Ξεκινάει μία εβδομάδα που αδιαμφισβήτητα ο πρωταγωνιστής της, είναι ο Ερμής. Είναι και η Σοφία Βόσσου με το « θα΄ναι σα να μπαίνει η άνοιξη» καθώς σήμερα είναι και η πρώτη της μέρα.

Κατά τη διάρκειά της λοιπόν ο Ερμής θα συναντηθεί με διάφορους άλλους πλανήτες και θα πούνε τα δικά τους. Οπότε, καταλαβαίνετε ότι, κατά κύριο λόγο η εβδομάδα θα κινηθεί σε νοητικά επίπεδα, με πολλές συζητήσεις και ιδέες. Στην αρχή της, ο Ερμής θα συναντηθεί με τον Δία και αυτό θα μας κάνει να μιλάμε περισσότερο, αργότερα με τον Ποσειδώνα που τότε υπάρχει περίπτωση να ακούσουμε διάφορα ψεματάκια και προς το τέλος της θα συναντηθεί με τον Πλούτωνα, που για κάποιους σημαίνει αποκαλύψεις.

Επίσης, έχουμε τον Άρη στον Υδροχόο, όπου από τη θέση που είναι θα συναντηθεί με τον Ουρανό, και αυτό για εμάς σημαίνει ότι θα μας έρθουν κάποια ξαφνικά γεγονότα, αλλά και η αίσθηση της απόλυτης ελευθερίας. Πάμε τώρα να δούμε αναλυτικά τι θα φέρει αυτή η εβδομάδα για τον καθένα μας.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σας πω κάτι για πρώτη φορά #not! Διαβάζουμε ζώδιο και ωροσκόπο για καλύτερη εικόνα της εβδομάδας μας!

Κριός

Να ξεκινήσω λέγοντάς σας «Σάνα Χέλουα», δηλαδή χρόνια όμορφα στα αραβικά. Σήμερα είναι η πρώτη μέρα των γενεθλίων σας και, για να σας κάψω λίγο παραπάνω, στην αστρολογία λέμε «καλή ηλιακή επιστροφή” (ο ήλιος επιστρέφει στην ίδια θέση που ήταν όταν γεννηθήκατε). Όσον αφορά στις προβλέψεις, να σας ενημερώσω ότι πλέον αρχίζετε και βγαίνετε από τη μαυρίλα που ήσασταν τόσο καιρό, βλέπετε ένα φως στο τούνελ και η αυτοπεποίθησή σας ανεβαίνει! Οι αστρολογικές συνθήκες σάς ευνοούν ώστε να κόψετε κάποια αγκαθάκια που είχατε στην ψυχή σας για αρκετό διάστημα, οπότε γιατί να το αφήσετε ανεκμετάλλευτο;

Άλλοι προσπαθούν χρόνια για αυτό και εσείς τώρα έχετε την ευκαιρία να κάνετε το κάτι παραπάνω σε αυτόν τον τομέα! Είναι μία εβδομάδα που θα αρχίσετε να είστε πιο αισιόδοξοι, πιο ανεβασμένοι, οι σκέψεις σας θα είναι πιο χαρούμενες και ελπιδοφόρες. Για τέλος, να θυμάστε ότι με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιό σας (αυτό απλώς σημαίνει ότι ξεκινάνε τα γενέθλιά σας), θα είστε πιο δραστήριοι και θα διεκδικείτε ευκολότερα αυτά που θέλετε. Μία μικρή προσοχή χρειάζεται μόνο με τον Ποσειδώνα, που μπορεί να έχετε μία πνευματική σύγχυση και αυταπάτες – παροδικό είναι, μην αγχώνεστε! Από την επόμενη εβδομάδα τα πράγματα θα είναι ακόμη καλύτερα!

Ταύρος

Ήσυχα Ταυράκια μου, ξεκινάει αυτή η εβδομάδα και δεν μπορώ να πω ότι είστε και στην πιο ήρεμη φάση σας. Τα καλά νέα είναι ότι θα έχετε πολλές και έξυπνες ιδέες που μπορείτε να τις εκθέσετε στους φίλους σας, στους ανθρώπους που σας καταλαβαίνουν πραγματικά, σε αυτούς δηλαδή που μοιράζεστε τις ίδιες ιδέες και δε θα παρεξηγήσουν ό,τι κι αν πείτε.

