Προχτές ήταν που μου ήρθε το πρώτο screenshot γι’ αυτή την εφεύρεση. Χωρίς λεζάντα, μια σκέτη φωτογραφία. Και είπα από μέσα μου (που ακούστηκε και απ’ έξω μου) “ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ; ΤΟ ΘΕΛΩ”. Μετά ακολούθησαν τα υπόλοιπα, που εξηγούσαν τι είναι και το ότι δεν μπορώ να το έχω άμεσα. Επειδή όμως το ότι δεν μπορούμε να το έχουμε σύντομα είναι κάτι άκρως στενάχωρο, θα επικεντρωθούμε στο τι είναι το milkshake με το tella ball.

Μέσα σε δύο υλικά κρύβεται ο παράδεισος. Ή μάλλον στον συνδυασμό τους. Ένα τεράστιο Milkshake που φέρνει όλα τα αγόρια στην αυλή σου. Το ένα, γιατί στα δέκα δεν θα χωράτε όλοι εκεί. Αυτό το αριστούργημα λοιπόν, συνδυάζει πραλίνα φουντουκιού και σοκολάτας (το milkshake μας) μαζί με το Tella Ball, ένα donut με γέμιση σοκολάτα που τοποθετείται προσεκτικά και εύκολα, ακριβώς πάνω από το ρόφημα. Κοινώς, το κερασάκι στην τούρτα.

poyeinaitodikomastellaballmilkshakesavoirville

Όμως κάτι τέτοιο, φυσικά και θα ανήκε στα μυαλά συμπατριωτών μας. Γιατί άλλωστε να έχουμε αρχίσει να παραμιλάμε τόσο; Η μεγαλοφυής ιδέα του milkshake με το tella ball, ήρθε στον Άκη Ντάικο και στον Συμεών Καπάτο, δύο Έλληνες του εξωτερικού, που τυγχάνει να είναι και ιδιοκτήτες στο Foodcraft Espresso and Bakery, στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Αφού λοιπόν ο Άκης και ο Συμεών έχουν πια γίνει εθνικοί σταρ στον κόσμο των ανθρώπων που λατρεύουν το φαγητό και ιδιαιτέρως τα γλυκά, θα θέλαμε να ζητήσουμε ΕΝΑ μαγαζί (παράρτημα, όχι μούφα) στην Αθήνα. Μέχρι να φτάσει αυτή η έκκληση στα ξένα, μπορείς να χαλάσεις μπαταρία και στομάχι κοιτώντας αυτά:

poyeinaitodikomastellaballmilkshakesavoirville2