Υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν διδάσκονται. Ας πούμε η ωραία φωνή. Ή την έχεις και πας στο The Voice γίνεσαι γνωστός για λίγο και μετά σε φωνάζουν στο Your Voice Sounds Familiar, ή δεν την έχεις και τραγουδάς στο μπάνιο σου και γουστάρεις. Άλλο παράδειγμα είναι ο ρυθμός στο χορό. Ή τον έχεις και πηγαίνεις στα μωράκια στα κλαμπζ και στα μπαρζ και το κουνάς δίπλα τους για να φας τη χυλόπιτα στο κουνιστό, ή κάθεσαι σαν αγγούρι στο μπαρ για να το παίξεις «ο μυστήριος θλιμμένος» (ή απλά ο ξενέρωτος ανάλογα).

Κάτι ανάλογο είναι και το πώς μιλάς σε μία γυναίκα. Με μία σημαντική διαφορά όμως: Κανένας άντρας δεν ξέρει πώς να μιλήσει σε μία γυναίκα! Και δυστυχώς δεν είναι κάτι που διδάσκεται! Το μόνο που ελπίζει ο κάθε άντρας είναι τουλάχιστον να μάθει να αποφεύγει τις κακοτοπιές, τα SOS ρε παιδί μου. Από εκεί και πέρα ο καθένας μαθαίνει με την πάροδο του χρόνου. Είναι αυτό που λέμε η συσσωρευμένη γνώση από τους τσακωμούς και τις χυλόπιτες της ζωής του. Παρακάτω είναι η δική μου λίστα για το τι δεν πρέπει να πεις ΠΟΤΕ σε μία γυναίκα:

«Τίποτα»

Λοιπόν, ΠΟΤΕ και ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν λες σε μια γυναίκα τη λέξη «Τίποτα». Δεν το καταλαβαίνουν ρε παιδί μου . Για αυτό όταν σε ρωτάνε για παράδειγμα «Τι έχεις;» ποτέ μην πεις «Τίποτα». Βρες κάτι να έχεις. Να, πες ότι έχεις πονοκέφαλο. Ή ότι είσαι κουρασμένος. Οι γυναίκες δεν μπορούν να καταλάβουν ότι μπορούμε να μην σκεφτόμαστε τίποτα. Για αυτό άλλωστε μας αρέσει η πιο ανούσια και εγκεφαλικά νεκρή δραστηριότητα, το ψάρεμα!

giphy-1

Οτιδήποτε μπορεί να υπονοήσει ότι η πρώην σου ήταν καλύτερη σε κάτι από τη νυν σου

Ό,τι και αν είναι αυτό! Μπορεί ας πούμε να πεις «πωπω η Τασία ήταν η καλύτερη στο να μου σπάει τα νεύρα!». Ε τότε η νυν όχι απλά θα θυμώσει αλλά θα της βγει και η αντίδραση του στιλ «καλά δεν με έχεις δει εμένα να θέλω να σου σπάσω τα νεύρα για αυτό μιλάς».

«Ίδια η μάνα σου θα γίνεις»

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση που η παραπάνω φράση είναι αποδεκτή. Ακόμα και αν τη λες για καλό, θα βρει τρόπο να στο γυρίσει ότι θέλεις να πεις κάτι κακό. Άστο ρε παιδάκι μου και εσύ, μην βγάζεις μόνος σου τα μάτια σου τι τη θες την «πεθερά» όταν δεν είναι καν εκεί;

Να μην πεις τίποτα

Η σιωπή είναι χρυσός ε; Π@π@ρια! Ποτέ μην αφήσεις μια γυναίκα να υποθέσει… να απαντάς στα πάντα ακόμα και αν πιστεύεις ότι δεν υπάρχει λόγος. Βρες ρε παιδί μου κάτι να πεις σιγά το δύσκολο! Μεγάλη προσοχή ειδικά αν μετά από καυγά αποφασίσεις να μη δώσεις συνέχεια μένοντας σιωπηλός. Αν εκεί την ακούσεις να λέει «α δε μιλάς ε;;;;;»… Αδερφέ τότε άρχισε να τρέχεις!

giphy

Οποιαδήποτε μονολεκτική απάντηση στην ερώτηση «πάχυνα»;

Μπορεί να πιστεύεις ότι η go-to απάντηση στην φαρμακερή αυτή ερώτηση είναι «όχι». ΧΑ! Αυτά γίνονται μόνο στα «Φιλαράκια». Γιατί αν πεις «όχι» είναι 99,9% σίγουρο ότι θα σου πει «καλά έτσι το λες τώρα αυτό εγώ σε ρωτάω σοβαρά μπλα μπλα μπλα» και θα βγεις και ψεύτης από πάνω. Το «ναι» δεν το συζητάμε άρα τι; Η καλύτερη απάντηση σε αυτή την ερώτηση θα πρέπει να είναι τουλάχιστον μία παράγραφος που θα έχει μέσα τις λέξεις-φράσεις: «σ’αγαπώ», «είσαι όπως όταν σε γνώρισα», και για τους πιο προχωρημένους η τακτική στρέφω-την-προσοχή-αλλού με το «καλά εσύ αν πάχυνες; Δες εγώ πως έχω γίνει εδώ σκέτο βουβάλι πάλι καλά που δεν με έχεις χωρίσει ακόμα». Τζακποτ!

giphy-2

Νευράκια-νευράκια;;; μήπως έχεις περίοδο;

Ηηηηηηηηηηηηηηη! ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ;!