Πώς επηρέασε η πανδημία του κορωνοϊού τον κόσμο της μόδας;

Πώς επηρέασε η πανδημία του κορωνοϊού τον κόσμο της μόδας;

Οι οίκοι προφανώς ακυρώνουν τα fashion shows τους.

Ένας ένας, οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας της βιομηχανίας, όπως είναι φυσικό, αναβάλουν τα επερχόμενα shows τους, επηρεασμένοι από την πανδημία του κορωνοϊού.

Chanel

Ο οίκος Chanel αποφάσισε να ακυρώσει το 2020/21 cruise show του στο Capri, το οποίο ήταν προγραμματισμένο για τις 7 Μαΐου. Ωστόσο εξετάζει εναλλακτικούς τρόπους να παρουσιάσει τη συλλογή αργότερα, με διαφορετικό format. Επιπλέον, ανέβαλε και το επερχόμενο show του στην Ασία, που θα γινόταν αυτόν τον Μάιο στο Πεκίνο.

Dior

O Dior ανέβαλε το cruise show του που θα λάμβανε χώρα στις 9 Μαΐου, θέλοντας να ακολουθήσει τις διεθνείς οδηγίες. Καθώς και για την ασφάλεια των εργαζομένων, των συνεργατών και των καλεσμένων του.

Hermès

Ο γαλλικός οίκος μόδας ακύρωσε το resort show του που θα γινόταν στο Λονδίνο τον Απρίλιο. Σε δήλωση, το brand δήλωσε πως θέλει να μπορεί να υποδεχτεί τους καλεσμένους του με τις καλύτερες συνθήκες.

Max Mara

Ο Max Mara ακύρωσε το resort 2021 show του. Θα λάμβανε χώρα στο St. Petersburg, στις 25 Μαΐου αλλά για λόγους πρόληψης ακυρώθηκε.

Gucci

Ο οίκος έκλεισε όλα τα σημεία παραγωγής του σύμφωνα με τις οδηγίες, μέχρι νεοτέρας. Επιπλέον, το luxury brand ακύρωσε το cruise 2021 show του που θα γινόταν τον Μάιο στο Σαν Φρανσίσκο.

Versace

Ο οίκος λόγω τις αναστολές σε ό,τι έχει να κάνει με τα ταξίδια, αποφάσισε να αναβάλει το cruise show του. Θα γινόταν στις ΗΠΑ στις 16 Μαΐου, αλλά το label έθεσε ως προτεραιότητα την υγεία των καλεσμένων και των εργαζομένων του.

Giorgio Armani

Και ο Giorgio Armani ανέβαλε το cruise event του που θα γινόταν στο Dubai στις 19 και 20 Απριλίου. Η απόφαση πάρθηκε ως προληπτικό μέτρο με στόχο την προστασία εργαζόμενων και καλεσμένων.

Ralph Lauren

Ο Ralph Lauren πήρε την απόφαση να ακυρώσει το επερχόμενο show του λόγω του ξεσπάσματος του ιού. Ο σχεδιαστής, που δεν έλαβε μέρος στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, ακύρωσε το show του που ήταν προγραμματισμένο για τον Απρίλιο στη Νέα Υόρκη.

Prada

Παρομοίως, ο οίκος Prada πήρε την απόφαση να αναβάλει το επερχόμενο cruise 2021 show του. Θα γινόταν στην Ιαπωνία στις 21 Μαΐου.

featured image: Footwear News
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.