Μετά από αρκετές αποτυχημένες σχέσεις και άπειρα τραγελαφικά ραντεβού με ανθρώπους που δε θα ταίριαζες ούτε κατά διάνοια, έχεις φτάσει στο σημείο που απορείς που πήγανε οι «φυσιολογικοί» άνθρωποι.

Στην αρχή στενοχωριέσαι. Έπειτα ψιλό-ξενερώνεις. Και έρχεται η ώρα εκείνη, που γνωρίζεις τον κύριο «σωστό». Μιλάω για τον τύπο εκείνο που θα είναι σωστός σύντροφος. Εκείνον που θα σου συμπαρασταθεί και στα δύσκολα και στα εύκολα, εκείνον που θα σε κάνει να δεις τη ζωή αλλά και τον έρωτα από διαφορετική σκοπιά.

Πώς θα ξέρεις ότι τον έχεις γνωρίσει; Θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις μερικά απλά πράγματα, χωρίς καν να το έχει προσπαθήσει!

62c69db12625da28889ff0777af33182

  1. Είσαι αρκετή

Ο σωστός σύντροφος δε θα σε συγκρίνει ποτέ με κάποια άλλη. Για την ακρίβεια δε θα επιτρέψει καν να περάσει από το μυαλό σου ότι υπάρχουν και άλλες γυναίκες εκεί έξω. Θα σε αγαπήσει με τα ελαττώματα σου και θα σε βοηθήσει να βελτιωθείς πραγματικά, ώστε για να νοιώσεις καλύτερα, πρώτα εσύ και έπειτα και αυτός μαζί σου.

  1. Οι σχέσεις αξίζουν

Μόνο όταν γνωρίσεις τον σωστό άνθρωπο θα αναγνωρίσεις την πραγματική αξία των σχέσεων. Ξαφνικά όλα θα είναι ήρεμα, χωρίς να χρειάζεται να προσπαθείς για αυτό συνέχεια. Εάν έχει περάσει πραγματικά πολύ καιρός από την τελευταία φορά που θυμάσαι τον εαυτό σου να γκρινιάζει, τότε σίγουρα έχεις βρει τον σωστό άντρα.

  1. Το χαμόγελο σε ομορφαίνει

Λένε ότι η πραγματική ομορφιά πηγάζει από μέσα μας και σίγουρα δε θα διαφωνήσω. Εάν οι γνωστοί σε ρωτάνε τι άλλαξες και ομόρφυνες τόσο, πιθανότατα ευθύνεται το μόνιμο «πονηρό» χαμόγελο σου. Ο κύριος «σωστός» θα σε κάνει να νιώθεις πραγματικά ευτυχισμένη και, πίστεψε με, αυτό θα βγαίνει προς τα έξω.

 Δεν είναι όλοι οι άντρες ίδιοι

Ένα από τα πιο συνηθισμένα κουσούρια των γυναικών όταν απογοητεύονται, είναι να θεωρούν ότι όλοι οι άντρες είναι ίδιοι και δεν υπάρχει ούτε ένας σωστός ανάμεσα τους. Όταν όμως βρεις αυτόν που θα σου συμπεριφερθεί όπως αξίζεις, θα έχεις πλέον καταλάβει πόσο μεγάλο λάθος έκανες.

  1. Είναι ωραίο να είσαι ο εαυτός σου

Όταν καταφέρεις να έχεις δίπλα σου τον κατάλληλο σύντροφο θα μπορείς και να είσαι ο εαυτός σου χωρίς να αισθάνεσαι τύψεις ή ενοχές. Θα αφήσεις στην άκρη κλισέ περί εμφάνισης και συμπεριφοράς και θα συνειδητοποιήσεις ότι όλα είναι πιο εύκολα όταν δεν χρειάζεται να προσποιείσαι.