ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΠΣΚ* ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΠΣΚ* ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

*ΠρινΠαςΣΚεψου

Όσο ωραία πράγματα και αν γίνονται στην Αθήνα, υπάρχουν πράγματα που ίσως να θέλαμε να είναι λίγο διαφορετικά. Γιατί ξέρουμε πως είναι να μην βρίσκεις να παρκάρεις πουθενά στο κέντρο της Αθήνας -κι ας είναι τόσο μεγάλο, Θεέ μου- ή να έχεις πιει λίγο παραπάνω το Σάββατο και να μην υπάρχει κανείς να σε μαζέψει. Είναι κρίμα να χάσεις λοιπόν, όλα αυτά που συμβαίνουν ακόμη μια Πέμπτη-Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή, επειδή σε σταματούν μερικά μικροπράγματα. Μερικά μικροπράγματα για τα οποία υπάρχουν λύσεις. Ειδικά τώρα που έχουμε τριήμερο!

Προτασεις για το ΠΠΣΚ* στην ΑθηναΘες να βρίσκεσαι παντού το ΣΚ; Με Taxibeat δε χάνεις λεπτό από τα αγαπημένα σου happenings! 

Αν θέλεις live: Την Παρασκευή 28.10 οι Annihilator θα κάνουν ένα μοναδικό live στο Peireus Academy 117 ενώ η Παυλίνα Βουλγαράκη θα βρίσκεται με την Μιρέλλα Πάχου για το τελευταίο τους live στον Σταυρό του Νότου. Το Σάββατο 29.10 οι 2002GR θα είναι στο Κύτταρο σε περίπτωση που θέλεις να βιώσεις ξανά τα παλιά και οι The Bonnie Nettles θα σε περιμένουν στο six dogs.

Αν θέλεις να πας σε κάποιο μπαρ: Σήμερα το βράδυ 27.10 το La Esquina κάνει Halloween Party, σαν εκείνο που θα κάνει και το Ρομάντσο το Σάββατο 29.10 με θέμα το Stranger Things. Το Σάββατο επίσης, οι Banana Boys θα γκρεμίσουν τον πάνω όροφο του Booze  και τα κόκτειλς στο Zonars θα το κρατούν αληθινό.

Αν θέλεις κάτι άλλο: Σήμερα Πέμπτη 27.10 στο Nalu του Αλίμου θα βρίσκονται οι Ατζαράκης και Ζάμπρας για ένα ανεπανάληπτο stand up comedy ενώ το Σάββατο το πρωί μπορείς να απολαύσεις το εξαιρετικό brunch του Yoko Cafe Bistro.