Γενικότερα το κλίμα, στο φιλικό επίπεδο, θα είναι εξαιρετικό και ευνοϊκό. Τα δύσκολα θα έχουν να κάνουν με τον εαυτό σας -ναι ναι, για εσάς τους ίδιους μιλάω – και μία έκλειψη που γίνεται στις 30 Απριλίου. Πολύ λογικά θα αναρωτηθείτε «τι σχέση έχει αυτό ρε φιλαράκο με αυτή την εβδομάδα που τρέχει;». Εεεε, έλα που έχει, γιατί στο συγκεκριμένο σημείο που γίνεται η έκλειψη, έρχεται ο πλανήτης Άρης και την ενεργοποιεί. Θα αρχίσετε δηλαδή να βλέπετε κάποιες καταστάσεις ξεκινάνε τώρα, αλλά η κορύφωσή τους θα είναι την ημέρα της έκλειψης. Θα χρειαστεί να μετακινηθείτε από τις ιδέες σας, γιατί κάθε έκλειψη μας «αφαιρεί»και κάτι.

Δεν είναι προτιμότερο να είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό το κάτι που είναι να χάσουμε; Σας παρακαλώ λοιπόν να μην γίνετε τα κλασικά ξεροκέφαλα Ταυράκια που θέλουν να κάνουν το δικό τους – αν και είμαι σίγουρος ότι αυτό θα κάνετε – απλώς να ξέρετε πως ενώ εσείς θα ζείτε το δικό σας παραμύθι, όλοι οι υπόλοιποι θα σας λένε ότι οι κινήσεις σας είναι λάθος. Ένα απλό παράδειγμα ας πούμε, είναι το κάπνισμα. Ξέρετε ότι σας βλάπτει, παρόλα αυτά το κάνετε. Για τέτοια πράγματα μιλάω.

Δε γίνεται να μην αναφέρω ότι πρέπει να προσέχετε και την υγεία σας, ιδίως εκεί μη φανείτε απερίσκεπτοι. Δε συζητάω για τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας που εσείς και τα υπόλοιπα σταθερά ζώδια θα είστε μέσα στα νεύρα, λίγες μέρες είναι θα περάσουν. Πολύ φιλικά, να σας πω ότι με το πείσμα δεν πέτυχε κάνεις τίποτα, με την επιμονή ναι, αλλά όχι με το πείσμα. Είμαι σίγουρος πως, αν μετακινηθείτε λίγο από τις ιδέες σας, θα πράξετε και το σωστό.

Δίδυμοι

Είναι γνωστό ότι σας αρέσει να μιλάτε και να επικοινωνείτε. Τι καλύτερο λοιπόν για εσάς αυτή η εβδομάδα που ο Ερμής έχει την τιμητική του – τον αναφέρω γιατί αυτός είναι υπεύθυνος και για το ζώδιό σας αλλά και γενικότερα για την επικοινωνία. Αυτήν την εβδομάδα θα σας δοθούν εξαιρετικές ευκαιρίες να προβάλλετε τις ιδέες σας στον επαγγελματικό σας χώρο. Μιλήστε, πείτε αυτό που θέλετε και σίγουρα θα εκτιμηθεί. Είναι μία εβδομάδα λοιπόν που το όνομά σας μπορεί να ακουστεί για όλους τους καλούς λόγους!

Κάτι άλλο που μπορείτε να κάνετε, είναι να μιλήσετε με το οικογενειακό σας περιβάλλον, να βάλετε κάποια όρια, να κάνετε κάποιες συζητήσεις που αναβάλλετε εδώ και καιρό, έτσι ώστε να επέλθει μία ηρεμία στον οικογενειακό κλοιό. Εκμεταλλευτείτε αυτό το ταλέντο που σας προσφέρει το σύμπαν αυτήν την εβδομάδα και σίγουρα θα βγείτε κερδισμένοι.

Ένα άλλο πιθανό σενάριο είναι, όσοι ήσασταν σε διαδικασία σπουδών, αυτήν την εβδομάδα να πάρετε το πτυχίο σας και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να σας δει η κοινωνία με μία διαφορετική ματιά, όχι ότι ένα πτυχίο μάς κάνει και αυτό που είμαστε, αλλά όταν μιλάμε για επαγγελματικά, ε όσο να ’ναι, μία μικρή σημασία ένα χαρτί την έχει.

