4 τρόποι να εκμεταλλευτείς τον χρόνο στα μέσα μαζικής μεταφοράς

4 τρόποι να εκμεταλλευτείς τον χρόνο στα μέσα μαζικής μεταφοράς

Εκτός από το να ακούσεις μουσική.

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην βαριέται να μπει στα μέσα μαζικής μεταφοράς και αυτό κυρίως επειδή δεν έχουμε τι να κάνουμε μέχρι να φτάσουμε στον προορισμό μας. Ωστόσο υπάρχουν πολύ πιο παραγωγικοί τρόποι να αξιοποιήσεις αυτόν τον κενό χρόνο από το να περιμένεις απλώς να περάσει η ώρα.

Διάβασε

Από βιβλίο μέχρι περιοδικό, μπορεί η ώρα σου να περάσει πολύ πιο ευχάριστα αν διαβάσεις. Ιδανικά διάλεξε κάτι μικρό και ελαφρύ ώστε να χωράει στην τσάντα σου χωρίς να τη βαραίνει. Σε άλλη περίπτωση μπορείς να κατεβάσεις βιβλία σε ηλεκτρονική μορφή στο κινητό ή το tablet σου.

Οργανώσου

Φτιάξε το πρόγραμμά σου είτε αυτό αφορά τη δουλειά είτε το σπίτι σου. Άνοιξε την ατζέντα σου, τσέκαρε τα ραντεβού σου και απάντησε σε εκείνα τα e-mail που βαριόσουν μέχρι πριν λίγο να δεις. Μπορείς ακόμα να σκεφτείς τι θα μαγειρέψεις τις επόμενες μέρες και να φτιάξεις τη λίστα του σούπερ μάρκετ. Οργάνωσε όσα χρειάζεσαι και κέρδισε χρόνο γυρνώντας σπίτι σου με λιγότερο άγχος.

Κοιμήσου

Ναι καλά διάβασες! Ειδικά αν η διαδρομή σου είναι μεγάλη κάθισε πίσω και κλείσε τα μάτια σου. Δεν χρειάζεται να κοιμηθείς, απλώς να ηρεμήσεις για λίγο και να ξεκουράσεις τον εγκέφαλό σου. Μπορεί να είναι μόνο για πέντε ή δέκα λεπτά όμως θα δεις ότι πραγματικά θα σε φρεσκάρουν. Εδώ μπορείς να διαβάσεις περισσότερες πληροφορίες για το πόσο ωφέλιμο είναι ένα τέτοιο "διάλειμμα".

Φλέρταρε

Πρέπει να ξέρεις πως πολλές σχέσεις ξεκίνησαν στη στάση ενός λεωφορείου. Μπορεί να ακούγεται σαν σκηνή από ταινία όμως δεν είναι καθόλου απίθανο να βρεις κάποιον να σου τραβήξει την προσοχή και -γιατί όχι- να έρθει να σου πιάσει την κουβέντα. Πέραν του πόσο ευχάριστα θα περάσει η ώρα σου μέχρι να φτάσεις στον προορισμό σου, μπορεί να γνωρίσεις και τον έρωτα. Φρόντισε όμως να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά. Αν είσαι βουτηγμένη στο κινητό σου, μάλλον θα χάσεις την ευκαιρία.

0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.