*ΠρινΠαςΣΚεψου

Τέρμα οι γιορτές. Τώρα μόνο σοβαρές προτάσεις έρχονται για ακόμη ένα ΠΠΣΚ*.

Αν θέλεις live: Την Παρασκευή 13/01 οι Wolfy Funk Project δίνουν μια παράσταση Live στο six dogs και οι Myrto Naoum & Brian Voll Jazz Duet θα βρίσκονται στο Petite Fleur του Παγκρατίου. Το Σάββατο 14/01 οι The Callas συμμετέχουν στο Music Escapades του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος την ίδια στιγμή που οι A. Πρωτοψάλτη & Σ. Κορκολής θα βρίσκονται στο Gazarte – Main Stage. Παρασκευή και Σάββατο φυσικά, ο Tonis Sfinos πηγαίνει στο Bollywood μέσα από το SHAKE στο Κολωνάκι.

Αν θέλεις κάποιο μπαρ: Την Παρασκευή 13/01 στο Couleur Locale γίνεται της Κούβας με το #Lobby REpresent Cuba: DJ Tillo ( O R I S H A S ). Το Σάββατο 14/01 οι Perestroika: The Kids Are Alright w/ Red Axes κάνουν πάρτυ για ακόμη μια φορά στο six dogs μετά τα μεσάνυχτα ενώ το Αbout Time Jazz Sextet έχει Live στο Afrikana στο Γκάζι.

Αν θέλεις κάτι άλλο: Σήμερα το βράδυ ο Σωτήρης Πανουσάκης κάνει εγκαίνια για την Aτομική του έκθεση στην CAN gallery ενώ ταυτόχρονα Η Κόκκινη Γραμμή έχει Ομαδική έκθεση στην ArtZone42 Gallery.

Σε περίπτωση που έχουμε ξεχάσει κάτι και αξίζει να το μοιραστείς μαζί μας γι’ αυτό το ΠΠΣΚ, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μας ενημερώσεις στα comments.