Οι περισσότερες δουλειές μας εκτελούνται σε νορμάλ χρόνους και όλοι είμαστε ευχαριστημένοι. Φυσικά συμβαίνουν άλλα γεγονότα πάνω στον ουράνιο θόλο και εμείς τα αισθανόμαστε με τον ανάλογο τρόπο.

Παρακάτω θα δούμε πώς θα κυλήσει η εβδομάδα για κάθε ζώδιο και ποιοι είναι εκείνοι που θα επηρεαστούν περισσότερο από τα ουράνια γεγονότα.

Δεν ξεχνάμε να διαβάζουμε ζώδιο και ωροσκόπο για καλύτερη εικόνα της εβδομάδας μας.

Κριός

Ξεκινάει μία εβδομάδα ήρεμη και βατή. Ό,τι θέματα σας απασχολούσαν την προηγούμενη, συνεχίζουν να υπάρχουν, αλλά σε πιο ήπιους ρυθμούς. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας το ενδιαφέρον σας θα είναι στα οικονομικά, όπου θα ψάχνετε να βρείτε νέους τρόπους να βγάλετε περισσότερα χρήματα. Αργότερα θα ασχοληθείτε με τα αδέλφια σας και τους γείτονες (μάλλον σας βλέπω να κάνετε βόλτες για ψώνια και υποχρεώσεις)! Η εβδομάδα θα ολοκληρωθεί με το ενδιαφέρον σας στραμμένο προς την οικογένεια και τα άτομα που την περιβάλλουν. Το σαββατοκύριακο θα είναι πιο έντονο, καθώς θα σας βγει η επιθυμία να επιβάλλετε τη γνώμη και τα πιστεύω σας.

Θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί στο χειρισμό του λόγου, γιατί μπορεί να χαρακτηριστείτε από καθόλου πρέποντα κοσμητικά επίθετα! Προσέξτε τι και πώς θα το πείτε για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, είτε με άτομα της δουλειάς σας, είτε με τον σύντροφό σας. Πρότασή μου θα ήταν να κρατήσετε μία χαλαρή στάση το Σαββατοκύριακο για να αποφύγετε απερίσκεπτες ενέργειες και βιαστικές κουβέντες.

Ταύρος

Η εβδομάδα ξεκινάει με τη Σελήνη στο ζώδιό σας, που αυτό σας δίνει μία ευχάριστη διάθεση, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα να σας απασχολούν. Αισθάνεστε άνετα όπως κυλάει η μέρα, ίσως και με κάποιο παραπάνω συναισθηματισμό. Στην αρχή της, θα έχετε τη διάθεση να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τον χώρο που σας περιβάλλει. Θα θελήσετε να πάτε να περιποιηθείτε την αφεντιά σας ή θα θέλετε να φτιάξετε λίγο καλύτερα το σπίτι σας. Τις επόμενες ημέρες, το ενδιαφέρον σας θα στραφεί προς τον οικονομικό τομέα και κατά την Παρασκευή σάς βλέπω να παίρνετε τους δρόμους της γειτονιάς για ψώνια και ψιλή κουβέντα με τους γείτονες ή τα αδέλφια σας.

Το σαββατοκύριακο με κάποιο τρόπο θα ασχοληθείτε με το εξωτερικό και με γεγονότα που συμβαίνουν σε αυτόν τον Οίκο. Θα έρθετε αντιμέτωποι με καταστάσεις που θα σας ωθήσουν σε ασυνήθιστα κατορθώματα, αφού φυσικά έχετε πρώτα καταβάλει αξιοσημείωτη προσπάθεια. Ένα παράδειγμα είναι, να ήσασταν σε περίοδο μάθησης τόσον καιρό και τώρα να έρθει η ώρα του πτυχίου, οπότε και να το αποκτήσετε μετά από τόσους κόπους που περάσατε. Μπορεί επίσης να αφορά και σε κάποια επαγγελματική συμφωνία που είχατε με κάποια ξένη εταιρεία. Από συναισθηματικής πλευράς, θα έχετε πολύ έντονο το αίσθημα της ελευθερίας και το σπάσιμο των δεσμών. Ό,τι δεσμούς έχει φυσικά ο καθένας σας.

