Ανάμεσα στο ”γνώρισα κάποιον”, ”βγαίνω με κάποιον” και στο ”ο Γιώργος είναι το αγόρι μου” τα πράγματα είναι κάπως μπερδεμένα. Για να μην τα έχετε κατά 50% πριν τον αποκαλέσεις ”αγόρι σου” σιγουρέψου ότι συνέβησαν τα 10 παρακάτω.

1. Προτείνει προορισμούς για σαββατοκύριακο/να τον συνοδέψεις σε κάποιο επίσημο event της δουλειάς του.  Μπορείς να πας κατευθείαν στο τέλος του άρθρου. Το αγόρι αυτό θεωρεί πως είστε στην αρχή της σχέσης σας και δεν έχει κάτι άλλο να σου προσφέρει αυτό το άρθρο.

2. Νοιάζεται να περνάς καλά.  Φροντίζει να πηγαίνετε σε μέρη που το χαίρεστε και οι δύο. Σε ρωτάει αν πέρασες καλά. Εαν πεινάς; Εαν θέλεις σοκολάτα από το περίπτερο. Εαν είστε στο σπίτι του σε κάνει να νιώθεις άνετα και φροντίζει να έχεις ό,τι χρειάζεσαι.

3. Ενδιαφέρεται να μάθει πως ήταν η μέρα σου. Σε καλεί το απόγευμα να δεις πως προχωράει αυτή η άτιμη η Δευτέρα, να σε ρωτήσει τι έχεις προγραμματίσει. Εαν μιλήσετε μετά την δουλειά μπορεί να σου προτείνει να πάτε ένα σινεμά ή να μιλήσετε στο τηλέφωνο από το σπίτι. Extra bonus εάν δείτε την ίδια ταινία στο Mega και ανταλλάσσετε μηνύματα με σχόλια.

4. Σβήνει τον λογαριασμό του στο Tinder.  Eίναι δεκτό για κάποιον single να θέλει να έχει όλες τις εκδοχές ανοικτές. Εαν όμως το αγόρι σου δεν συμμετέχει πια τόσο ενεργά στο παιχνίδι των ραντεβού μάλλον νιώθει τυχερός που σε γνώρισε και αυτό είναι καλό σημάδι.

5. Έχεις γνωρίσει τους φίλους ή την αδερφή του. Ας το δούμε από την ανάποδη. Είναι λίγο περίεργο όταν βγαίνεις με κάποιον και αποφεύγει να συναντηθείτε με την παρέα του. Εαν ακόμα κρατάει την επαφή σας μεταξύ εσάς των δύο τότε ίσως να θέλει λίγο περισσότερο χρόνο για να παραδεχτεί στους γύρω του ότι ερωτεύτηκε.

6. Σου αγοράζει δική σου οδοντόβουρτσα.  Για μερικούς άντρες αυτό είναι αδιάφορο βήμα για άλλους ισούται με αρραβώνα. Για κάποιον που απλά θέλει το κορίτσι του να νιώθει άνετα στο σπίτι του.. ωπ είπα κορίτσι του ε;; (βλ. νούμερο 2)

7. Κοινοποίησε κοινή σας φωτογραφία στα social media.  Εκείνος αισθάνεται ήδη αγόρι σου.

8. Σε σύστησε πρώτος σαν κορίτσι του.  Βλέπε νούμερο 7.

9. Αισθάνεσαι περισσότερο άνετα παρά αγχωμένη. Εαν έχετε βγει τόσες πολλές φορές που πλέον ξέρει ο ένας ότι δεν αρέσει το ψάρι στον άλλον και ότι δεν του αρέσει να βγαίνει στο Γκάζι τότε μάλλον έχετε βγει τόσες πολλές φορές που νιώθετε άνετα. Εαν αυτό δε συμβαίνει μάλλον χρειάζεσαι λίγο περισσότερο χρόνο στο single girl status.

10. Σε ρωτάει που θα πάτε τα Χριστούγεννα.  Ενώ είναι Ιούλιος.

Εαν συμβούν όλα αυτά τότε το πράγμα είναι παραπάνω από επίσημο. Προχωράς.