Προτασεις για το ΠΠΣΚ* στην Αθηνα Savoir Ville

*ΠρινΠαςΣΚεψου

Είναι η Αθήνα όπως την ξέρεις και η Αθήνα όπως σου την δείχνουμε εμείς κάθε Πέμπτη. Σήμερα λοιπόν, ετοιμάσου, γιατί το σαββατοκύριακο έρχεται φορτσάτο. Λίγο ο Φάουστ, λίγο ο Sivert Hoyem, κατάλαβες. Πρώτο σαββατοκύριακο Οκτωβρίου και καλησπέρα.

Αν θέλεις συναυλία: Σήμερα Πέμπτη, ο αγαπημένος μας Σουηδός, Sivert Hoyem θα τραγουδήσει για πρώτη φορά στο Ηρώδειο (και δεύτερη την Κυριακή 2/10), ενώ οι Gadjo Dilo θα βρίσκονται στο Gazarte. Την τελευταία Παρασκευή του μήνα 30/09, οι Saint Etienne θα παρουσιάσουν Live το Fox Base Alph στο Gagarin 205. Το Σάββατο 1/10, ο En Lefko δεν θα κοιμηθεί καθόλου αφού ο Ντέιβιντ θα βρεθεί με την Σtella on stage στο Gagarin 205.

Αν θέλεις κάτι σε μπαρ: Σήμερα το βράδυ στο 42 θα έχει το Thursday Hop και αύριο Παρασκευή το PIXI κάνει το δικό του πάρτι στην ταράτσα του Public. Το Σάββατο ένα άλλο είδος πάρτι, με μια tecno electronica αίσθηση, θα γίνεται στον Λόφο του Φιλοπάππου. 

Αν θέλεις κάτι άλλο: Τελειώνοντας οι Νύχτες Πρεμιέρας με το Elle το Σάββατο 01/10, ενώ από τις 26/09 μέχρι και τις 16/10 επιστρέφει ο Φάουστ του Γκάιτε με τον Νίκο Κουρή και τον Αργύρη Πανταζάρα. Το Σάββατο 01/10 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών οι 18 ομιλητές από όλο τον κόσμο θα δώσουν τη δική τους άποψη για την Ελλάδα του αύριο στο TEDx Academy 2016, RE Imagine Greece. Ενώ την Κυριακή 2/10 θα προβληθούν τα Φτηνά Τσιγάρα του Ρένου Χαραλαμπίδη στο Χυτήριο και ξεκινάει το ενδέκατο Celler Wine Fair για τους λάτρεις των κρασιών και όχι μόνο.