Κάποιες συμπεριφορές, ειδικά όταν είναι συχνές, κάνουν πραγματικά κακό στις ερωτικές σχέσεις. Διάβασε παρακάτω πώς σαμποτάρει το κάθε ζώδιο τον εαυτό του σε μια σχέση.

Κριός

Ο Κριός θέλει αυτό που θέλει και το θέλει τώρα. Δε συμβιβάζεται και δεν κάνει υπομονή, ενώ αυτά είναι δυο απαραίτητες προϋποθέσεις σε μια σχέση. Βάζει πάνω από όλα τα δικά του “θέλω” και αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα σαμποτάζ σε μια σχέση.

Ταύρος

Ο Ταύρος μπορεί να γίνει πολύ κτητικός. Πρέπει να καταλάβει πως ο άνθρωπός του δεν του ανήκει και δεν είναι αντικείμενο. Η κτητική του συμπεριφορά σε μια σχέση κάνει τον άλλο να νιώθει παγιδευμένος.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι εξαρτώνται κατά πολύ από τον σύντροφό τους. Τείνουν να αγνοούν πως ο κάθε ένας χρειάζεται χρόνο με τον εαυτό του και καταλήγουν να είναι συνέχεια “κολλημένοι” στον άνθρωπο με τον οποίο είναι ερωτευμένοι.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι χειριστικοί άνθρωποι και κάπως έτσι σαμποτάρουν τις σχέσεις τους. Αυτό οφείλεται στο γεγονός πως δεν εμπιστεύονται εύκολα τους ανθρώπους και οι ανασφάλεια τους τους οδηγεί σε αχρείαστες και κουραστικές ερωτήσεις.

Λέων

Οι Λέοντες έχουν πολύ έντονες προσωπικότητες. Είναι πολύ σίγουρα άτομα και όλη η αυτοπεποίθησή τους τους οδηγεί σε αλαζονικές συμπεριφορές και αυταρχικές τάσεις. Δεν αλλάζουν γνώμη με τίποτα και αυτό καταντάει κουραστικό σε μια σχέση.

Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι τελειομανείς. Θέλουν όλα να πηγαίνουν όπως ακριβώς τα έχουν σχολιάσει. Σε ανθρώπινο, ερωτικό επίπεδο όμως, η τελειότητα είναι μια ουτοπία. Οι Παρθένοι μπορούν να γίνουν τόσο επικριτικοί στις σχέσεις τους, που πραγματικά δημιουργούν πικρίες.

Ζυγός

Η αναποφασιστικότητα του Ζυγού σαμποτάρει τόσο πολύ τις σχέσεις του, αφού μπορεί να μπερδέψει τον άλλο. Τελικά τι θέλει ο Ζυγός; Κάτι σοβαρό ή κάτι χαλαρό; Κανείς δε μπορεί να καταλάβει και ειδικά ο σύντροφός του.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι ανεξάρτητος και θέλει να τα λύνει όλα μόνος του. Αυτό οδηγεί τον σύντροφό του στο να νιώθει πως δεν είναι πραγματικά μέρος της ζωής του. Πως ο Σκορπιός δεν τον χρειάζεται και έχει μυστικά από εκείνον.

Τοξότης

Ο Τοξότης κάνει overthinking και η υπερβολική σκέψη είναι γνωστό πως σκοτώνει τις σχέσεις. Βρίσκει προβλήματα από το πουθενά αυτό το ζώδιο και τα βλέπει ως πολύ μεγαλύτερα απ’ ό,τι είναι πραγματικά. Τείνει να στρεσάρεται για πράγματα που δεν υπάρχουν.

Αιγόκερως

Ένα σημαντικό στοιχείο των σχέσεων είναι η συγχώρεση. Αυτό το στοιχείο δεν είναι στη φύση του Αιγόκερου. Δεν ξεχνάει και δύσκολα συγχωρεί τα λάθη του συντρόφου του. Προσποιείται πως όλα είναι καλά, κρατώντας κακία.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο που δεν εκφράζει τα συναισθήματά του. Προτιμάει να βλέπει τα πράγματα από το πρίσμα της λογικής και δεν αφήνεται στο συναίσθημα. Καταλήγει να είναι ψυχρός, απόμακρος και περισσότερο ελεύθερος από όσο μπορεί να διαχειριστεί κάποιος.

Ιχθύες

Τα ψαράκια είναι υπερ-συναισθηματικά πλάσματα. Αυτό είναι κάτι που πολύ άνθρωποι δε μπορούν να διαχειριστούν και ίσως να ξενερώνουν. Οι Ιχθύες κατακλύζονται έντονα από τα συναισθήματά τους και κλαίνε συχνά. Ακόμη και με εποικοδομητικά σχόλια.

featured image: Your Tango