Ξεκινάει μία εβδομάδα που για τα παρορμητικά ζώδια, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους θα είναι λίγο πιο χαλαρά τα πράγματα. Τα σταθερά, Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι θα έχετε το αίσθημα της απόλυτης συναισθηματικής ελευθερίας και τα μεταβλητά, Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς θα έχετε μοναδικές ιδέες να εφαρμόσετε. Εννοείται πως για κάθε ζώδιο αυτά που περιγράφω, θα γίνονται και σε διαφορετικό Οίκο του αστρολογικού χάρτη.

Ας διαβάσουμε ζώδιο και ωροσκόπο, για καλύτερη εικόνα της εβδομάδας μας!

Κριός

Είναι μία εβδομάδα ηρεμίας πριν ξεκινήσουν τα γενέθλιά σας – όλοι οι πλανήτες βρίσκονται ακριβώς στο προηγούμενο ζώδιο από εσάς και αυτό σημαίνει ότι τα πράγματα ακόμα κινούνται υπόγεια. Είναι πολύ λογικό κάποιοι να νιώθετε και κάποια εσωτερική πίεση, όμως μην ανησυχείτε, όσο περνάνε οι μέρες τα πράγματα θα καλυτερεύουν. Το περισσότερο αστρολογικό ενδιαφέρον βρίσκεται στον Οίκο που έχει να κάνει με τους φίλους σας και τα άτομα που ασπάζεστε τις ίδιες ιδέες. Εκεί, οι καταστάσεις θα είναι έντονες και με πάθος.

Πολύ πιθανόν να υπάρχουν και κάποιες αψιμαχίες, ενώ για κάποιους άλλους μπορεί τα πράγματα έναν λίγο πιο ερωτικά σε σχέση με τους φίλους. Αν είστε από τα Κριάρια που ανήκουν σε κοινωνικές ομάδες, η δραστηριότητά σας σε αυτόν τον χώρο θα είναι πιο έντονη. Καθίστε αυτήν την εβδομάδα, χαλαρώστε, ηρεμήστε, προσευχηθείτε, γιατί σιγά-σιγά θα αρχίσετε να είστε πιο ενεργητικοί, οπότε κρατήστε τις δυνάμεις σας. Με τον Δία στο ζώδιό σας αργότερα, ποιος σας πιάνει;!

Ταύρος

Για εσάς Ταύροι, αυτή η εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να περιέχει το φαινόμενο της ξαφνικής συναισθηματικής αναστάτωσης και την αίσθηση της ερωτικής απελευθέρωσης! Η Αφροδίτη συναντιέται με τον πλανήτη Ουρανό, και αυτό μας προκαλεί το να θέλουμε να σπάσουμε τα δεσμά από ό,τι μας κράταγε «φυλακισμένους». Σε εσάς θα έχει να κάνει σίγουρα με τη δουλειά και την προσωπική σας ζωή.

Για να σας το κάνω λίγο πιο λιανά, αν είστε παντρεμένοι θα θέλετε να μην είστε πια – είναι πολύ πιθανό να θέλετε να σπάσετε τα κοινωνικά status που είχατε τόσον καιρό και να κάνετε πράγματα που πραγματικά γουστάρετε.

Αν δε συμβαίνει κάτι τέτοιο στη ζωή σας, τότε είναι πολύ πιθανό στη δουλειά σας να θέλετε να σπάσετε τα κλασικά δεσμά και μέσα σε αυτόν τον χώρο να κάνετε την επανάστασή σας. Αυτήν την αίσθηση είναι πιθανόν να την έχετε καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, μετά θα ξαναγυρίσετε στα κλασικά και ήρεμα ταυράκια που είστε.