Δίδυμοι

Η εβδομάδα για εσάς ξεκινάει με λίγο πιο βαριά διάθεση, αλλά μην ανησυχείτε, δε θα κρατήσει για πολύ. Κατά την Τετάρτη θα αρχίσει να φτιάχνει ο εσωτερικός σας κόσμος και θα θέλετε να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Μπορεί δηλαδή να θελήσετε να πάτε κομμωτήριο, για μία εξωτερική ανανέωση, θέατρο προς τέρψην της ψυχής ή να διαβάσετε ένα βιβλίο για την ανάπτυξη του πνεύματος. Αργότερα θα αρχίσετε να σκέφτεστε «πού πήγα και ξόδεψα τα λεφτά μου;», οπότε προσέξτε από πριν για να μην γκρινιάζετε μετά.

Το σαββατοκύριακο είναι πολύ πιθανό να θέλετε να μάθετε τι κάνει ο σύντροφός σας με τα λεφτά του. Δεν είναι σωστά αυτά τα πράγματα, γιατί του καθενός τα χρήματα είναι δικά του και τα κάνει ό,τι θέλει. Δώστε βάση σε αυτό που σας λέω και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις και κουβέντες. Αν είστε καλοπροαίρετοι άνθρωποι, μπορεί να σας φανερωθούν και χρήματα που περιμένατε καιρό. Το σαββατοκύριακο προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους γιατί το σύμπαν έχει κέφια και θα θελήσει να σας βάλει να κάνετε απερισκεψίες και βιαστικές σκέψεις. Θα είστε αρκετά οξύθυμοι και θα σας διακατέχει μία ανυπομονησία να κάνετε τα πάντα. Προσέξτε μην υπερεκτιμήσετε τον εαυτό σας και μετά τρέχουμε και δε φτάνουμε.

Καρκίνος

Η εβδομάδα ξεκινάει με το ενδιαφέρον στραμμένο προς τον φιλικό μας κύκλο και είναι πολύ πιθανό στην αρχή της εβδομάδας να συμβεί κάτι και να μας ταράξει λίγο σε αυτό το κομμάτι. Ό,τι κι αν συμβεί είναι πιθανόν να εκδηλωθεί με ξαφνικό και σοκαριστικό τρόπο. Αυτό θα μας κάνει τις επόμενες ημέρες να κλειστούμε στον εαυτό μας (ως γνωστά καβουράκια που κλείνονται στο καβούκι τους) και να αναλογιστούμε τι ακριβώς έγινε. Πιο ανάλαφρα θα νιώσουμε προς την Παρασκευή όπου θα αρχίσουμε να αποκτάμε την αυτοπεποίθησή μας πάλι και θα είμαστε τα χαρούμενα Καρκινάκια που όλοι ξέρουν.

Το σαββατοκύριακο θα είναι περίεργο και έντονο, καθώς μυστικά μπορεί να αποκαλυφθούν και να μας σοκάρουν. Θα πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ πώς θα μιλήσουμε με τον σύντροφό μας ή τους σημαντικούς ανθρώπους και συνεργάτες της ζωής μας, γιατί ο τρόπος που θα μιλάμε θα είναι απερίσκεπτος και βιαστικός. Υπάρχει ο κίνδυνος να χαρακτηριστούμε ως οξύθυμοι και ανυπόμονοι, ενώ εμείς θα έχουμε το αίσθημα της υπερεκτίμησης του εαυτού μας. Εκείνες τις ημέρες επίσης θα είναι λίγο πιο έντονη η επιθυμία του να μάθουμε τα πάντα. Ό,τι είναι να μάθουμε θα το μάθουμε, μη σκάτε, ξέρω ότι η ανυπομονησία είναι χαρακτηριστικό μας αλλά αυτό το σαββατοκύριακο μπορεί και να μη βγει σε καλό.

Λέων

Δυναμικά και με το ενδιαφέρον σας στραμμένο στα επαγγελματικά σας ξεκινάει αυτή η εβδομάδα. Στην αρχή της είναι πολύ πιθανό να συμβεί κάτι στον εργασιακό σας χώρο, το οποίο θα σας ταράξει από εκεί που δεν το περιμένατε – μη δώσετε βάση, δεν είναι και κάτι το τόσο σημαντικό. Στα μέσα της εβδομάδας θα θελήσετε να βγείτε με τους φίλους σας, να διασκεδάσετε και να ξεχαστείτε λίγο. Όπου χαρά και η Βασίλω πρώτη λένε και αν δεν πάτε εσείς που είστε οι βασιλιάδες του ζωδιακού, ποιος θα πάει? Οπότε απολαύστε το με την καρδιά σας! Κατά την Παρασκευή θα σας πιάσουν τα ψυχολογικά σας και θα αρχίσετε να αναρωτιέστε, γιατί βγήκα, τι πήγα και έκανα, τι εννοούσε ο τάδε με αυτό που έλεγε και τα λοιπά. Άρα, αν θέλετε να βγείτε και μετά να κάθεστε να σκάτε με αυτά, είναι δικαίωμά σας

