Η νέα τάση της μόδας θέλει να φοράς το σουτιέν πάνω αλλά και κάτω από τα μπλουζάκια.

Και όταν κάτι είναι τόσο κομψό όσο το bralette τότε ναι, θα είναι ωραίο να το φορέσεις πάνω από το αγαπημένο σου T-shirt και να το μετατρέψεις σε κάτι τελείως διαφορετικό από αυτά που έχεις συνηθίσει.

Τι είναι όμως το bralette;

Το bralette είναι ένα συγκεκριμένο είδος σουτιέν χωρίς μπανέλα ή ενίσχυση. Το ύφασμά του είναι αρκετά απαλό και λεπτό. Συνήθως τα bralettes είναι από δαντέλα και προτιμούνται από γυναίκες με πιο μικρό στήθος. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να φορέσεις το bralette και να καταφέρεις να δείχνεις chic και συγχρόνως sexy.

Οι παρακάτω εναλλακτικές είναι για όλα τα γούστα και style και σίγουρα θα βρεις κάποιο να σε αντιπροσωπεύει. 

Πάνω από ένα T-shirt

πως να φορεσεις το bralette
photo by www.thetrendspotter.net

 Αν το λευκό T-shirt σού μοιάζει άδειο και βαρετό, εκτός από τα κοσμήματα που μπορείς να φορέσεις, δοκίμασε να βάλεις από πάνω ένα bralette σε έντονο χρώμα. Θα δώσεις έναν άλλο χαρακτήρα στο μπλουζάκι σου και ο συνδιασμός αυτός σίγουρα θα τραβήξει όλα τα βλέμματα. Προσπάθησε όμως να το συνδιάσεις με ένα shirt που δεν έχει χαμηλό ντεκολτέ ώστε η αντίθεση να είναι εμφανής.

Πάνω από ένα πουκάμισο

πως να φορεσεις το bralette
photo by www.thetrendspotter.net
Αν το δικό σου office look πιστεύεις ότι είναι αρκετά minimal και θέλεις να δώσεις έναν σοφιστικέ τόνο σε αυτό, η καλύτερη επιλογή είναι το bralette. Πάνω από ένα λευκό κλασικό μεσάτο πουκάμισο, ένα μαύρο bralette θα δώσει στο style σου έναν άλλο χαρακτήρα. Συνδίασέ το με ένα μαύρο ή jean παντελόνι και μια μαύρη κλασική τσάντα. Κάτω από ένα σακάκι ή jacket
πως να φορεσεις το bralette
photo by www.thetrendspotter.net
Αυτή η επιλογή είναι για τις πιο τολμηρές. Όμως είναι τάση και απ’ότι φαίνεται έχει αγαπηθεί από πολλές. Σίγουρα μπορείς να το προτιμήσεις για μια πιο βραδινή έξοδο, φορώντας από πάνω το αγαπημένο σου σακάκι ή jacket. Εσείς όμως που ενώ σας αρέσει, δε το τολμάτε, επιλέξτε ένα πιο φαρδύ bralette με δαντέλα που θα καλύπτει μεγαλύτερο μέρος. Κάτω από πλεκτό πουλοβεράκι
πως να φορεσεις το bralette
photo by www.thetrendspotter.net
Πολλές φορές θα έχει τύχει να θες να φορέσεις ένα λεπτό ημιδιάφανο πουλοβεράκι και να πρέπει να βρεις το κατάλληλο σουτιέν για να μην φαίνεται. Τώρα πλέον αυτό αποτελεί παρελθόν αφού τα bralettes είναι εδώ για να καταρρίψουν τον κανόνα αυτό. Αν το πουκάμισο είναι πολύ τυπικό για το ραντεβού που έχεις και το T-shirt πολύ απλό, τότε ένα λεπτό πλεκτό πουλοβεράκι είναι ό,τι πρέπει.