Η σημερινή μέρα φέρνει μαζί της μια Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω.

Ο Αιγόκερως κυβερνάται από τον Κρόνο, επομένως μάλλον πρόκειται για βαριά ενέργεια. Σήμερα ενθαρρυνόμαστε να κοιτάξουμε τη δική μας σκιώδη πλευρά και να υποσχεθούμε να αλλάξουμε ότι δεν μας αρέσει.

Κριός

Η ζωή ήταν λίγο μπερδεμένη με τον ανάδρομο Άρη να συμβαίνει στον τομέα της επικοινωνίας και μάλλον εσείς το έχετε καταλάβει για τα καλά. Αυτή η Νέα Σελήνη θα σας οδηγήσει σε μονοπάτια που πλέον αρχίζετε να κατανοείτε τον σκοπό της ζωής σας και τι πρέπει να κάνετε για εκείνη τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή σας.

Ταύρος

Η σκληρή δουλειά δεν είναι πια μπροστά σας. Έχετε πληρώσει το χρέος σας, και τώρα που καταλαβαίνετε πώς λειτουργεί το σύμπαν, είστε έτοιμοι να αγκαλιάσετε αυτό το επόμενο κεφάλαιο της ζωής σας. Πλέον, έχετε μια νέα και βελτιωμένη νοοτροπία και θα κάνετε πολύ καλύτερες επιλογές αυτή τη φορά.

Δίδυμοι

Κάτι ωραίο έρχεται σε εσάς, και είναι απροσδόκητο. Μπορεί να πάρετε ένα δώρο από έναν φίλο, σύντροφο ή συνάδελφο. Σήμερα είναι μία καλή ευκαιρία να σκεφτείτε λίγο τα επόμενα βήματά σας.

Καρκίνος

Η αγάπη είναι διασκέδαση. Όλοι θέλουν να ερωτευτούν κάτι ή κάποιον. Η καρδιά σας είναι έτοιμη να συνδεθεί ξανά και να ανακαλύψετε μέρη του εαυτού σας που δεν ξέρατε ότι υπήρχαν.

Λέων

Δοκιμάστε νέα πράγματα σήμερα. Η μέρα σας προσκαλεί να εξερευνήσετε μερικές διαφορετικές προσεγγίσεις στην καθημερινότητά σας. Αν υπάρχει ένας παλιός τρόπος για να κάνετε κάτι συγκεκριμένο καθημερινά, ξέρετε ότι είναι πλέον αναποτελεσματικός. Εξετάστε το ενδεχόμενο να δοκιμάσετε νέες στρατηγικές για να δείτε εάν μια αλλαγή θα λειτουργούσε καλύτερα για εσάς.

Παρθένος

Η δημιουργικότητα είναι για εσάς μία συγκεκριμένη διαδικασία. Ένα μέρος σας μπορεί να αισθάνεται μια έντονη αίσθηση πλήξης αλλά έχετε και μία επιθυμία να παραμείνετε ενεργοί κι αυτό σας μπερδεύει μερικές φορές. Σήμερα σκεφτείτε τον επόμενο στόχο σας και φτιάξτε τη στρατηγική σας.

Ζυγός

Έχετε απορίες και κενά για το μέλλον σας. Θέλετε να δημιουργήσετε δική σας οικογένεια; Θέλετε να τη μεγαλώσετε; Είναι μία καλή μέρα να συζητήσετε αυτούς τους προβληματισμούς σας με κάποιον που εμπιστεύεστε. 

Σκορπιός

Καθαρίστε την αρνητική ενέργεια. Σε λίγες μέρες θα είστε και πάλι έτοιμοι να ανοιχτείτε και να συζητήσετε εκείνα που σας απασχολούν. Προς το παρόν, καθώς τα επεξεργάζεστε, γράψτε τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας. Θα βοηθήσει πολύ.

Τοξότης

Λατρεύετε τη φρεσκάδα μιας νέας εμπειρίας, επομένως είστε έτοιμοι να αλλάξετε κάποια πράγματα. Σήμερα είναι μία ιδανική μέρα για αυτό. 

Αιγόκερως

Σήμερα είναι για εσάς. Μπορεί να νιώσετε μια έντονη επιθυμία να αλλάξετε σημαντικά κομμάτια της ζωής σας που νιώθατε ότι είχαν μείνει στάσιμα. Πάρτε ένα ημερολόγιο ή ένα φύλλο χαρτί και γράψτε όλα τα όνειρά σας. Αρχίστε να οραματίζεστε πώς θέλετε να είναι η ζωή σας στο μέλλον. Ξεκινήστε!

Υδροχόος

Πριν αλλάξουν τα πράγματα που δεν σας αρέσουν στη ζωή σας, πρέπει να το πάρετε απόφαση ότι είναι πολλά αυτά που πρέπει να αλλάξετε και δεν θα είναι εύκολο. Οι μεγάλες αλλαγές και το να αφήσεις πίσω το παρελθόν ξεκινούν και τελειώνουν με εσάς. Είστε ο καταλύτης της ανάπτυξής σας.

Ιχθύες

Είστε έτοιμοι να κάνετε νέες επαφές και να δείτε πού θα σας οδηγήσει η ζωή. Η ερώτηση «τι θα γινόταν αν» έχει αρχίσει να σας δείχνει τη μεγαλύτερη εικόνα της απάντησης. Ξέρετε εσείς!