Η ιδανική μέρα θα ξεκινούσε με χαμόγελο, έτοιμο καφέ, ωραία μαλλιά και φυσικά το νέο avocado toast. Παρόλα αυτά, επειδή κάθε μέρα δεν είναι ιδανική και επειδή πολλές φορές η διάθεσή σου αγαπάει τα swing, εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε. Μπορεί να μην καταφέρεις να πετύχεις τα μέγιστα δυνατά αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δεις μια αλλαγή! Γιατί; Γιατί σε θέλουμε χαρούμενη, και εμείς και η μαμά σου και το αγόρι σου!

Μην ξεχνάς κάτι που θα επαναλαμβάνω συνέχεια. Τα πάντα ξεκινάνε από μέσα μας. Και τα πάντα καταλήγουν εκεί! Γι’ αυτό φόρεσε το πιο όμορφο χαμόγελό σου και ξεκίνα να διαβάζεις αυτά που θα σου προτείνουμε!

Πως να αλλάξεις την κακή σου διάθεση στη στιγμή
i.pinimg.com

1. Θυμήσου ποιος είναι ο υπεύθυνος

Πολλές φορές τα πράγματα δεν μπορούν να αλλάξουν και αυτό είναι γεγονός. Αυτό που βέβαια μπορεί να αλλάξει είναι το πως βλέπεις εσύ τα πράγματα. Μια διαφορετική οπτική μπορεί να αλλάξει τελείως την επίδραση που έχει το κάθε τι πάνω σου. Επέλεξε να είσαι χαρούμενη! Αυτό φτάνει.

2. Υπάρχουν πάντα τα χειρότερα

Για να είμαι ειλικρινής ποτέ δεν ήμουν υπέρμαχος αυτής της τακτικής. Παρόλα αυτά, υπάρχουν στιγμές στη ζωή μας που το καλύτερο πράγμα όπου έχεις να κάνεις, είναι να σκεφτείς πως δεν έχει έρθει το τέλος του κόσμου. Έτσι, την επόμενη φορά που θα σκεφτείς πως όλα πηγαίνουν λάθος, χαμογέλασε και σκέψου ότι μπορείς ακόμη να αναπνέεις.

Πως να αλλάξεις την κακή σου διάθεση στη στιγμή
stealthelook.com.br

3. Ψάξε αυτά που σε κάνουν χαρούμενη

Είναι πάρα πολύ εύκολο η διάθεσή σου να πέσει και να σκέφτεσαι πως όλα πηγαίνουν στραβά όταν είσαι αγχωμένη και πιεσμένη. Αντί για αυτό, κάθισε μερικά λεπτά μόνη σου και σκέψου όλα αυτά για τα οποία είσαι ευγνώμων. Τα πράγματα τα οποία σε κάνουν να θέλεις να σηκωθείς από το κρεβάτι. Έτσι, θα καταφέρεις να χαλαρώσεις και να αλλάξεις σε πολύ λίγο χρόνο τη διάθεσή σου!

4. Προσπάθησε να μιλήσεις

Ξέρω πολλούς ανθρώπους που είναι κατά του small talk, παρόλα αυτά δύο μικρές κουβέντες με το διπλανό σου μπορούν να σου αλλάξουν τη μέρα. Φυσικά, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μιλήσεις με αυτούς που πραγματικά σε ενδιαφέρουν και να προσπαθήσεις να βγάλεις όλες τις σκέψεις σου από μέσα σου. Τι θα έλεγες αν σου προτείναμε στο επόμενο διάλειμμα να πάρεις ένα τηλέφωνο την κολλητή σου αντί για να μπεις στο instagram;

5. Δραστηριοποιήσου

Αυτή είναι μια συμβουλή που δε θα φύγει ποτέ από τη μόδα! Βγες για ένα περπάτημα, πήγαινε για τρέξιμο στο πιο κοντινό παρκάκι ή ακόμη κάνε την πιο δύσκολη προπόνηση spinning στο γυμναστήριο. Οτιδήποτε και αν επιλέξεις, φρόντισε να δώσεις όλο τον εαυτό σου και να μη σκέφτεσαι τίποτα άλλο. Στο τέλος θα έχεις καταφέρει να χαλαρώσεις και να αλλάξεις τη διάθεσή σου, χωρίς καν να το καταλάβεις.