Είτε το έχεις ακούσει ως ‘nap dress’ είτε ως house dress το νόημα αυτής της εμφάνισης παραμένει ίδιο ακριβώς με αυτό που φαντάζεσαι όταν το ακούς. Αποτελεί ένα από τα πιο χαλαρά κομμάτια της ντουλάπας σου αφού σε κάνουν να νιώθεις χαλαρή αλλά και κομψή. Η ιδέα πίσω από τον σχεδιασμό του nap dress ήταν ένα άνετο, απο βισκόζη ή βαμβακερό, μονόχρωμο ή floral, φόρεμα που θα το φοράς κυρίως μέσα στο σπίτι.

Το απόλυτο trend στα φορέματα για το 2020

Η αλήθεια είναι πως όσοι χρειαστήκαμε να εργαστούμε φέτος την άνοιξη από το σπίτι, το λατρέψαμε. Αυτός είναι και λόγος που από πολλούς χαρακτηρίστηκε και ως το φόρεμα της πανδημίας. Παρόλα αυτά, θεωρήθηκε και ως ένα από τα μεγαλύτερα trends του καλοκαιριού.

http://www.instagram.com/p/CEIVvainICy/?utm_source=ig_web_copy_link

Φέτος το φόρεσες για τις πρωινές αλλά και απογευματινές σου βόλτες, το συνδύασες με sneakers αλλά και minimal σανδάλια. Από τα πιο girly μέχρι τα πιο εκλεπτυσμένα κομμάτια, το χρησιμοποίησες για το beach look αλλά και για να κάτσεις στην αυλή σου να διαβάσεις το βιβλίο σου.

Παρακάτω θα βρεις μερικές ιδέες για το πώς μπορείς να φορέσεις αυτό το αγαπημένο φόρεμα και το φθινόπωρο.

nap dress2
Image Source: shopbop.com
nap dress1
Image Source: muzungusisters.com
napdress2
Image Source: us.topshop.com
Εάν ο όρος nap dress δεν σε έπεισε να το εντάξεις στην εκτός-σπιτιού καθημερινότητά σου, ελπίζουμε οι παραπάνω εικόνες να σου έδειξαν πως ακόμα δεν είναι αργά για μια αγορά.
featured photo: shopdoen.com