα σελήνη 8/8 και 22/8 Πανσέληνο μάλλον με ένα τεστ εγκυμοσύνης σας βλέπω στο χέρι και η ψυχολογία είναι στα καλύτερα της.

Ημερομηνίες πολύ δυνατές για εσάς 3/8, ξαφνικά ευχάριστα γεγονότα 11/8, 21/8 και 23/8.

Σκορπιός

-Τι είχες Γιάννη; – Tι είχα πάντα (και εννοούμε τι είχατε το 2021). Τα θέματα που θα σας απασχολήσουν είναι για μια ακόμη φορά το σπίτι και η οικογένεια. Παράλληλα θα ασχοληθείτε και με τα επαγγελματικά σας αλλά θα σπάσετε τη μονοτονία ιδιαίτερα μέχρι 16/8 με διασκέδαση, φίλους και εξόδους (όσο μας αφήσουν οι περιορισμοί Covid βέβαια).

Η ψυχολογία σας φτιάχνει πάρα πολύ και από 16/8 παρασκηνιακά ερωτικά ή πλάνα μυστικά για δουλειά θα υπάρξουν.

Πολύ ευνοϊκό διάστημα μέχρι 16/8 και super ευνοϊκή ημέρα 11/8.

Τοξότης

Ως γνήσια παιδιά του Δία, των ταξιδιών και της αισιοδοξίας αυτός ο Αύγουστος θα σας βρει χαμογελαστούς σε κάποιο κατάστρωμα να κοιτάτε το απέραντο γαλάζιο. Μέχρι τότε θα έχετε κλείσει υποχρεώσεις επαγγελματικές που σας απασχολήσαν, με θετική έκβαση και από 16/8, και μετά αρχίζει η διάθεση για πάρτυ!

Η τελευταία ημέρα του Αυγούστου σας επαναφέρει στην πραγματικότητα της εργασιακής ρουτίνας που όμως θα έχει νέα δεδομένα για εσάς.

Πολύ ευνοϊκές ημέρες 11/8, 20/8 & 22/8

Αιγόκερως

Ας ξεκινήσουμε από τα πιο πικάντικα για να καταλήξουμε στα γνωστά αιγοκερίσια. Μέχρι 11/8 είστε στο πιο ερωτικό σας mood το οποίο και εκβράζετε χωρίς φόβο και πάθος. Μετά τις 11/8 ασχολείστε πάλι με τα πεζά θέματα πχ οικονομικά ενώ από 16/8 υπάρχει μια πολύ σοβαρή ρέντα στα επαγγελματικά σας.

Μια προαγωγή, μια αύξηση, μια καλοσυνάτη κουβέντα από το αφεντικό σας, κάτι ενθαρρυντικό στα επαγγελματικά σας εν ολίγοις. Αν θέλετε να κάνετε πάντως στροφή στην καριέρα σας ή να ψάξετε για νέα δουλειά και πάλι ευνοείστε.

Πολύ ευνοϊκές ημέρες 22/8 & 23/8.

Υδροχόος

Εσείς και ο εαυτός σας, ο εαυτός σας και εσείς μια σχέση που περνάει από 40 κύματα στις 8/8 αλλά καταλήγει με happy end και πλήρη ανανέωση μέσα και έξω στις 22/8. Επίσης τον Αύγουστο ασχολείστε μέχρι τις 11/8 κα με αυτόν τον καημένο τον άλλον που έχετε δίπλα σας ή θέλει αυτός να τον έχετε και εσείς κάνετε το βαρύ πεπόνι.

Ο Δίας ξαναγυρνά στο ζώδιο σας και ξαναγυρνάει και το χαμόγελο σας ειδικά για τους γεννημένους Υδροχόους τελευταίων ημερών.

Η Αφροδίτη από 16/8 θα σας φέρει μια έντονη νότα ανανέωσης και καλής διάθεσης. Πολύ ευνοϊκές ημέρες 3/8, 20/8, 22/8 και 23/8.

Ιχθύες

Αγαπημένα ψάρια του γλυκού νερού αλλά και ψάρια πιράνχας (ναι υπάρχουν κι αυτά) αυτός ο Αύγουστος σας βάζει σχεδόν με το ζόρι να ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας και μια ερωτική σχέση που τόσο πολύ σας έχει λείψει από την καθημερινότητα σας.

Μέχρι και 11/8 ασχολείστε με την εργασιακή σας ρουτίνα αλλά από 11/8 και μετά όλοι οι πλανήτες σας φωνάζουν για να βρείτε τη χαμένη χαρά (από το 2019) της συντροφικότητας. Παράλληλα στις 8/8 η ψυχολογία σας και η εσωτερική σας βουτιά γίνεται αρκετά βαθιά αλλά βγαίνετε στην επιφάνεια χαμογελαστοί και κερδισμένοι στις 22/8.

Το 2022 έρχεται με την εύνοια του Δια σε τέσσερις μήνες ΥΠΟΜΟΝΗ αδέρφια!