Προτασεις για το ΠΠΣΚ* στην Αθηνα

*ΠρινΠαςΣΚεψου

Όσο ωραία πράγματα και αν γίνονται στην Αθήνα, υπάρχουν πράγματα που ίσως να θέλαμε να είναι λίγο διαφορετικά. Γιατί ξέρουμε πως είναι να μην βρίσκεις να παρκάρεις πουθενά στο κέντρο της Αθήνας -κι ας είναι τόσο μεγάλο, Θεέ μου- ή να έχεις πιει λίγο παραπάνω το Σάββατο και να μην υπάρχει κανείς να σε μαζέψει. Είναι κρίμα να χάσεις λοιπόν, όλα αυτά που συμβαίνουν ακόμη μια Πέμπτη-Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή, επειδή σε σταματούν μερικά μικροπράγματα. Μερικά μικροπράγματα για τα οποία υπάρχουν λύσεις.

Θες να βρίσκεσαι παντού το ΣΚ; Με Taxibeat δε χάνεις λεπτό από τα αγαπημένα σου happenings! 

Προτασεις για το ΠΠΣΚ* στην Αθηνα

Αν θέλεις live: Ξεκινάμε δυναμικά το ΠΠΣΚ μας με το live των ΕΚΜΕΚ στο Faust σήμερα 13/10. Την Παρασκευή 14/10 ο Λεωνίδας Μπαλάφας θα βρίσκεται στη μουσική σκηνή του Gagarin205 και η Παυλίνα Βουλγαράκη μαζί με την Μιρέλλα Πάχου στον Σταυρό του Νότου Club.  Ενώ το Σάββατο 15/10 στον Σταυρό του Νότου θα αναρωτιέται που να είσαι τώρα εσύ ο Φοίβος Δεληβοριάς και το Σάββατο αλλά και την Κυριακή 16/10 θα παίζουν οι θεόσταλτοι Explosions in the Sky στο Gagarin 205 

Αν θες να πας σε κάποιο μπαρ: Για άλλη μια Πέμπτη το 42 κάνει το κλασικό swing party του. Την Παρασκευή 14/10 κλείνει 7 χρόνια το six d.o.g.s και το γιορτάζει όπως μόνο εκείνο ξέρει. Την ίδια στιγμή σε ένα άλλο σημείο της Αθήνας το White Noise κάνει Πάρτυ στο 13ο όροφο. Την Κυριακή 16/10 έχει γενέθλια το Μπέλ Ρέυ και κάνει απογευματινό πάρτυ με εκλεκτούς και αγαπημένους καλεσμένους και DJs ενώ το Καμπεθόν παρουσιάζει τους Dirty Fuse σ’ένα Garden Party. 

Αν θέλεις κάτι άλλο: Το Μικρό Παρίσι των Αθηνών συνεχίζεται στο Μεταξουργείο μέχρι και την Κυριακή 16/1ο και η Κιφησιά οργανώνει ένα τριήμερο φθινοπωρινής τρούφας για να απολαύσετε μαζί ολόφρεσκια μαύρη τρούφα.

Σε περίπτωση που έχουμε ξεχάσει κάτι και αξίζει να το μοιραστείς μαζί μας γι’ αυτό το ΠΠΣΚ, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μας ενημερώσεις στα comments.