Καρκίνος

Εμάς ο Ερμής, από τη θέση που είναι και τις συναντήσεις που θα κάνει, μας ευνοεί στο να ανοίξουμε ακόμη περισσότερο τους πνευματικούς μας ορίζοντες. Μπορεί να μάθουμε πληροφορίες για έναν ξένο πολιτισμό, να ασχοληθούμε με ανθρώπους από άλλες χώρες και κουλτούρες. Όπως και να το κάνουμε, αυτό είναι κάτι που ανοίγει το μυαλό μας.

Επίσης πολύ ευνοϊκά θα είναι τα πράγματα για όσους ασχολούνται με τα γραπτά και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς θα έχουμε εξαιρετικές ιδέες στο να γράψουμε και να δημοσιεύσουμε (βλέπετε ότι με έχει πιάσει ήδη και εμένα οίστρος και δε βάζω γλώσσα μέσα μου). Θα συνεχίσω να λέω ότι για κάποιους από εμάς είναι εξαιρετικά ευνοϊκές συνθήκες για ένα ταξιδάκι και αν δεν γίνει πραγματικά, μπορεί να γίνει νοητικά. Καρκινάκια που είναι γεννημένα τις τέσσερις με πέντε τελευταίες μέρες του ζωδίου, να περιμένουν και κάποιες αποκαλύψεις ή να μάθουν κάποια νέα που σίγουρα θα τους κάνουν να αλλάξουν την οπτική που βλέπουν κάποια πράγματα.

Αυτά τα νέα που σας λέω κατά πάσα πιθανότητα θα προέλθουν από τ@ σύντροφό σας ή κάποιον σημαντικό συνεργάτη. Επειδή ο Ερμής θα συναντηθεί και με τον Ποσειδώνα, θα φέρει και κάποια ψεματάκια. Αν κάποιος είναι συγγραφέας, καταλαβαίνετε ότι αυτό είναι εξαιρετικά ευνοϊκό καθώς μπορεί να γράψει ό,τι παραμύθι θέλει!

Λέων

Τα είπα και στους Ταύρους θα τα πω και σε εσάς. Η εβδομάδα Λιοντάρια μου σας βρίσκει με τσίτα τα τα τα τα νεύρα! Είναι μία εβδομάδα που όλα σας τα ψυχολογικά θα βγουν στην επιφάνεια και δε θα ξέρετε από πού να το μαζέψετε. Προσέξτε όμως, δεν είναι δικά σας ψυχολογικά, είναι άλλων. Άλλοι φταίνε δηλαδή και εσείς γίνεστε έτσι, άλλοι σας τα προκαλούν τα νεύρα! Όχι ότι αυτό σας αθωώνει για τις όποιες αντιδράσεις έχετε, απλώς σας ρίχνω ένα ελαφρυντικό. Θα πρότεινα να το δείτε σα μία πάρα πολύ καλή ευκαιρία, μέσα από τους άλλους, να φτιάξετε τα δικά σας κακώς κείμενα. Ας πάμε και στα καλά, και αυτά είναι ότι θα πάρετε λεφτά που δε σας ανήκουν, εεε καλό;;

Αυτό σημαίνει ένα δάνειο από Τράπεζα, διατροφή από πρώην σύζυγο, επιστροφή από την εφορία και άλλα τέτοια ευχάριστα. Σε αυτό το σημείο να σας επιστήσω την προσοχή για τη διαχείρισή τους, αν παίρνετε δάνειο να είστε σίγουροι ότι μπορείτε να ανταπεξέλθετε στην αποπληρωμή του, μη δείτε λεφτά μπροστά σας και σας φουσκώσουν τα μυαλά! Αυτό πολλές το αναφέρω γιατί με αρκετό κόπο και υπομονή θα τον πετύχετε τον πραγματικό σας στόχο, αρκεί να λειτουργήσετε με σύνεση.

Παρθένος

Για εσάς είναι μία εβδομάδα που θα έχετε πολλές συζητήσεις είτε με το ταίρι σας, είτε με έναν συνεργάτη στη δουλειά. Ό,τι και να συζητάτε με τους προαναφερόμενους, είμαι σίγουρος ότι θα είναι έξυπνο και πρωτότυπο, θα το διακατέχει ας πούμε μία νοητική διαύγεια! Κατά πάσα πιθανότητα ό,τι κι αν πείτε θα γίνει αποδεκτό, οπότε μην κολλάτε και μη ντρέπεστε, ό,τι θέλετε να πετύχετε μέσα από τον λόγο, τολμήστε το!

