Καμία σχέση δεν είναι εύκολη και δεν λειτουργεί αρμονικά πάντα και για πάντα. Αντιθέτως, όλες θέλουν δουλειά από τα μέλη τους για να μη διαλυθούν.

Εδώ θα δεις 6 συμπεριφορές-καταστάσεις που θα μπορούσαν εύκολα να κάνουν έναν Κριό να φύγει από μια σχέση, είτε ερωτική είτε φιλική.

Δεν μπορείς να χειριστείς δύσκολες συζητήσεις

Οι Κριοί δεν πρόκειται να κρύψουν τα παράπονά τους. Εάν είναι δυσαρεστημένοι μαζί σου, τότε θα στο πουν. Θα είναι ειλικρινείς μαζί σου γιατί δεν βλέπουν το νόημα στο να προσποιούνται. Όταν συναναστρέφεσαι με έναν Κριό, πρέπει να είσαι σε θέση να δέχεσαι την κριτική του χωρίς να καταρρέεις.

Θέλεις να τηρείς μια αυστηρή ρουτίνα

Ο Κριός είναι αυθόρμητος. Δεν θέλει να έχει προγραμματίσει εκ των προτέρων κάθε στιγμή της ζωής του. Θέλει να πάει με το ρεύμα και να δει πού θα τον βγάλει η ζωή. Θέλει να πάει σε διασκεδαστικές, άγριες περιπέτειες όποτε έχει διάθεση. Ο Κριός δεν πρόκειται να μείνει κοντά σου αν είσαι πολύ άκαμπτος, αν δεν πεις ναι σε νέες ευκαιρίες, αν καταλήξεις να τον κρατάς πίσω. Χρειάζεται έναν σύντροφο ή φίλο που είναι πρόθυμος να δοκιμάσει νέα πράγματα.

Χρειάζεσαι κάθε δευτερόλεπτο του χρόνου του

Οι Κριοί είναι πολύ παθιασμένοι. Έχουν μεγάλα όνειρα για τον εαυτό τους, πράγμα που σημαίνει ότι θα ξοδέψουν πολύ χρόνο σε αυτόν. Δεν πρόκειται να θυσιάσουν τα επαγγελματικά τους όνειρα για οποιαδήποτε σχέση. Θα προτιμούσαν να μοιράζουν το χρόνο τους μεταξύ δουλειάς/ ραντεβού/ διασκέδασης. Αν περιμένεις να σε κάνουν το κέντρο του σύμπαντος τους, τότε αυτή η σχέση δεν πρόκειται να λειτουργήσει. Ο Κριός χρειάζεται κόσμο γύρω του που να υποστηρίζει τους στόχους του, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα περάσετε λιγότερο χρόνο μαζί όσο εκείνος δουλεύει.

Λες μικρά λευκά ψέματα

Οι Κριοί είναι απίστευτα ειλικρινείς και περιμένουν από τους γύρω τους να συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο. Αν πιάσουν κάποιον να τους λέει ψέματα, η κατάσταση δεν πρόκειται να τελειώσει καλά. Οι Κριοί δεν φοβούνται τις συγκρούσεις, οπότε αν τους αδικήσεις, θα στο πουν. Δεν πρόκειται να σε αφήσουν να ξεφύγεις.

Είσαι αδιάφορ@ για τα περισσότερα πράγματα

Ο Κριός είναι ένα από τα πιο παθιασμένα ζώδια του ζωδιακού κύκλου και θέλει και οι άλλοι να είναι παθιασμένοι. Δεν συμπαθούν κάποιον που δεν νοιάζεται για τη σχέση ή την καριέρα του ή τον κόσμο γενικότερα. Θέλει κάποιον με ισχυρές απόψεις. Κάποιον που ενθουσιάζεται με τα μικρά πράγματα στη ζωή. Κάποιος με όση ενέργεια και πάθος έχει και αυτός στην καρδιά του.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Γιατί ξυπνάμε τόσο νωρίς τα Σαββατοκύριακα;