Η επιλογή των χρωμάτων παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε μία εμφάνιση. Το χρώμα που φοράς μπορεί να επηρεάσει τη συμπεριφορά και τη διάθεσή σου ενώ παράλληλα, επιδρά στους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου. Έχεις επομένως τη δύναμη να επηρεάσεις το κοινωνικό σου περίγυρο επιλέγοντας το σωστό χρώμα για την εκάστοτε περίσταση. Παρακάτω θα μάθεις τον τρόπο.

Μαύρο

outfittrends.com
outfittrends.com

Το μαύρο αναδεικνύει τη δυναμικότητα του ανθρώπου που το φορά. Δείχνει ένα άτομο άξιο σεβασμού και πίστης. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι το μαύρο είναι το ιδανικότερο χρώμα για επίσημες και σημαντικές εμφανίσεις.

Διάβασε επίσης: 5 απαραίτητα σε όσα φοράς στο γραφείο.

Μπλε

styleoholic-com-small

Το προτιμούν οι περισσότεροι ως εναλλακτική του μαύρου. Ειδικά το σκούρο μπλε είναι ιδανικό για το εργασιακό περιβάλλον ή για συνεντεύξεις για δουλειά. Προσδίδει πειστικότητα και κύρος σε όποιον το επιλέξει.

Γκρι

mydresstip-com-small

Το γκρι είναι ένα χρώμα που συνήθως επιλέγουν οι λίγο μεγαλύτεροι άντρες γιατί δείχνει ωριμότητα. Ωστόσο, αν είσαι μικρότερος μπορείς να το επιλέξεις εάν θέλεις να αναδείξεις την πιο σοβαρή πτυχή του εαυτού σου.

Καφέ

thisishype-com-small

Οι μπεζ- καφέ και γενικότερα οι γήινες αποχρώσεις αποπνέουν ένα αίσθημα ασφάλειας και γοητείας. Άρα, είναι κατάλληλες τόσο για την επαγγελματική όσο και για την προσωπική σου επιτυχία.

Μάθε πώς να φορέσεις τα μποτάκια σου από το πρωί ως το βράδυ.

Κόκκινο

bloglovin-com-small

Αν θες να τραβήξεις τα βλέμματα πάνω σου και να ακουστείς, τότε πρέπει να επιλέξεις το κόκκινο χρώμα στο ντύσιμό σου. Ειδικά το σκούρο κόκκινο αναδεικνύει την sophisticated πλευρά σου και τις γνώσεις που έχεις.

Πράσινο

hespokestyle-com-small

Το πράσινο είναι το χρώμα της ελπίδας, στους κανόνες του dress code όμως είναι το χρώμα της ηρεμίας και της συγκέντρωσης. Τώρα ξέρεις, λοιπόν, τι χρώμα να επιλέξεις όταν επιζητάς ηρεμία και αφοσίωση.

Φωτεινά χρώματα

thefashiontag-com-small

Τα έντονα φωτεινά χρώματα έχουν την ικανότητα να αναδεικνύουν τη ζωντάνια και τη νεανικότητα. Όσοι τα επιλέγουν τείνουν να φαίνονται πιο συμπαθείς. Όμως, πρέπει να συνδυάζονται προσεκτικά γιατί η υπερβολή μπορεί να μαρτυρήσει ανωριμότητα.

Σου προτείνουμε: Τα συνηθισμένα λάθη που κάνουν τα αγόρια με τα ρούχα τους.