Δίδυμοι

Πολυτάλαντοι και πολύπλευροι Δίδυμοί μου, είναι μία εβδομάδα που έχετε την ευκαιρία να δείξετε τα ταλέντα που έχετε στην επικοινωνία, στον χώρο που εργάζεστε. Είναι μία εβδομάδα που οι ιδέες θα σας έρχονται πραγματικά από τον ουρανό και δε θα το πιστεύετε ότι το μυαλό σας στροφάρει σε αυτούς τους ρυθμούς, ενώ όλοι θα μένουν έκπληκτοι γύρω σας.

Έχετε τη δυνατότητα να επηρεάσετε ακόμη και ανθρώπους αυτήν την εβδομάδα, οπότε μην την αφήσετε να πάει στράφι. Αν είστε καλλιτέχνης ή κάνετε το οτιδήποτε δημιουργικό, ευνοείστε ιδιαίτερα στο να το κάνετε πράξη.

Αν η δουλειά σας έχει να κάνει με τον λόγο, προφορικό ή γραπτό, θα δείτε ότι το μυαλό σας θα είναι αρκετά επαναστατικό, θα διακρίνεται από οξύνοια, εξυπνάδα, διορατικότητα και ταλέντο. Είναι πολύ έντονη η αίσθηση της διανοητικής ανεξαρτησίας που θα έχετε, και σας εμπιστεύομαι ότι θα το εκμεταλλευτείτε μόνο για καλό! Αν δεν έχετε δουλειά, μήπως σας έρθει κάποια εκπληκτική ιδέα στο να δημιουργήσετε κάτι καινούργιο δικό σας; Λέω εγώ τώρα!

Καρκίνος

Και για εμάς τα πράγματα επιτέλους είναι λίγο πιο χαλαρά. Η μεγαλύτερη κίνηση αυτήν την εβδομάδα για εμάς, έχει να κάνει με το εξωτερικό και με τις σπουδές. Όποιο Καρκινάκι έχει την επιθυμία να ταξιδέψει, τα πράγματα θα του πάνε καλά και έχει τις προδιαγραφές για ένα ονειρεμένο ταξίδι. Ένα άλλο πιθανό σενάριο, είναι να ασχοληθούμε με την ανώτερη γνώση, τα media και γενικότερα τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

Από την προηγούμενη εβδομάδα είχα πει, πως όποιος έχει βλέψεις για μία καριέρα στην τηλεόραση ευνοείται, και συνεχίζει αυτήν την εβδομάδα να υπάρχει αυτό το σκηνικό.

Όσοι Καρκίνοι παραμένουν ελεύθεροι, καθόλου μην ανησυχείτε, διότι τα πράγματα θα αρχίσουν να ενεργοποιούνται ξανά από τις επόμενες εβδομάδες, οπότε μη βλέπω κατσουφιασμένες φατσούλες στους ελεύθερους! Οι Καρκίνοι των τελευταίων ημερών, μπορεί να έχουν κάποιες αποκαλύψεις ευχάριστες που κάτι μπορεί να τους δώσει και στο κομμάτι των σχέσεων. Γενικότερα, να θυμάστε ότι περνάμε μία άνετη περίοδο, αστρολογικά τουλάχιστον, οπότε όσοι μπορείτε απολαύστε την ξεκούραση.

Λέων

Ήρθε η ώρα αγαπημένα μου Λιοντάρια, οι ελεύθεροι να δεσμευτείτε και δεσμευμένοι να γίνετε ελεύθεροι! Η γλυκιά Αφροδίτη που βρίσκεται στον τομέα των σχέσεων, θα συναντηθεί με τον Ουρανό και αυτό θα σας κάνει να θέλετε να σπάσετε όλα τα δεσμά που είχατε. Η αίσθηση της απόλυτης ελευθερίας θα είναι πιο έντονη από ποτέ, και δεν θα ανέχεστε μύγα στο σπαθί σας. Θα έρθουν οι συγκρούσεις, θα έρθει και η απογοήτευση αλλά όπως θυμόμαστε, το σύμπαν δεν είναι τιμωρητικό, οπότε σίγουρα για κάποιον λόγο γίνονται όλα!

