Η προσπάθεια εύρεσης του σωστού είδους design και εσωτερικής διακόσμησης του σπιτιού σου μπορεί μερικές φορές να σου φαίνεται σαν ένα ακατόρθωτο project. Και υπάρχουν πάντα παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Όπως ο προϋπολογισμός σου, το μέγεθος και ο τύπος της οικογένειας σου και η τοποθεσία. Αλλά υπάρχουν σίγουρα στιγμές που αφήνεις το μυαλό σου να περιπλανιέται. Στο πώς θα μοιάζει το σπίτι των ονείρων σου, εάν δεν υπήρχαν περιορισμοί που σε εμποδίζουν. Θα εκπλαγείς εάν μάθεις το πόσο πολύ το ζώδιο σου μπορεί να παίξει πραγματικά ρόλο στις προτιμήσεις σου και τις ιδέες που έχεις σχετικά με τον τέλειο χώρο.

Συγκεντρώσαμε μερικές υπέροχες ιδέες που κάθε ζώδιο του νερού θα ήθελε να χρησιμοποιήσει στο σπίτι των ονείρων του.

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου έως 20 Μαρτίου) – Καταπραϋντικό και γαλήνιο

Eκτιμάς τον χρόνο που έχεις με τον εαυτό σου στο σπίτι σου. Θέλεις να διακοσμήσεις το σπίτι σου έτσι ώστε να εκπέμπει ηρεμία, χρησιμοποιώντας χρώματα που κάνουν τους άλλους (και τον εαυτό σου) να αισθάνονται χαλαροί. Όντας ένα ζώδιο του νερού, μια απαλή απόχρωση του μπλε θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή χρώματος. Είναι απαραίτητο να δημιουργηθεί χώρος με άνετα έπιπλα και διακοσμητικά, μαλακά μαξιλάρια και κουβέρτες. Παρόλο που προτεραιότητα βάζεις την άνεση, εξακολουθείς να προσπαθείς να διατηρείς το χώρο ανοιχτό σε νέες ιδέες. Και φυσικά, θα ήθελες να είσαι κοντά σε κάποιο είδος νερού, είτε το ίδιο το σπίτι βρίσκεται κοντά στη θάλασσα, ή ακόμα και αν είχες μια μεγάλη εξωτερική πισίνα.

Καρκίνος (21 Ιουνίου έως 22 Ιουλίου) – Καλαίσθητο και παραδοσιακό

Έχεις μια αγάπη για τα παραδοσιακά αντικείμενα και τις αντίκες. Οπότε το σπίτι των ονείρων σου θα περιλαμβάνει σίγουρα έπιπλα και διακόσμηση που εμπίπτουν σε αυτό τα στυλ. Σίγουρα θα κάνεις όλα τα μέρη ξεκούρασης όσο το δυνατόν πιο άνετα. Η κουζίνα θα είναι επίσης το επίκεντρο, λόγω της αγάπης σου για το μαγείρεμα, για τον εαυτό σου και τους αγαπημένους σου. Είναι πιθανό να έκανες την κουζίνα το μεγαλύτερο δωμάτιο του σπιτιού, με άφθονο χώρο για να έρθουν οι άνθρωποι σου κοντά ενώ δημιουργείς τα γαστρονομικά πιάτα σου. Ο απώτερος στόχος σου θα ήταν να κάνεις το σπίτι σου όσο το δυνατόν μεγαλύτερο καταφύγιο από τον έξω κόσμο, με πιο απαλά χρώματα στους τοίχους και ίσως ακόμη και μερικές ελαφριές παστέλ αποχρώσεις για τα έπιπλα ή τα vintage κομμάτια σου.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου έως 21 Νοεμβρίου) – Eύχρηστο και πολύ ”ιδιωτικό”

Ειλικρινά, αν μπορούσες απλά να έχεις μια καμπίνα στο δάσος, θα ήσουν ευτυχισμένη. Ωστόσο, το σπίτι των ονείρων σου πρέπει να αντικατοπτρίζει απολύτως τις πτυχές της προσωπικότητάς σου που είναι σημαντικές για εσένα. Διατηρώντας παράλληλα τη ζωή σου ιδιωτική και μυστηριώδης. Στο σπίτι σου θα χρησιμοποιούσες σίγουρα πιο σκούρα χρώματα. Συσκευές, όπως διακριτικά συστήματα ασφαλείας, βιντεοκάμερες θα σε βοηθούσαν επίσης να παρακολουθείς τα πάντα, κάτι το οποίο το έχεις ανάγκη.

featured photo: unsplash.com//WR36/