Ιούνιος: Ο μήνας της υπερηφάνειας, της ανιδιοτελούς αγάπης, ο μήνας που μας προσκαλεί όλους να αναδείξουμε κάθε πτυχή του εαυτού μας. Ο μήνας της αλληλεγγύης και της αδελφικότητας, ο μήνας που αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλους εμάς που επιθυμούμε έναν κόσμο γεμάτο χρώματα, έναν κόσμο όπου κάθε στερεότυπο περί «διαφορετικού» καταρρίπτεται.

Σε μια πολύχρωμη κοινωνία, ένα άρωμα αποτελεί τον καταλληλότερο σύμμαχο. Ένα άρωμα το οποίο μέσα από τις αποχρώσεις του ουράνιου τόξου δημιουργεί κι αφηγείται μια ξεχωριστή ιστορία για τον καθένα. Μια ιστορία που μπορεί να αποκτήσει το νόημα που εμείς επιθυμούμε, παρακινώντας μας να αναδείξουμε τον υπερήφανο εαυτό μας.

Το άρωμα I AM ME από τη Miss Kay, ένα limited edition unisex άρωμα εμπνευσμένο από τον Pride Month, μας προσκαλεί να γιορτάσουμε και να υποδεχθούμε το φετινό καλοκαίρι με αυτοπεποίθηση, χαμόγελο κι υπερηφάνεια.

Οι δροσερές νότες από γκρέιπφρουτ, πορτοκάλι, γιασεμί, οσμάνθο, white musk, σανδαλόξυλο, νότες κεχριμπαριού, γλυκόριζα και βανίλια, συνδυάζονται σε μια συσκευασία, αφήνοντας μια μυρωδιά ελευθερίας. Η ανάλαφρη και φρουτώδης σύνθεση του I AM ME, αποτελεί την ιδανική πρόταση τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες, αφού είναι κατάλληλο για κάθε γούστο και διάθεση.

Η προσιτή του τιμή κι η λειτουργική του συσκευασία, καθιστά το I AM ME ένα ισχυρό όπλο για την καθημερινή κι απαραίτητη νότα ελευθερίας.

Τα αρώματα Miss Kay διατίθενται αποκλειστικά στα καταστήματα Hondos Center και στο hondoscenter.gr