Πάντα υπάρχει η ανάγκη να μαζευτείτε όλες οι φίλες σπίτι και να πείτε άνετα τα νέα σας ξαπλωμένες στον καναπέ. Εμείς σου προτείνουμε 6 τρόπους για να κάνεις αυτή τη συνάντηση ακόμα πιο ξεχωριστή. Ειδικά σε περίπτωση που η ψυχολογία σας δεν είναι στα καλύτερά της, όπως για παράδειγμα αν μία από εσάς μόλις χώρισε ή έχασε τη δουλειά της σίγουρα θα βρεις πράγματα που θα σας ανεβάσουν την διάθεση.

Χορέψτε

Φτιάξτε μία playlist στο Spotify με τα αγαπημένα σας τραγούδια και χορέψτε μέσα στο σπίτι. Μπορείτε ακόμα να μάθετε Tik Tok χορούς και να φτιάξετε ανάλογα videos που φαίνεται να είναι και το trend της εποχής. Επιπλέον αν πραγματικά σας αρέσει ο χορός μπορείτε να μάθετε χορογραφίες από το ΥouΤube ή να φτιάξετε τα δικά σας βίντεο κλιπ. Ό,τι και να επιλέξετε σίγουρα θα ανεβάσετε τα επίπεδα της διάθεσή σας.

Μαγειρέψτε

Πειραματιστείτε στην κουζίνα και φτιάξτε από cinnamon buns για brunch, μέχρι νόστιμα burgers για βραδινό και ό,τι άλλο υπάρχει ανάμεσα. Αν πάλι δεν έχετε όρεξη για μαγειρική, παραγγείλτε σουβλάκια και βάλτε στοίχημα για το ποια θα χορτάσει πρώτη. Φυσικά από μία τέτοια βραδιά δεν θα μπορούσε να λείπει μία κανάτα με pink gin cocktail για να σας δροσίσει.

Κάντε beaute

Ειδικά τώρα που έρχεται ο καιρός να ξανά κυκλοφορήσουμε στα μαγαζιά, ένα φρεσκάρισμα είναι απαραίτητο. Φτιάξτε ατμόσφαιρα και δημιουργήστε τις δικές σας μάσκες προσώπου ή μαλλιών ή προμηθευτείτε μάσκες, απολεπιστικές κρέμες και άλλα για ένα mini spa στο σπίτι.

Φτιάξτε ντουλάπα

Τσεκάρετε τη ντουλάπα σας για να δείτε αν υπάρχουν και τα 10 απαραίτητα items που θα χρειαστείτε φέτος το καλοκαίρι. Επιπλέον μπορείτε να μαζέψετε τα παλιά σας ρούχα και να τα μεταποιήσετε ή να τα ανταλλάξετε μεταξύ σας. Ζωγραφίστε τα, κόψτε τα, ράψτε τα και γενικά εμπνευστείτε και διασκεδάστε.

Φλερτάρετε

Θα μας πείτε μέσα στο σπίτι; Θα σας πούμε ναι. Κατεβάστε εφαρμογές online γνωριμιών και μιλήστε με πιθανά ταίρια εφόσον είστε single. Για ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον φτιάξτε η μία το προφίλ της άλλης. Είναι πιθανό να μην βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε, σίγουρα όμως θα διασκεδάσετε με τις συζητήσεις που θα κάνετε. Αν αυτό σας φαίνεται περίπλοκο, ανοίξτε τα μηνύματα αγνώστων που έχετε λάβει στα social media και απαντήστε σε αυτά.

Διαβάστε τα ζώδια

Αν δεν σας κάνουν όλα τα παραπάνω, διαβάστε τα ζώδια σας. Εκεί εξηγούνται όλα.

Featured photo: www.unsplash.com