*ΠρινΠαςΣΚεψου

Δεύτερο και χωρίς κανένα κόνσεπτ ΠΠΣΚ* Φεβρουαρίου γεμάτο διάθεση και όρεξη για την Καθαρά Δευτέρα που περιμένουμε να ρθει στο τέλος του μήνα. Αλλά έχει ωραία live sessions οπότε δε γκρινιάζουμε πολύ.

Αν θέλεις live: Την Πέμπτη 09/02 στο Αν θα έχει live τους Nightstalkes, τους 1000 mods και άλλους, για καλό σκοπό στο  Give Irene a Chance Fest που ευτυχώς είναι SOLD OUT, αλλά και να μην ήταν θα γινόταν. Την Παρασκευή 10/02 ο Trentemoller (full live band) -Tom & his computer  θα βρίσκεται στην Ιερά Οδό στο Γκάζι, ενώ την ίδια ώρα η IRENE – the Rainbow Soul θα κάνει live στο Afrikana. Ξέρεις εκεί λίγο πιο δίπλα. Μερικά στενά (δρόμους, βασικά) πιο πάνω η Λένα Πλάτωνος “Ρετροσπεκτίβα” θα κάνει ένα διαφορετικού είδους Live στο six dogs. Το Σάββατο 11/02 ο οι Dropkick Murphys, θα είναι στο Piraeus 117 Academy (που είναι SOLD OUT βέβαια, αλλά δε πειράζει) και ο Tonis Sfinos, Παρασκευή και Σάββατο, θα είναι μαζί με 14wins και την Stelia στο Shake στο Κολωνάκι.

Αν θέλεις κάποιο μπαρ: Την Παρασκευή 10/02 έχει Big Night Out at Barrett, οι BananaBoys & Checkpoint. The Drag Show Party! στο Booze Cooperativa και οι BASS Overdose wt. Tristar b2b Soko / Bonerz / Bassassin θα βρίσκονται στο Χυτήριο. Από την άλλη, αν αποφασίσεις να βγεις το Σάββατο 11/02 σε κάποιο μπαρ, μπορείς να πας στο Trainspotting – The Party στο Χυτήριο, στο PIXI 4/4 Residency Nick Varon w/ Trixx, Aris & Gbond στο καφέ του Public, ακόμη και στο Sat 11.02 Fresh & Yellow at Mosaiko | Warm up: junior nine στην Γλυφάδα.

Αν θέλεις κάτι άλλο: Τρέχει για πρώτη φορά η Εβδομαδα Καναδικου Κινηματογραφου στην Αθηνα.

Σε περίπτωση που έχουμε ξεχάσει κάτι και αξίζει να το μοιραστείς μαζί μας γι’ αυτό το ΠΠΣΚ, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μας ενημερώσεις στα comments.