*ΠρινΠαςΣΚεψου

Τελευταίο ΠΠΣΚ* πριν την μεγάλη εβδομάδα και βγείτε όσο έχει κόσμο. Βασικά, να μας πείτε ποιος θα φύγει το Πάσχα για να κάνουμε κι εμείς το πρόγραμμά μας. Για να δούμε όμως, πρώτα τι παίζει αυτό.

Αν θέλεις live: Την Πέμπτη 06/04 ο George Gaudy & Sun θα βρίσκονται Live στο Gagarin 205 ενώ ο Leon of Athens θα είναι στον Σταυρό Του Νότου  για μια και μόνο εμφάνιση. Το Σάββατο 08/04 οι One Leg Mary θα παρουσιάσουν το “On The Quiet” Live με τους Pale Oaks και αυτό ήταν από μουσικές εμφανίσεις.

Αν θέλεις κάποιο μπαρ: Την Παρασκευή 07/04 ο Αλέξανδρος Βραχωρίτης θα παίζει μουσική στο The Ritzy στο Χολαργό -αν θέλεις κάτι στα βόρεια- και το Σάββατο 08/04, θα γίνεται το επικό The EPIC Party  στο Μοναστηράκι -αν θέλεις κάτι κέντρο- και το PIXI Winter Closing στο Public Cafe.

Αν θέλεις κάτι άλλο: Το Σάββατο 08/04 η Noctua Brewery έχει το δικό της Open Day , το The Meet Market για ακόμη ένα σκ θα βρίσκεται στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηνών -Εaster Edition και την Κυριακή 09/04 έχει Colour Day Run 2017 στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Σε περίπτωση που έχουμε ξεχάσει κάτι και αξίζει να το μοιραστείς μαζί μας γι’ αυτό το ΠΠΣΚ, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μας ενημερώσεις στα comments.