και δεν απαγορεύεται. Το σαββατοκύριακο προσπαθήστε να ξεκουραστείτε γιατί θα έχετε υπερφορτώσει όλη την εβδομάδα και είναι πολύ πιθανόν να σας βγει σε διαταραχή του νευρικού συστήματος, από τον υπερβολικό σας ζήλο να τα φέρετε όλα εις πέρας. Προσέξτε λίγο παραπάνω το σώμα σας αυτήν την εβδομάδα, γιατί θα δείτε ότι θα σας το ζητάει και το ίδιο. Την ίδια προσοχή καλό είναι να δώσετε και στο κατοικίδιό σας, αν έχετε.

Παρθένος

Για εσάς είναι μία εβδομάδα που θα μπορούσαμε να πούμε ότι θα έχετε πολύ έντονο το αίσθημα της ελευθερίας και της επανάστασης. Θέλετε να ανεξαρτητοποιηθείτε από τα δεσμά που σας κρατάνε και αυτό θα γίνει μέσα από ξαφνικά γεγονότα. Αυτά τα γεγονότα μπορεί να προέλθουν από το χώρο της διασκέδασης, του έρωτα και του φλερτ, άρα μόνο καλό μπορείτε να το πείτε αυτό. Επίσης, αυτά τα γεγονότα μπορεί να συνδυαστούν με άτομα από το εξωτερικό, με άτομα τα οποία έχετε γνωρίσει σε κάποιο σεμινάριο που είχατε κάνει ή σε κάποια θρησκευτική τελετή που είχατε παρευρεθεί.

Είναι πολύ πιθανό να εκθέσετε τον εαυτό σας σε κάποιον κίνδυνο και αυτό θα συμβεί ξεκάθαρα από τη βιασύνη σας, δεν είναι κάτι ανησυχητικό – θα ξεπεραστεί σύντομα οπότε μην αγχωθείτε και πανικοβληθείτε. Όπως προείπα, είναι μία εβδομάδα η οποία για εσάς θα κυλήσει με πολύ έντονο την επιθυμία της απόλυτης ελευθερίας, της επανάστασης και του αγώνα σας για ανεξαρτησία από ό,τι σας κράταγε δέσμιους τόσον καιρό. Όλο αυτό το συναίσθημα θα είναι εσωτερικό, η ψυχή σας θα νιώθει ότι θέλει να απελευθερωθεί. Να γνωρίζετε ότι τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας θα είστε ικανοί για ασυνήθιστα κατορθώματα, μέσα βέβαια από ασυνήθιστες προσπάθειες.

Κάποιους από εσάς μπορεί να σας απασχολήσουν και θέματα που έχουν να κάνουν με χειρουργεία ή κάποια επέμβαση, αν έχετε σκοπό δηλαδή να κάνετε κάτι τέτοιο – μπορεί αυτές τις ημέρες ή να το συζητάτε ή να γίνει.

Ζυγός

Νομίζω ότι για σας η εβδομάδα θα ξεκινήσει με σεξ. Καλό το λες αυτό, εκτός αν είστε από αυτούς που δε σας αρέσει. Αν είστε από αυτούς λοιπόν, τότε θα ξεκινήσει με το ενδιαφέρον σας στραμμένο στα λεφτά του συντρόφου και το τι κάνει με αυτά. Κατά τα μέσα της εβδομάδας μπορεί να θελήσετε να κάνετε κάποια μικρή απόδραση ή μπορεί να πιάσετε στα χέρια σας κάποιο βιβλίο που να μιλάει για το νόημα της ζωής και να το βρείτε πολύ ενδιαφέρον.

Προβλήματα, έριδες και εντάσεις σας έχω ξαναπεί ότι είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν στον οικογενειακό σας χώρο και το σαββατοκύριακο τα πράγματα θα γίνουν λίγο πιο έντονα. Αν μπορείτε να απομακρυνθείτε από την οικογένειά σας, καλό θα ήταν, αλλιώς πρόσεξτε πάρα πολύ πώς θα μιλήσετε και το τι θα πείτε, γιατί το πιο πιθανό είναι να σας χαρακτηρίσουν πιεστικούς, ανυπόμονους και απερίσκεπτους – και αυτό θα συμβεί από τα λόγια που θα πείτε. Κοιτάξτε να φανείτε διπλωμάτες μιας που το έχετε από φυσικού σας και είναι από τα προτερήματά σας .