Εκεί που θα χρειαστεί μία προσοχή είναι στην κριτική που είναι και το φόρτε σας. Προσέξτε σας παρακαλώ πάρα πολύ, μη γίνετε τα επικριτικά Παρθένακια που το ένα σας βρομάει και το άλλο σας ξινίζει – ανοίξτε λίγο το μυαλό σας, βγείτε από τα κουτάκια και τους ψυχαναγκασμούς που σας κατακλύζουν και τα αποτελέσματα θα είναι πολύ καλύτερα από αυτά που φαντάζεστε!

Ενημερωτικά (και άσχετο με τα προηγούμενα) να σας πω ότι όσοι ετοιμάζετε ταξιδάκι για περίπου τέλος Απριλίου, κρατήστε μία πισινή για το αν θα γίνει, γιατί έχουμε έκλειψη τότε και δεν υπόσχομαι τίποτα!

Ζυγός

«Όοολα, θέλω να τα ξέρω όοολα, όχι επειδή είμαι κουτσομπόλα, δεν το κάνω από κακό θέλω να ΄χω υλικό κι ας μου τρώει η περιέργεια τη σόοολα» είπε η Άννα Παναγιωτοπούλου στο έκτο πάτωμα, και ταιριάζει γάντι για εσάς αυτή την εβδομάδα! Όπως καταλάβατε, για εσάς θα ξεκινήσει μία εβδομάδα που δεν πρόκειται να βάλετε γλώσσα μέσα σας. Όπου σταθείτε και όπου βρεθείτε, γυμναστήριο, δουλειά, διατροφολόγο, φαρμακείο, για να μη μακρηγορώ, όπου κι αν πάτε, θα μιλάτε! Γενικότερα, η καθημερινότητά σας θα γίνει λίγο πιο ευχάριστη, καθώς θα έχετε ιδέες που θα σας λύσουν τα χέρια θα σας έρχονται ουρανοκατέβατες, κυριολεκτικά (ιδέα δεν έχω πώς γίνεται το ουρανοκατέβατο κυριολεκτικά, κάτι σαν το μήλο του Νεύτωνα ίσως;). Θα έχετε εξαιρετικές ιδέες ώστε να βελτιώσετε τις καθημερινές τυπικές δουλειές που κάνουμε.

Επίσης, ένα θέμα που μπορεί αυτήν την εβδομάδα να είναι το αγαπημένο σας θα είναι η υγεία. Τώρα θα μιλάτε για τον κορωνοϊό, τα νεφρά σας, τους πνεύμονες, τις αιματολογικές εξετάσεις, τι να πω δεν ξέρω, πάντως σίγουρα το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο εκεί και για όσους έχουμε (βάζω και τον εαυτό μου μέσα γιατί έχω ωροσκόπο Ζυγό) θέματα υγείας που μας ταλαιπωρούν καιρό, ίσως είναι μία πολύ καλή ευκαιρία (ακόμη μία δηλαδή) για να τα λύσουμε. Κάποιοι από εσάς μπορεί να έχετε και κάποια θεματάκια υγείας από την προηγούμενη εβδομάδα αλλά μην ανησυχείτε, περαστικά είναι και αυτά!

Σκορπιός

Όπως είπα και στα δύο προηγούμενα σταθερά ζώδια, τους Ταύρους και τους Λέοντες, έτσι και για εσάς θα πω ότι η εβδομάδα ξεκινάει με τη Σελήνη στο ζώδιό σας, που αυτό ναι μεν μπορεί να σας δίνει μία πιο ελαφριά διάθεση, αλλά επειδή κάνει κάτι δύσκολες συναντήσεις με άλλους πλανήτες, τα νεύρα σας θα είναι κουρέλια και δε θα ξέρετε από πού να δραπετεύσετε.

Δεν τρομάζουμε, δύο μέρες θα κρατήσει αυτό και μετά όλα καλά (λέμε τώρα). Κατά τα άλλα είναι μία εβδομάδα που θα ξεκινήσετε να μιλάτε και να ασχολείστε λίγο παραπάνω με τα παιδιά σας. Θα παίξει αρκετό φλερτ, πιο πολύ όμως στα λόγια και όχι τόσο πολύ στην πράξη. Αν φυσικά είστε τόσο καλοί, εννοείται ότι κάποιοι από σας θα πάτε και ένα βήμα παραπάνω. Κάποιοι άλλοι, (λιγότεροι, γιατί δεν φημίζεστε για τον τζογαδόρικο εαυτό σας) μπορεί να το ρίξετε στα τυχερά παιχνίδια, καθώς το μυαλό σας θα είναι στραμμένο εκεί. Τώρα αυτό που χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή είναι το τι θα πείτε, κυρίως στ@ σύντροφό σας ή συνεργάτη.

