*ΠρινΠαςΣΚεψου

Τρίτο ΠΠΣΚ του Δεκέμβρη με λίγο περισσότερη λάμψη. Όσο ωραία πράγματα και αν γίνονται στην Αθήνα, υπάρχουν πράγματα που ίσως να θέλαμε να είναι λίγο διαφορετικά. Γιατί ξέρουμε πως είναι να μην βρίσκεις να παρκάρεις πουθενά στο κέντρο της Αθήνας -κι ας είναι τόσο μεγάλο, Θεέ μου- ή να έχεις πιει λίγο παραπάνω το Σάββατο και να μην υπάρχει κανείς να σε μαζέψει. Είναι κρίμα να χάσεις λοιπόν, όλα αυτά που συμβαίνουν ακόμη μια Πέμπτη-Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή, επειδή σε σταματούν μερικά μικροπράγματα. Μερικά μικροπράγματα για τα οποία υπάρχουν λύσεις.

Προτασεις για το ΠΠΣΚ* στην ΑθηναΘες να βρίσκεσαι παντού το ΣΚ; Με Taxibeat δε χάνεις λεπτό από τα αγαπημένα σου happenings!

Αν θέλεις κάποιο live: Την Πέμπτη 15/12 ο Larry Gus w/ Central Pozitronics Live at six dogs ενώ την Παρασκευή 16/12 Ο Κωστής Μαραβέγιας στο PassPORT UpStairs. Το Σάββατο 17/12 οι Planet of Zeus // The Big Nose Attack // 17.12 θα βρίσκονται στο Gagarin 205. Μην ξεχάσεις πως ο Tonis Sfinos θα βρίσκεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Shake στο Κολωνάκι!

Αν θέλεις να πας σε κάποιο μπαρ: Την Παρασκευή δε βρήκαμε κάτι, αν έχεις καμιά ιδέα πες και σ’ εμάς. Το Σάββατο όμως, το En Lefko κάνει Xmas Party στο Ρομάντσο, στο Key Bar γίνεται The 90’s Party // Athens Vibe // και το Bank Job κλείνει 4 Amazing Years. Την Κυριάκη 18/12 γίνεται το κλασικό Diskotekken at Spiti Cocktail Bar.

Αν θέλεις κάτι άλλο: Αύριο Παρασκευή 16/12 κάνει εγκαίνια στο La Vie στην Κηφισιά και στο Μουσείο Μπενάκη γίνεται ένα Χριστουγεννιάτικο ολοήμερο event.