Σκορπιός

Η εβδομάδα για εσάς ξεκινάει με το ενδιαφέρον σας στραμμένο προς τη σχέση που διατηρείτε αυτό το διάστημα ή τις σημαντικούς ανθρώπτις τητιςωήςτιςς. Από τις πρώτες

κιόλας ημέρες, θα έχετε πολύ έντονο το συναίσθημα της απόλυτης ελευθερίας και της επανάστασης και δε θα σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας, κάτι το οποίο μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις και επεισόδια ανάμεσα σε σας και τις σχέσεις σας ή ακόμη και με τα αδέλφια σας. Προσπαθήστε να συγκρατηθείτε, γιατί τα γεγονότα θα εκδηλωθούν με ξαφνικό τρόπο και θα σας βρουν απροετοίμαστους. Αφού περάσετε τα πρώτα σοκ, θα οδηγηθείτε σε μονοπάτια του σεξ γνώριμα για εσάς και της απόλυτης ένωσης μέσα από αυτό. Αν πάλι δεν προκύψει τίποτα το σεξουαλικό, μπορεί να ασχοληθείτε με έναν άλλον αγαπημένο σας τομέα, τα οικονομικά και μάλιστα όχι τα δικά σας αλλά κάποιων άλλων.

Το σαββατοκύριακο χρειάζεται την προσοχή σας διότι νέα που θα μάθετε από τον οίκο του καθημερινού περίγυρου και των αδελφών σας, μπορεί να φέρουν στο φως γεγονότα που δε γνωρίζατε. Δώστε και εσείς προσοχή στον χειρισμό που θα κάνετε απέναντι στους άλλους ή που μπορεί να κάνουν οι άλλοι σε εσάς. Δε διανύουμε εύκολες ημέρες, οπότε ας μην τις κάνουμε και εμείς χειρότερες.

Τοξότης

εσείς, αυτήν την εβδομάδα, θα αρχίσετε να κινείστε λίγο παραπάνω και θα ασχοληθείτε περισσότερο με καθημερινές τυπικές υποχρεώσεις, ίσως και με την καθαριότητα του σπιτιού, ή με το να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στο κατοικίδιό σας. Και αφού κυλήσει η εβδομάδα και τα έχετε τακτοποιήσει όλα, θα έρθει η ώρα να ασχοληθείτε και με το ταίρι σας που μπορεί να έχετε καιρό να κάτσετε οι δυο σας και να φιλοσοφήσετε. Επίσης, αυτήν την εβδομάδα χρειάζεται να δώσετε προσοχή στην υγεία σας και στα ξαφνικά μικροατυχήματα.

Κάτι άλλο που μπορείτε να περιμένετε, είναι και κάποια έξοδα τα οποία μπορούν να βγουν για λόγους υγείας ή για κάποιες αλλαγές που θα χρειαστεί να κάνετε στη διατροφή σας. Ίσως οι καταστάσεις επιβάλλουν να αλλάξετε κάτι πάνω σε αυτό, δραστικά. Προς το τέλος της εβδομάδας θα σας έρθει η επιθυμία να σπάσετε τα δεσμά και τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να νιώσετε ελεύθεροι με όριο το σύμπαν. Νέες ηθικές αξίες μπορεί να αναπτύξετε αυτήν την εβδομάδα, κάτι για το οποίο φημίζεστε ότι λατρεύετε να κάνετε. Εννοώ να φιλοσοφείτε και να συζητάτε βρίσκοντας πάντα ένα καινούργιο νόημα ζωής.

Αιγόκερως

Με διασκέδαση φαίνεται να ξεκινάει για εσάς η εβδομάδα και αν δεν βγείτε έξω, που είναι πάρα πολύ πιθανό, τα παιδιά σας θα είναι αυτά που θα σας προσφέρουν τη διασκέδαση που το σύμπαν απαιτεί. Από τις πρώτες κιόλας μέρες το αίσθημα του να σπάσετε τα κουτάκια τα οποία εσείς δημιουργείτε, θα είναι πάρα πολύ έντονο. Η επιθυμία να βγείτε από τα καλούπια σας, θα σας κάνει πάρα πολύ ενεργητικούς και αυτό θα φανεί στον κόσμο.

