*ΠρινΠαςΣΚεψου

Όχι άλλα αποκριάτικα πάρτυ πριν την Καθαρά Δευτέρα. Αυτό το ΠΠΣΚ* του Φεβρουαρίου είναι γεμάτο διάθεση για συναυλίες και πάρτυ που δεν χρειάζεται να ντυθείς κάτι άλλο από αυτό που είσαι. Έχουμε συναυλίες, γιορτές και πανηγύρια. Για ρίξε μια ματιά.

Αν θέλεις live: Ξεκινάμε δυναμικά από την Πέμπτη και τους The Underdogs + Celuta Red Live στο Tiki Bar Athens. Συνεχίζουμε την Παρασκευή 17/02, που οι Citizen Jim θα κάνουν ένα live στο The Cotton Club ενώ ο Tonis Sfinos θα βρίσκεται κλασικά πλέον με την Στέλια στο SHAKE το Κολωνάκι. Κλείνουμε το Σάββατο 18/02 με Moa Bones live στην Αγγλικανική ΕκκλησίαDeaf Radio Alarm LP Presentation w/ Devamp Javu Live at six dogs και Blender Fest: Baba Zula / London Afrobeat Collective / Ρόδες United στο Gagarin 205. Αν αυτό δεν είναι σαββατοκύριακο αφιερωμένο στα live, τότε ποιο;

Αν θέλεις κάποιο μπαρ: Σήμερα Πέμπτη 16/02 μετά τα παϊδάκια και τις μπριζόλες, πέρασε μια βόλτα κι απ το Πάρτι Χωρίς Μαλακτικό Στο Πλυντήριο Bar – Τσικνοπέμπτη Edition. Την Παρασκευή 17/02 η έκθεση που είναι αφιερωμένη στα 80ς κάνει πάρτι στην Στέγη GR80s Opening Party στη Στέγη curated by six dogs.

Σε περίπτωση που έχουμε ξεχάσει κάτι και αξίζει να το μοιραστείς μαζί μας γι’ αυτό το ΠΠΣΚ, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μας ενημερώσεις στα comments.