Το να καταφέρεις να συνδυάσεις το κατάλληλο κολιέ με τα ρούχα που θα φορέσεις, μπορεί να σου φαίνεται μια απλή δουλειά όμως δεν είναι. Για να σε βοηθήσουμε και να το κάνουμε πιο εύκολο για εσένα συγκεντρώσαμε όλα τα αξεσουάρ για τον λαιμό που μπορεί να διαθέτεις και βρήκαμε τον κατάλληλο τρόπο να τα συνδυάσεις με τα outfits σου.

1. Το τύπου collar

saksfifthavenue.com
saksfifthavenue.com

Ένα πολύ λεπτό και ντελικάτο κόσμημα που αγκαλιάζει τον λαιμό και τον κάνει να φαίνεται πιο λεπτός. Προσπάθησε να το συνδυάζεις με μεγάλα ντεκολτέ και ανοιχτές μπλούζες, έτσι ώστε να αναδεικνύεται και η περιοχή και το ίδιο το κόσμημα. Ολοκλήρωσε το outfit σου με ένα δερμάτινο jacket.

2. Το choker

stargazejewelry.com
stargazejewelry.com

Trend της προηγούμενης δεκαετίας, έχει φορεθεί πολύ από κάθε κορίτσι. Στέκεται υπέροχα στη βάση του λαιμού και συνήθως χρειάζεται κάποιο ρούχο με στρογγυλό ντεκολτέ για να αναδειχθεί καλύτερα. Μπορεί να το υποστηριχθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ, αλλάζοντας το jean και το t-shirt σου με ένα cocktail φόρεμα.

3. Η λεπτή αλυσίδα

stargazejewelry.com
stargazejewelry.com

Μπορείς να συνδυάσεις τη λεπτή αλυσίδα σου με τα πάντα, αλλά αυτό που την αναδεικνύει καλύτερα είναι ένα πουκάμισο λίγο ανοιχτό στον λαιμό ή ένα v-neck top. Επίσης μπορείς να το συνδυάσεις με άλλες πιο κοντές ή μακριές αλυσίδες, για να κάνεις το σωστό layering.

4. Η μακριά αλυσίδα

GLDNxLayeredAndLong/etsy

Ένα τέτοιο κολιέ χρειάζεται καλυμμένο τον λαιμό, για αυτό πρέπει να προτιμήσεις μπλουζάκια με μικρό στρογγυλό κόψιμο.

5. The rope

leifshop.com

Το rope είναι ιδανικό με ένα φόρεμα με μικρό κόψιμο στο λαιμό και ένα blazer για ένα sleek look.

featured image: Vogue Paris