Σίγουρα οι σχέσεις δεν είναι καθόλου εύκολες και κάποιες φορές χρειάζονται τεράστια προσπάθεια για να μην καταστραφούν. Το πρόβλημα είναι πως μερικές φορές βάζουμε και εμείς οι ίδιοι το “λιθαράκι” μας στην καταστροφή τους και το χειρότερο είναι πως δεν το καταλαβαίνουμε.

Εδώ θα δεις με ποιον τρόπο κάθε ζώδιο καταστρέφει τις σχέσεις του, χωρίς καν να το καταλάβει.

Κριός

Έχει απρόβλεπτο χαρακτήρα και αυτό μπερδεύει τον σύντροφό του. Είναι ασταθής χωρίς ψυχραιμία και ενεργεί παρορμητικά σε όλες τις καταστάσεις.

Ταύρος

Δεν του αρέσουν οι αλλαγές και μόλις πάει κάτι να αλλάξει στη σχέση του ο κόσμος του κλονίζεται και ο σύντροφός του πρέπει να υπομένει την οργή του.

Δίδυμοι

Καταστρέφει τις σχέσεις του επειδή είναι πολύ απασχολημένος για να δώσει προτεραιότητα σε αυτές. Είναι τόσο κοινωνικός που ξεχνάει πως και ο σύντροφός του έχει ανάγκες.

Καρκίνος

Συνήθως κατά καιρούς κλείνεται στον εαυτό του και αυτό δεν αρέσει στους συντρόφους του. Αυτό το κάνει κυρίως επειδή φοβάται μήπως πληγωθεί αλλά είναι καταστρεπτικό για τις σχέσεις του.

Λέων

Καταστρέφει τις σχέσεις του επειδή εστιάζει πάρα πολύ στον εαυτό του. Νομίζει ότι ο κόσμος περιστρέφεται γύρω του.

Παρθένος

Καταστρέφει τις σχέσεις του επειδή πάντα αναζητάει την τελειότητα. Το γεγονός ότι κάθε σχέση είναι ατελής και πρέπει να αφήσεις τη σταθερότητά σου στην άκρη τον αποσυντονίζει.

Ζυγός

Σχεδόν πάντα καταστρέφει τις σχέσεις του επειδή θέλει να αποφύγει τις συγκρούσεις. Κατά κάποιο ειρωνικό τρόπο, στην προσπάθειά του να διατηρήσει τη σχέση αρμονική, προκαλεί περισσότερη ένταση.

Σκορπιός

Καταστρέφει τις σχέσεις του επειδή θέλει να ελέγχει τα πάντα, και τον σύντροφό του. Γίνεται εξαιρετικά κτητικός και ζηλιάρης.

Τοξότης

Αποζητάει συνέχεια τον ενθουσιασμό στις σχέσεις του και αυτό οι άλλοι δεν το καταλαβαίνουν. Θέλει οι σχέσεις του να είναι σαν περιπέτεια.

Αιγόκερως

Καταστρέφει τις σχέσεις του επειδή έχει μεγάλες προσδοκίες από τον σύντροφό του. Θέλει με κάθε τρόπο να επιτύχει και κινείται με εντελώς διαφορετικές ταχύτητες από ότι ο σύντροφός του.

Υδροχόος

Καταστρέφει τις σχέσεις του επειδή αγωνίζεται να εκφράσει τα συναισθήματά του. Δεν είναι εύκολο για έναν Υδροχόο να δείξει ανοιχτά την αγάπη και την εκτίμησή στον σύντροφό του.

Ιχθύ

Ο Ιχθύς συνήθως καταστρέφει τις σχέσεις του επειδή δεν μπορεί να φέρει σε μια ισορροπία την προσωπική του ζωή με τη δημιουργικότητά του. Ο σύντροφός του προσπαθεί να τον φέρει πίσω στην πραγματικότητα αλλά σπάνια τα καταφέρνει.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Φτιάξε την to-do-list που ταιριάζει σε εσένα, σύμφωνα με το ζώδιό σου