“Μπορείς να κόψεις όλα τα λουλούδια, αλλά δεν μπορείς να εμποδίσεις την Άνοιξη να έρθει”, είχε γράψει ο ποιητής Πάμπλο Νερούδα.

Χθες ανεβήκαμε το προτελευταίο σκαλί πριν την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού. Η μέρα μεγαλώνει, ο ήλιος γίνεται ένα τσακ πιο ζεστός και δεν γίνεται να μην εκμεταλλευτούμε σωστά την ευχάριστη νότα που επικρατεί. Αν βρίσκεσαι κι εσύ στο ίδιο mood με εμάς, μπορείς να  “γιορτάσεις” την άνοιξη με λίγο διαφορετικές συνήθειες από τις συνηθισμένες.

  1. Αγόρασε ένα μπουκέτο λουλούδια

Για το σπίτι και το γραφείο. Είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να φωτίσει ο χώρος και να μυρίσει άνοιξη μέσα σε αυτόν.

  1. Ξεκίνα μια νέα δραστηριότητα στην καθημερινότητά σου

Είναι γεγονός ότι το σπίτι δεν σε χωράει εύκολα τέτοια εποχή, γι’αυτό είναι πλέον μια καλή στιγμή να ξεκινήσεις κάτι δημιουργικό και ευχάριστο για σένα. Για παράδειγμα, μπορείς να συμμετέχεις σε διάφορα γκρουπάκια για μαθήματα yoga που πραγματοποιούνται σε μεγάλα και καθαρά πάρκα. Ακόμα καλύτερα να γίνεις εθελόντρια σε οργανισμούς ή να γραφτείς σε μάθημα ζωγραφικής. Οτιδήποτε σε ευχαριστεί.

  1. Κάνε μια βόλτα με τον καφέ στο χέρι

Αντί να κάτσεις στην καθιερωμένη καρέκλα της καφετέριας με την φίλη σου, πάρτε ένα καφέ στο χέρι και περπατήστε την Αθήνα. Μια βόλτα στα στενά της Πλάκας ή στο Ζάππειο Μέγαρο θα αποδειχτεί πολύ ενδιαφέρουσα. Πάμε στοίχημα ότι θα ανακαλύψεις και δρομάκια που δεν ήξερες.

  1. Προγραμμάτισε τα αντίστοιχα outfits

Μπορεί ακόμα ο καιρός να μην επιτρέπει πλήρως να φορέσεις το αγαπημένο σου bomber jacket ή εκείνο το floral φόρεμα, αλλά στο μυαλό σου ήδη περνούν τα outfits που θα φορέσεις. Αυτό και μόνο αποτελεί μια ευχάριστη διαδικασία.

  1. Οργάνωσε μονοήμερες

Οι Κυριακές είναι αφιερωμένες στην οικογένεια, στις βόλτες και στους φίλους. Μια μονοήμερη είναι μια καλή αφορμή επίσης για να πάρεις το boost που χρειάζεσαι, προκειμένου να ξεκινήσει η εβδομάδα ευχάριστα.