Στις 30 Απριλίου γίνεται μία έκλειψη και επειδή ο Άρης θα περάσει από αυτό το σημείο, οι καταστάσεις που θα σας επηρεάσουν θα αρχίσουν να φαίνονται από τώρα. Σε κάθε έκλειψη κάτι χάνουμε, και για εσάς θα προέλθει από τον τομέα σχέσεων και συνεργασιών. Επίσης δεν τρομάζουμε σε αυτό το άκουσμα, γιατί το σύμπαν με σοφία εποιήθηκε, οπότε εμπιστευτείτε το, γιατί αυτό που θα σας αφαιρέσει δεν το χρειάζεστε κιόλας τη ζωή σας. Πολύ φιλική συμβουλή, είναι ότι η σιωπή πολλές φορές είναι χρυσός και εσείς είναι κάτι που το εκτιμάτε αυτό – οπότε κρατήστε το ως μότο για αυτήν την εβδομάδα και όλα θα πάνε καλά!

Τοξότης

Καλά είναι και για εσάς τα νέα Τοξότες μου, καθώς οι περισσότερες συζητήσεις που θα κάνετε αυτήν την εβδομάδα θα αφορούν το σπίτι σας και τα άτομα που το αποτελούν. Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να συζητήσετε με τους γονείς σας, να τα βρείτε αν είχατε προβλήματα (να δημιουργηθούν καινούργια δύσκολο το βλέπω, οπότε μιλήστε άφοβα).

Αν είχατε δοκιμάσει στο παρελθόν να μιλήσετε με την οικογένειά σας αλλά βλέπατε ότι δεν υπήρχε ανταπόκριση, μπορείτε να κάνετε την ίδια κουβέντα πάλι και να δείτε ότι η αποδοχή θα έρθει στο πιάτο. Θα έχετε τη διάθεση ή ακόμη και ιδέες να αλλάξετε λίγο τον χώρο που μένετε, να μετακινήσετε τα έπιπλα, να κάνετε ένα μικρό ρεκτιφιέ δηλαδή. Ας πούμε, για να συμβαδίσετε με το σύμπαν, μπορείτε να βάλετε μία ταπετσαρία με θέμα τη θάλασσα αν σας αρέσει, ε; Πώς σας ακούγεται αυτό;

Ή μπορείτε να δώσετε στο σπίτι σας ή ακόμη και στο γραφείο, έναν πιο ρομαντικό τόνο. Υπάρχει περίπτωση βέβαια, για να τα λέμε κι όλα, οι συζητήσεις που θα κάνετε κάποιοι από εσάς, να πρέπει να κάνετε διπλό κόπο για να γίνει αντιληπτό το νόημά τους. Τι εννοώ με αυτό; Ή θα πρέπει να το πείτε δύο φορές ή, η συνάντηση με τους γονείς να είναι λίγο πιο δύσκολη π.χ. Θα θέλατε ας πούμε να πάτε να τους δείτε αλλά εκείνοι θα λείπουν ή το αντίστροφο. Θα τους παίρνετε τηλέφωνο και δε θα απαντάνε, τέτοια πραγματάκια, όχι κάτι σοβαρό.

Αιγόκερως

Για άλλη μία φορά είστε έτοιμοι να καταπλήξετε τα πλήθη, καθώς ξεκινάει μία εβδομάδα που θα εντυπωσιάσετε τον καθημερινό σας περίγυρο με τις ιδέες σας, γιατί, όχι μόνο θα είναι πρωτότυπα αυτά που θα λέτε, αλλά θα έχουν και βάθος. Πολύ πιθανόν είναι να αρχίσετε να είστε και πιο ενεργοί στα social media, να κάνετε δηλαδή περισσότερες αναρτήσεις, περισσότερα σχόλια σε άλλων τα ποσταρίσματα κ.λπ.

