Δεν είναι περίεργο που κάθε αρχή καλοκαιριού βγάζεις τον designer από μέσα σου και αποφασίζεις να δώσεις νέα πνοή στα ξεχασμένα items στο πίσω μέρος της ντουλάπας σου. Την προηγούμενη εβδομάδα είδες πώς θα μεταποιήσεις κάποια συμπληρωματικά ρούχα σου, όπως κάλτσες και army jackets. Σήμερα θα πάμε σε κάτι πιο basic, που ενδεχομένως σε απασχολεί αρκετά: Πώς θα κόψεις τα μανίκια ενός T-shirt σου.

Για να σου λύσουμε την απορία, απευθυνθήκαμε στο YouTube, όπου βρήκαμε κάποια cool tips και tricks που θα μετατρέψουν το βασικό T-shirt σου σε εκείνο ενός πραγματικού fashion girl. Από τα video που παρακολουθήσαμε, συγκεντρώσαμε τα βήματα που μπορούν να σου δώσουν πολύ απλά το αποτέλεσμα που θέλεις. Βέβαια, παρακάτω θα βρεις και δύο βίντεο για να έχεις και οπτικοακουστική βοήθεια.

Κάνε scroll και μάθε πώς να κόβεις τα μανίκια των T-shirt σου, δίνοντάς τους τη μορφή που θέλεις:

Style Salute

Βήμα 1: βρες το τέλειο T-shirt.

Βήμα 2: Τέσταρε το look που θέλεις γυρνώντας τα μανίκια και εφαρμόζοντάς το πάνω σου, για να καταλάβεις αν το αποτέλεσμα θα είναι -τουλάχιστον- κολακευτικό

Βήμα 3: Τοποθέτησε το T-shirt σε μια επιφάνεια και χρησιμοποίησε έναν μαρκαδόρο για να σχηματίσεις τις γραμμές πάνω στις οποίες θα βασιστείς για να κόψεις.

Βήμα 4: Κόψε προσεκτικά ακολουθώντας τις γραμμές που έχεις σχηματίσει γύρω από τα μανίκια. Αν θες να κόψεις τη ραφή, κάνε τις γραμμές πολύ κοντά σε αυτή με μεγάλη προσοχή. Αν όχι κάνε το και πάλι προσεκτικά, για να αποφύγεις το γύρισμα του υφάσματος. Εκτός φυσικά αν αυτό είναι το ζητούμενό σου.

Ακολούθησε τα βήματα των παρακάτω βίντεο, για έξτρα καθοδήγηση:

https://www.youtube.com/watch?v=sJXM7mZe2_4
featured image: Glamour