Είναι η ώρα που στον ερωτικό τομέα θα θέλετε να απελευθερωθείτε και αυτό είναι πολύ πιθανό να σας φέρει μία ερωτική αναστάτωση. Μία ξαφνική ερωτική περιπέτεια είναι σίγουρα μέσα στο πρόγραμμα της εβδομάδας! Αν το ενδιαφέρον σας δεν κινείται στα ερωτικά, όλο αυτό που σας λέω θα έχει να κάνει με κάποιον συνεργάτη ή σημαντικό άνθρωπο της ζωής σας. Υπενθυμίζω τον χαμό που γίνεται από πλανήτες σε ένα τομέα του ωροσκοπίου σας που έχει να κάνει με τα λεφτά των άλλων. Βουρ στο ψητό λοιπόν, να τους τα πάρετε!

Παρθένος

Γλυκύτατα Παρθένακια, αυτήν την περίοδο όλοι οι πλανήτες είναι στον τομέα των σχέσεων και συνεργασιών και πείτε μου, ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα τέτοιο χαμό; Νομίζω κανένας! Έρχομαι να σας φέρω άλλο ένα ευχάριστο και να σας πω ότι πράγματα που μπορεί να συζητήσετε με τους συνεργάτες σας ή ακόμα και με τ@ σύντροφο που έχετε επιλέξει, έχουν το αποτέλεσμα που θέλετε, και γιατί όχι, για κάποιους από εσάς να είναι εκεί η εκπλήρωση κάποιων ονείρων!

Με τα προαναφερόμενα άτομα, οι συζητήσεις που θα κάνετε μπορεί να έχουν σχέση με το εξωτερικό, κάποιο ταξίδι, μπορεί εσείς να τους δώσετε ιδέες για το πώς θα δικτυωθούν περισσότερο και καλύτερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μπορεί φυσικά να γίνει και το αντίστροφο. Είναι μία εβδομάδα που οι ευκαιρίες δε θα σας αφήσουν αδιάφορους. Την πιθανότητα για ένα ξαφνικό ταξιδάκι, δεν μπορώ να μη σας την αναφέρω, γιατί είναι αρκετά μεγάλη.

Ας έχετε μία βαλίτσα έτοιμη για καλό και για κακό, γιατί αυτό θα γίνει ξαφνικά, και μπορεί να μην έχετε χρόνο ούτε να ετοιμαστείτε!

Ζυγός

Ένας μικρός χαμούλης πρέπει να έχει γίνει, όμορφοι του ζωδιακού, στα ερωτικά σας καθώς ο Άρης και η Αφροδίτη έχουν μπει σε αυτόν τον τομέα. Δεν υπάρχει περίπτωση να σας έχουν αφήσει ανεπηρέαστους και να μη σας έχουνε φέρει κάτι μικρό, έστω ένα φλερτ εκεί που πήγατε να κάνετε τα ψώνια σας.

Είναι μία εξαιρετική περίοδος για όσους θέλουν ερωτευτούν, να βρουν το ταίρι τους, και γενικότερα να περάσουν καλά με οποιονδήποτε τρόπο εκφράζει τον καθέναν. Υπάρχει περίπτωση κάποιοι να νιώσετε και μία μικρή απογοήτευση σε θέματα που έχουν να κάνουν με το σεξ.

Δε χρειάζεται να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά να είστε προετοιμασμένοι να ακούσετε κάτι στα ξαφνικά – ίσως και να σας σοκάρει λίγο – που θα έχει να κάνει με το δικό σας φλερτ και το σεξ. Εύχομαι να λειτουργήσουν με τις άλλες ιδιότητές τους οι πλανήτες, και αυτό που σας λέω να έχει να κάνει με χρήματα που μπορεί να σας δώσουν.