Για κάποιους από εσάς δεν αποκλείεται οι συζητήσεις σας να περιστρέφονται γύρω από το όχημα μετακίνησής σας, μπορεί δηλαδή να θέλετε να αγοράσετε ένα αμάξι και να χρειαστείτε τη συμβουλή ενός φίλου ή του αδερφού σας. Ένα άλλο πιθανό σενάριο είναι ας πούμε, αν είστε ο διαχειριστής της πολυκατοικίας (είμαι σίγουρος ότι πολλοί από εσάς είστε) να κανονίσετε μία συνέλευση για να εκθέσετε τις ιδέες σας και να δείτε που θα τις δεχτούν όλοι.

Επίσης, οι συζητήσεις που θα κάνετε θα αφορούν και τις προσωπικές σας αξίες, και αυτό θεωρώ πως είναι και το σημαντικότερο. Όπως καταλαβαίνετε, μία χαρά εβδομάδα είναι και αυτή για εσάς, ένα νεράκι να έχετε μόνο μαζί σας γιατί θα κορακιάσετε από το τόσο κουβεντολόι που έχει να πέσει!

Υδροχόος

Γεια σας Υδροχάοι μου, τι μου κάνετε, όλα καλά; Σας παίρνω με το γλυκό, διότι σήμερα τα νεύρα σας θα χτυπήσουν ταβάνι. Βαλεριάνα προτείνω από τώρα για να είμαστε όλοι καλά! Όπως καταλαβαίνετε η εβδομάδα θα ξεκινήσει με εντάσεις αλλά όχι για πολύ, σας το υπόσχομαι ότι θα κρατήσουν μόνο δύο ημέρες – άλλοι έχουν γεννηθεί με νεύρα, σε δύο μερούλες θα κολλήσουμε; Ναι μεν είστε όπως είστε, η αυτοπεποίθησή σας όμως βαράει κόκκινο, είστε στα καλύτερά σας και δεν χωράει καμία αμφιβολία περί αυτού.

Προσπαθώ να σας πω με κάποιον τρόπο, ευγενικό και ωραίο, ότι για τα νεύρα που θα έχετε, υπεύθυνοι θα είστε ξεκάθαρα εσείς. Μην προσπαθήσετε να τα φορτώσετε σε άλλους, γιατί θα σας γυρίσει μπούμερανγκ. Κάντε την αυτοκριτική σας τώρα που έχετε αυτήν την πληροφορία και χρησιμοποιήστε την κατάλληλα.

Τα καλά νέα είναι ότι θα έχετε πολύ έξυπνες και πρωτότυπες ιδέες για να αυξήσετε το εισόδημά σας, όλες οι συζητήσεις που θα κάνετε αυτήν την εβδομάδα θα έχουν να κάνουν είτε με τον οικονομικό τομέα, είτε με τις προσωπικές σας αξίες. Μήπως να σπαταλήσετε όλη την ενέργειά σας σε αυτό το κομμάτι;

Ιχθείς

Τελευταίοι και καλύτεροι – και για τη συγκεκριμένη εβδομάδα μιλάω κυριολεκτικά! Είναι μία εβδομάδα που πραγματικά με τις ιδέες σας θα μας σώσετε! Όλοι θα θέλουμε να έρθουμε σε εσάς γιατί θα μας βοηθήσετε στο πρόβλημά μας, είστε και ψυχοπονιάρηδες, οπότε καλές αντοχές να έχετε αγαπημένα μου ψαράκια.

Με όλους αυτούς τους πλανήτες στο ζώδιό σας οι ιδέες σας είναι μοναδικές και σωτήριες για τον περισσότερο κόσμο. Εννοείται φυσικά και για τον εαυτό σας. Είναι μία ευκαιρία να προβάλετε την προσωπικότητά σας, διότι μόνο ευνοημένοι θα βγείτε. Είναι αρκετό διάστημα ο Ερμής στο ζώδιό σας και είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι από εσάς είχατε ιδέες που ούτε οι ίδιοι δεν τις πιστεύατε! Ένας λόγος παραπάνω τώρα, λοιπόν, που αυτός ο πλανήτης θα βρεθεί με άλλους δύο, τον Δία και τον Ποσειδώνα, που συνδυαστικά μας οδηγούν σε ονειρικές καταστάσεις! Πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο να πω για εσάς καθώς συνεχίζετε και είστε από τους πιο τυχερούς του ζωδιακού.

Πάντα τέτοια ψαράκια μου κι αν ζηλεύει κάνεις, ξύδι! Εσάς θέλει να ευνοεί τώρα το σύμπαν και αυτό κάνει. Σημειώστε για τέλος ότι η διαίσθησή σας είναι στα φόρτε της, οπότε ακούστε την ανεπιφύλακτα.