Τι μαρτυρά για τη σχέση σας η αγαπημένη σας πόζα στις φωτογραφίες;

Τι μαρτυρά για τη σχέση σας η αγαπημένη σας πόζα στις φωτογραφίες;

Αυτά που λέτε ο ένας στον άλλο, τα ραντεβού που σχεδιάζετε, ο τρόπος με τον οποίο αγγίζετε ο ένας τον άλλον… Όλα αυτά μαρτυρούν πολλά για την σχέση ενός ζευγαριού. Αλλά όπως λέει και ο λαός, μία εικόνα είναι χίλιες λέξεις. Και οι ειδικοί λένε πως μια γρήγορη ματιά στα ζευγάρια και τον τρόπο με τον οποίο ποζάρουν όταν θέλουν να βγάλουν μία φωτογραφία μαζί, λέει πολλά για τη σχέση τους. Τι μαρτυρά λοιπόν για εσένα και το ταίρι σου η αγαπημένη σας πόζα στις φωτογραφίες;

Αν το καλοσκεφτείς αυτή η θεωρία βγάζει αρκετό νόημα. Η γλώσσα του σώματός σας είναι ένα καλό δείγμα για τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας. Οι ειδικοί πιστεύουν πως οι φωτογραφίες μπορεί μεν να καταγράφουν μόνο μια στιγμή, αλλά λένε πολλά για την μεγάλη εικόνα ενός ζευγαριού.

Τι μαρτυρά για εσένα και το ταίρι σου η αγαπημένη σας πόζα στις φωτογραφίες;

chicostess.com

Τι παρατηρούμε σε ένα ευτυχισμένο και ερωτευμένο ζευγάρι; 

Τα διαφορετικά σημεία στα οποία αγγίζει ο ένας τον άλλον αποκαλύπτουν διαφορετικές πληροφορίες. Οι ώμοι, η κοιλιά, η αγκαλιά υποδηλώνουν πως υπάρχει μία ηρεμία μεταξύ του ζευγαριού.

Όταν στηρίζονται ο ένας στον άλλον, δείχνει πως υπάρχει εμπιστοσύνη μεταξύ τους και πραγματικά νοιάζονται για το πως αισθάνεται το ταίρι τους.

Τι πιο ωραίο από το να κοιτάει ο ένας τον άλλον; Όταν τα βλέμματα συναντιούνται και χάνονται στον εσωτερικό κόσμο του αγαπημένου τους προσώπου. Αυτό δείχνει πως υπάρχει σεβασμός και ισορροπία στη σχέση τους.

Τι μαρτυρά για εσένα και το ταίρι σου η αγαπημένη σας πόζα στις φωτογραφίες;

aigeme.com

Μια συχνή πόζα περιλαμβάνει τον έναν σύντροφο να τοποθετεί το χέρι στο στήθος ή στην κοιλιά του άλλου. Από τη μία, αυτός μπορεί να είναι ένας τρόπος για να είναι άμεσα συνδεδεμένοι συνέχεια. Από την άλλη όμως, ο τρόπος του αγγίγματος λέει πολλά για το ποιος έχει την εξουσία μεταξύ τους.  Ένα χαλαρό και απαλό άγγιγμα είναι  σίγουρα θετικό σημάδι. Ένα σφιχτό και τεντωμένο άγγιγμα δείχνει πως αυτός που αγγίζει, ίσως είναι κτητικός. Το άγγιγμα του χεριού μπορεί να είναι το μέσο για να δείξει προς τα έξω πως ο άλλος του ανήκει.

Ένα από τα πιο ξεκάθαρα στοιχεία είναι το πόσο κοντά στέκονται μεταξύ τους. Ένα μικρό κενό υποδηλώνει μια αίσθηση οικειότητας.

featured image: Elite Daily
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.