Σκορπιός

Ενώ όλη η ενέργειά σας είναι στραμμένη προς τον χώρο του σπιτιού σας και των ατόμων που το αποτελούν, ξαφνικά νιώθετε σα να θέλετε να σπάσετε όλα τα δεσμά και να γίνετε ανεξάρτητοι. Αν ακόμη μένετε με τους γονείς σας ,αυτό θα θέλετε να σταματήσει να υφίσταται, διότι θα νιώσετε ότι enough is enough! Ενημερώνω ότι οι καταστάσεις μπορεί να γίνουν εκρηκτικές, οπότε αν δεν επιθυμείτε κάτι τέτοιο, προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους. Πολύ πιθανόν είναι, αυτή η κόντρα να έχει σαν εφαλτήριο τη σχέση που διατηρείτε αυτό το διάστημα.

Μπορεί για παράδειγμα να θέλετε να μείνετε μαζί με τη σχέση σας και τα άτομα της οικογένειάς να διαφωνούν, ή το αντίστροφο. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνετε αυτό που σας προστάζει η καρδιά σας, χωρίς φόβο και πάθος. Υπάρχει φυσικά και η περίπτωση, όλο αυτό το σκηνικό που σας περιγράφω, να έχει να κάνει με κάποιον πολύ σημαντικό συνεργάτη και τον χώρο της εργασίας σας. Οπότε, ας είστε προετοιμασμένοι γιατί κάτι ξαφνικό και σοκαριστικό σας περιμένει αυτήν την εβδομάδα!

Δε λέω ότι θα είναι και αρνητικό, απλώς ότι θα γίνει με ξαφνικό τρόπο!

Τοξότης

Αγαπημένοι μου Τοξότες, κατά πάσα πιθανότητα αυτήν την εβδομάδα σας βλέπω στους δρόμους της γειτονιάς να κάνετε τα ψώνια σας ή να ασχολείστε πάρα πολύ με το διαδίκτυο και θέματα που έχουν να κάνουν με τη μάθηση.

Μέσα σε αυτόν τον πανικό λοιπόν, θα σας δοθούν εξαιρετικές ευκαιρίες που έχουν να κάνουν με θέματα σπιτιού και ακινήτων. Αν είστε σε μία διαδικασία που κάτι κάνετε με αυτό, θα έχετε μοναδικές ιδέες που μπορεί να δώσουν λύση σε όποιο πρόβλημα σας ταλανίζει. Μην ξεχνάτε ότι ευνοείστε σε αυτόν τον τομέα, οπότε κάντε αυτό που λαχταράει η καρδιά σας!

Το μυαλό σας αυτήν την εβδομάδα θα στροφάρει υπέρ του δέοντος και θα έχετε μοναδικές ιδέες που μπορεί να σας διευκολύνουν λίγο την καθημερινότητά σας, θα μπορείτε δηλαδή να κάνετε τις δουλειές σας λίγο πιο εύκολα. Μπορεί να σας έρθει μία υπέροχη ιδέα για ανακαίνιση σπιτιού και εκμετάλλευσης του χώρου σας.

Αν δεν ασχολείστε με το σπίτι σας και την ακίνητη περιουσία, θα ασχοληθείτε με το σώμα σας ή πιθανότατα να θελήσετε να κάνετε μία καινούργια διατροφή.

Αιγόκερως

Επιτέλους τα πράγματα αρχίζουν λίγο και ηρεμούν γιατί ήσασταν πολύ καιρό στην τσίτα! Είναι μία εβδομάδα που και για εσάς θα κυλήσει ήρεμα, καθώς οι πλανήτες σάς άφησαν για λίγο ήσυχους. Μόνο καλό σας κάνουν στο πορτοφόλι σας και αυτό σας ευχαριστεί. Όσον αφορά στο ταξιδάκι που σας έλεγα, τι έγινε; Το κάνατε ή ακόμη; Πάντως, υπάρχει μες στα πλάνα σας και προτείνω να το κάνετε, γιατί καιρό έχετε που κλειστήκατε μέσα. Φυσικά δεν ξεχνάμε τα οικονομικά σας, που έσοδα-έξοδα πάνε και έρχονται αυτές τις ημέρες και δεν ξέρετε από πού να κλείσετε αυτήν την τρύπα.

