*ΠρινΠαςΣΚεψου

Ακόμη μια Πέμπτη που δε θα ξέρεις τι να πρωτοκάνεις. Γιατί έχει τόσες συναυλιάρες, τόσα πάρτυ, ΤΟΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ που δε σου φτάνει ο χρόνος. Έλα να υποδεχτούμε το πρώτο σαββατοκύριακο του Απρίλη όπως του αξίζει.

Αν θέλεις live: Την Πέμπτη 30/03 οι BABY GURU IV και ο MOA BONES θα βρίσκονται live στο Gagarin 205, ενώ ο Citizen Jim θα μας χαρίσει μια εντελώς Funk Night στο BUMS! Την Παρασκευή 31/03 οι Whereswilder θα παρουσιάσουν το Hotshot στο ΑΝ, ο Mick Harvey τον Serge Gainsbourg στο Gagarin 205, οι The Black Heart Procession στο Fuzz Live Music Club και η Mατούλα Ζαμάνη θα βρίσκεται στον Σταυρός του Νότου Κεντρική Σκηνή -για τους κουλτουριάρηδες της φάσης-. Συνεχίζοντας δυναμικά, το Σάββατο 01/04 ο Τόνις Σφήνος θα βρίσκεται στο SHAKE, οι Vodka Juniors στο Gagarin 205, οι Tendts στην Αγγλικανική Εκκλησία και οι Phantogram + Someone Who Isn’t Me στο Fuzz. Αμέ, πανικός.

 Αν θέλεις κάποιο μπαρ: Καλύτερα να πας σε καμιά συναυλία. Αν επιμείνεις όμως, την Παρασκευή 31/03 στο έχει The CatchyBulla goes Funky στο Τζένγκα και την Κυριακή 02/04 Gypsy Swing Jam στο ΣΠΙΤΙ Art Bar.

 Αν θέλεις κάτι άλλο: Την Κυριακή 02/04 έχει Eat , Drink, Spring! στο Bluebird της Ηπίτου με Los Loros.

Σε περίπτωση που έχουμε ξεχάσει κάτι και αξίζει να το μοιραστείς μαζί μας γι’ αυτό το ΠΠΣΚ, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μας ενημερώσεις στα comments.