Μπορείς να καταλάβεις αν ένας άντρας σε φλερτάρει, ανάλογα με το ζώδιό του. Από τον Κριό μέχρι τους Ιχθύες, τα ζώδια έχουν συγκεκριμένες ενέργειες και τρόπους να δείχνουν το ερωτικό τους ενδιαφέρον.

Κριός

Ο Κριός είναι αποφασιστικός και τολμηρός όταν φλερτάρει. Κερδίζει τους άλλους με τη σιγουριά του και λέει αυτό που θέλει άμεσα, χωρίς υπεκφυγές και παιχνίδια. Θα καταλάβεις ότι σε βλέπει ερωτικά από τα πρώτα λεπτά.

Ταύρος

Είναι τόσο γλυκός και old-fashioned που σχεδόν θυμίζει πρωταγωνιστή ρομαντικής ταινίας. Ενδέχεται να είναι διστακτικός στο να κάνει το πρώτο βήμα, αλλά είναι τόσο αισθησιακό πλάσμα που θα σε κερδίσει τελικά.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι θα μπορούσαν να είναι δάσκαλοι αποπλάνησης. Ξέρουν τι να πουν και πώς να το πουν. Το επικοινωνιακό τους χάρισμα είναι αδιαμφισβήτητο. Στο μεταξύ, και η γλώσσα του σώματός τους λέει πολλά, γιατί δεν είναι και τόσο καλοί στο να κρύβονται, όσο κι αν θα το ήθελαν. Αν αγγίζει συχνά τα μαλλιά του και αν το σώμα του είναι γυρισμένο προς τα εσένα, έχεις τα σημάδια σου.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος φλερτάρει βάζοντας στο παιχνίδι και την έντονη ευαισθησία του. Θα σε ακούσει να μιλάς για τον χωρισμό σου, για τα προβλήματα στη δουλειά σου και θα θέλει να μάθει και άλλα. Το να επικοινωνήσετε σε ένα βαθύτερο επίπεδο είναι πολύ σημαντικό για εκείνον.

Λέων

Βασίζεται σε κλασικές δοκιμασμένες μεθόδους. Έντονη οπτική επαφή, σέξυ χαμόγελο και πλήρης εκμετάλλευση του χαρίσματός του να κερδίζει τους άλλους με τη ζεστή προσωπικότητά του. Πιθανότατα θα φροντίσει λίγο να ‘ανεβάσει΄τον εαυτό του για να κερδίσει τον θαυμασμό σου.

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι ο βασιλιάς των μπερδεμένων μηνυμάτων. Τη μια δείχνει να σε φλερτάρει κανονικά και την άλλη σχεδόν αδιαφορεί. Ενδέχεται να σε τεστάρει, μιας και είναι πολύ επιλεκτικός. Αν του αρέσεις, σίγουρα χρησιμοποιεί την ευφυΐα, τη σεξουαλικότητα και το χιούμορ του για να σε κερδίσει.

Ζυγός

Με τον Ζυγό το φλερτ μεταφράζεται σε ρομαντικές χειρονομίες. Αυτό το ζώδιο είναι σαν να έχει γεννηθεί για να φλερτάρει και πάντα χρησιμοποιεί τη γοητεία και την ομορφιά του για αυτόν τον σκοπό. Στο μεταξύ, μπορεί να φλερτάρει με τους πάντες. Είναι στη φύση του.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι έντονος, σεξουαλικός και ευαίσθητος. Εννοείται ότι χρησιμοποιεί όλα αυτά τα στοιχεία για να φλερτάρει. Απολαμβάνει το φλερτ τόσο πολύ που μπορεί να το κάνει και χωρίς ιδιαίτερο σκοπό. Θα χαμογελάσει σεξουαλικά ή θα αγγίξει ερωτικά κάποιον ακόμα κι αν δεν σκοπεύει να κάνει σεξ μαζί του.

Τοξότης

Θα σε αγγίξει, θα σου μιλήσει με τις ώρες και θα σε κάνει να τον θαυμάσεις για τις γνώσεις και τις περιπέτειές του. Άλλο που μπορεί την άλλη μέρα να δείχνει σαν να αδιαφορεί για την παρουσία σου. Ο Τοξότης μπορεί να φλερτάρει και την άλλη μέρα να ξεχάσει ότι υπάρχεις. Είναι ελεύθερο πνεύμα και συχνά φοβάται τα πολλά συναισθήματα.

Αιγόκερως

Έχει ένα πολύ ειλικρινές και άμεσο στυλ στο φλερτ. Λέει μόνο αλήθειες, και μερικές φορές είναι συντηρητικός. Μην περιμένεις πυροτεχνήματα από έναν Αιγόκερω. Προετοιμάσου όμως να θαυμάσεις την τάξη που έχει στο κεφάλι του, ακόμα και για το τι θέλει από εσένα. Λογικά έχει κάποια λίστα έτοιμη.

Υδροχόος

Λατρεύει το φλερτ γιατί αποτελεί μια ευκαιρία να δείξει πόσο χαρισματικός είναι. Μπορεί να φλερτάρει όχι απλά με εσένα, αλλά με ένα ολόκληρο group ανθρώπων. Τα όπλα του είναι το χιούμορ και το πάθος του για τις απόψεις του. Πολλές φορές, μπορεί να σε τρομάξει με τον τολμηρό τρόπο που εκφράζει το ερωτικό του ενδιαφέρον, αλλά αυτός είναι ο Υδροχόος.

Ιχθύες

Συχνά είναι ντροπαλός και προσπαθεί να παίξει έναν ρόλο όταν φλερτάρει. Είναι τόσο ευαίσθητος και σαν από έναν άλλο ρομαντικό πλανήτη, που θα τον προσέξεις από το πρώτο λεπτό. Έχει τον τρόπο του να μαγνητίζει τους άλλους, όντας μυστηριώδης και αισθησιακός. Δεν το κάνει επίτηδες. Αν σε φλερτάρει, του αρέσεις πολύ. Τουλάχιστον για τη δεδομένη περίοδο.

featured image: NME.com