Κάντε λίγο υπομονή και θα κλείσει, όχι όμως ακόμη, οπότε ας είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στα έξοδα. Τα έσοδα μην τα πειράξετε, καλά είναι αυτά να έρχονται. Αυτήν την εβδομάδα μπορείτε να περιμένετε και κάτι ξαφνικό που θα έχει να κάνει με το ταξίδι που σας προανέφερα και τη διασκέδαση.

Μήπως οι ελεύθεροι εκεί που θα ταξιδέψετε θα φλερτάρετε κιόλας;

Υδροχόος

“Είμαι στα πάνω μου, είμαι στα ωραία μου, γιατί με τρέλανες εσύ αγάπη νέα μου” τραγουδάει η Βίσση!

Οι περισσότεροι κάτι κάνετε στον προσωπικό σας χώρο, τον ανακαινίζετε ή μετακομίζετε. Αυτό, φυσικά, σημαίνει και πολλά έξοδα. Αρχίζετε σιγά-σιγά και παίρνετε τα πάνω σας, μετά από τόσον καιρό που ήσασταν κλεισμένοι στον εαυτό σας. Αρχίζετε και βγαίνετε έξω, ο κόσμος σάς βλέπει να λάμπετε από ομορφιά και είναι η καλύτερή σας.

Είναι πολύ πιθανόν, αυτήν την εβδομάδα να σας έρθει η επιθυμία να σπάσετε τα δεσμά με άτομα της οικογένειάς σας και να βάλετε νέες βάσεις στη σχέση σας. Προσωπικά θεωρώ ότι πάντα χρειάζεται να γίνεται αυτό, γιατί δεν μπορούμε να ζούμε με τους ίδιους κανόνες που είχαμε από όταν ήμασταν μικρά παιδιά.

Οι προσωπικές αξίες θα τονιστούν και θα θέλετε να τις κοινοποιήσετε στην οικογένειά σας. Είστε ”Υδροχάοι” και δεν αντέχετε τα όποια δεσμά σάς βάζουν. Έφτασε λοιπόν η ώρα που το σύμπαν σάς δίνει την ευκαιρία να πείτε αυτό που θέλετε στα μέλη της οικογένειάς σας!

Ιχθείς

Κάτι σιγοψήνεται πίσω από την πλάτη σας αγαπημένα μου ψαράκια, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν το κάνετε εσείς ή οι άλλοι. Εννοείται ότι μπορεί να γίνονται και τα δύο, οπότε να θυμάστε πως όταν λέτε ένα μυστικό, άλλο ένα λέγεται για εσάς.

Είναι μία εβδομάδα που η αίσθηση ότι έχετε τρομερές ιδέες, θα είναι πολύ έντονο. Ιδέες του να προωθήσετε τον εαυτό σας, του να αλλάξετε τον χώρο που μένετε, του να κάνετε κάποιο ‘’ρεκτιφιέ’’ στον εαυτό σας και στον τρόπο που προβάλλεστε. Ευνοείστε αρκετά στο αν έχετε κάποια ιδέα που έχει να κάνει με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή με τα μεταφορικά μέσα – μπορεί ας πούμε τώρα που βλέπετε τη βενζίνη να ανεβαίνει, να σκεφτείτε να πάρετε ένα πατίνι, ένα ποδήλατο ή ένα κατιτίς πιο οικονομικό. Μπορεί να βρείτε νέους τρόπους για να επεκταθεί η επιχείρησή σας μέσα από το διαδίκτυο.

Καλώς ή κακώς, ζούμε στην εποχή του internet, οπότε οι περισσότερες δουλειές μπορεί να γίνονται μέσα από αυτό. Mη μείνετε πίσω! Στύψτε το κεφάλι σας και η ιδέα θα σας έρθει, εμπιστευτείτε την γιατί θα βγείτε κερδισμένοι!