Είστε φορτσάτοι γενικά αυτήν την περίοδο και αυτό συμβαίνει γιατί πολλοί πλανήτες είναι επάνω σας. Δώστε προσοχή σας παρακαλώ το σαββατοκύριακο, γιατί θα σας βγει το αίσθημα της αλαζονείας και του χειρισμού προς το ταίρι σας ή μπορεί αντίστοιχα να το υποστείτε εσείς αυτό. Είναι πολύ πιθανό, λόγω της μεγάλης επιρροής που έχουν οι πλανήτες επάνω σας, να την πατήσετε και εσείς και να καβαλήσετε το καλάμι. Καλό είναι να μη φτάνουμε σε τέτοια σημεία, γιατί τελικά όλοι το ίδιο καλάμι καβαλάμε και μας το κρατάνε άλλοι! Ένα άλλο σενάριο για αυτήν την εβδομάδα είναι όλη αυτή την επιθυμία που θα σας φέρει το σύμπαν για έλεγχο και χειρισμό, να τη βγάλετε στο σεξ και να φτιάξετε τις δικές σας

50 Αποχρώσεις του Γκρι – και οι δικές σας θα είναι καλύτερες γιατί θα έχουν και καρό οι αποχρώσεις.

Υδροχόος

Δε σας χωράει το σπίτι, αν και εύκολα μπορούμε να πούμε ότι αυτήν την εβδομάδα δεν σας χωράει ούτε το σύμπαν! Θέλετε να τα σπάσετε, να τα κάνετε όλα λαμπόγυαλο γιατί δεν αντέχετε άλλο. Σας καταλαβαίνω απόλυτα – και εγώ το ίδιο θα ένιωθα με τόσους πλανήτες από πίσω μου να με πιέζουν. Εννοώ τους ένα σωρό πλανήτες που βρίσκονται στο προηγούμενο ζώδιο από εσάς, τον Αιγόκερω. Ενώ η εβδομάδα θα ξεκινήσει ήρεμα με φαγάκι και χαλάρωση στο σπίτι, προς τα μέσα της θα αρχίσετε πάλι να θέλετε να διασκεδάσετε. Προσέξτε όμως την υπερβολή, μην καταλήξετε στο τέλος να τρέχετε με την υγεία σας.

Είναι μία εβδομάδα που μπορούμε να πούμε ότι θα τα σπάσετε ακόμη και με τον ίδιο σας τον εαυτό από την υπερβολική ανάλυση που κάνετε σε ψυχολογικό επίπεδο. Είναι μία εβδομάδα που θα σας δοθεί η ευκαιρία να καταφέρετε πράγματα ασυνήθιστα, διαμέσου βέβαια εξαιρετικής προσπάθειας. Θα θέλετε να ενεργήσετε γρήγορα και βιαστικά, κάτι το οποίο μπορεί να σας θέσει σε κίνδυνο, όχι κάτι σοβαρό, ένα απλό περαστικό γεγονός. Είναι μία εβδομάδα που δε θα θέλετε ούτε να υποταχθείτε, ούτε υποχωρήσετε στη θέληση των άλλων. Μαζί σας λοιπόν σε αυτόν τον αγώνα – η ελευθερία θα κερδίσει!

Ιχθείς

Η εβδομάδα για εσας ξεκινάει και σας βρίσκει στους δρόμους της γειτονιάς, να κάνετε τα ψώνια σας ή να επισκέπτεστε τα αδέλφια και τα ξαδέλφια σας. Εκεί λοιπόν είναι και το μυστικό της εβδομάδας. Ξαφνικά γεγονότα που θα συμβούν ανάμεσα στους προαναφερθέντες και στους φίλους σας θα σας ταράξουν. Θα θελήσετε να σπάσετε τα δεσμά ανάμεσα σε αυτούς τους δύο και αυτό δεν εγγυώμαι ότι δε θα έχει και παράπλευρες απώλειες. Όλα τα γεγονότα θα εκδηλωθούν με θετικό τρόπο, οπότε δε χρειάζεται να τρομάζετε, απλώς θα είναι ξαφνικά.

Με κάποιο τρόπο έχετε μπει εσείς στη μέση, μεταξύ των φίλων, των αδελφών ή των γειτόνων σας. Πώς ακριβώς το έχετε καταφέρει δεν ξέρω, αλλά σίγουρα θα κληθείτε να λύσετε αυτή τη διαφορά. Ίσως οι φίλοι, σας θέλουν πιο ανεξάρτητους από τα άτομα που σας περιβάλλουν καθημερινά. Δώστε προσοχή το σαββατοκύριακο διότι λόγια που θα ειπωθούν στον φιλικό σας κύκλο ή σε κάποιο σωματείο που ανήκετε, είναι πολύ πιθανό να ακουστούν κάπως χειριστικά ή και εγωιστικά – και εσείς δεν έχετε χώρο για τέτοια πράγματα στη ζωή σας!