Παρακάτω θα βρεις τέσσερις από τους αναρίθμητους λογαριασμούς που υπάρχουν εκεί έξω σχετικά με τις ”πράσινες” συνήθειες. Αφορούν την ομορφιά και επικοινωνούν τις επιπτώσεις που μπορεί να έχουν στην υγεία μας και στον πλανήτη τα προϊόντα makeup και skincare που χρησιμοποιούμε όλες, κάθε μέρα. Για παράδειγμα, συστατικά όπως parabens και μόλυβδος, έχουν συνδεθεί με καρκίνο, ορμονικές ανισορροπίες και δερματικά προβλήματα.

Αν αυτό από μόνο του δεν σε κάνει να σκεφτείς την επιλογή για περισσότερα οργανικά, vegan, μη τοξικά προϊόντα τότε ίσως οι παρακάτω λογαριασμοί να σε κάνουν να το σκεφτείς καλύτερα.

1. @britaniefaith

Η Britanie Faith είναι σύμβουλος ομορφιάς, φωτογράφος, συντάκτρια ευεξίας, makeup artist. Δηλώνει ενθουσιασμένη με τον ολιστικό τρόπο ζωής. Είναι δημιουργός του Beauty By Britanie, ένα site στο οποίο παρουσιάζει οργανικά, φυσικά καλλυντικά, θεραπείες και εναλλακτικές επιλογές που αφορούν την υγεία.

2. @crazysexykris

Η Kris Carr ζει στη Νέα Υόρκη, είναι συγγραφέας, ομιλήτρια και ακτιβίστρια. Πίσω στο 2003, διηύθυνε και πρωταγωνιστούσε στο Crazy Sexy Cancer, ένα ντοκιμαντέρ του TLC για τη διαδρομή τους από τη διάγνωση μέχρι τη θεραπεία από καρκίνο. Αυτή η εμπειρία την οδήγησε να μειώσει το άγχος και να γίνει πιο χαρούμενη. Την έφερε πιο κοντά στη φύση, στα φυτά και στους ανθρώπους (και τα ζώα!) Με τον λογαριασμό της στο Instagram προσπαθεί να εμπνεύσει προς την ίδια κατεύθυνση.

3. @mindbodygreen

Το Mind Body Green φέρνει κοντά τους ανθρώπους που ανήκουν στην ίδια wellness ‘κοινότητα΄και που συμφωνούν στα βασικά: Η άσκηση είναι ωφέλιμη. Διαχειρίσου το άγχος σου. Κι αύξησε τα πράσινα στο πιάτο σου. Έλα σε επαφή με τη φύση. Πάρε βαθιές αναπνοές.

4. @organicbeautyblogger

Εδώ θα διαβάσεις reviews και προτάσεις προϊόντων για νύχια και makeup. Η Inga του Organic Beauty Blogger δοκιμάζει τα πάντα και προτείνει μόνο εκείνα που πραγματικά αξίζουν.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 8 celebrities που δεν άφησαν τις άβαφες ρίζες των μαλλιών τους να γίνουν εμπόδιο σε μία εμφάνιση