Λες και άκουσε τις βαθύτερες απορίες σου, το Cosmopolitan ζήτησε από την αστρολόγο Lisa Stardust να αναπτύξει λίγο-πολύ το πώς είναι το κάθε ζώδιο στο σεξ. Τη φύση του κάθε ζωδίου σεξουαλικά αλλά και τις τάσεις του.

Κριός

Σαν ζώδιο της φωτιάς, ο Κριός “ανάβει” γρήγορα όταν κάποιος του αρέσει πολύ. Είναι παθιασμένος από τη φύση του και αυτό βγαίνει και στη σεξουαλική του ενέργεια. Συχνά είναι πολύ ανταγωνιστικός οπότε προσπαθεί να ικανοποιήσει τον σύντροφό του με κάθε τρόπο. Παρόλο που είναι απόλυτα ικανός για μια μακροχρόνια σχέση, ο Κριός “σβήνει” γρήγορα.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι ένα εξαιρετικά αισθησιακό ζώδιο. Σε αυτό τον καθοδηγεί η Αφροδίτη. Του αρέσει να προχωράει αργά στο σεξ. Προτιμάει να αφήνει τον άλλο να κάνει κουμάντο και να παίρνει πρωτοβουλίες, ενώ εκείνος απολαμβάνει.

Δίδυμοι

Αν βρεθείς στο κρεβάτι με έναν Δίδυμο, να είσαι σίγουρη πως πρόκειται για μια πολύ επικοινωνιακή εμπειρία. Μιλούν πολύ από τη φύση τους οι Δίδυμοι, και μάλλον εκεί οφείλεται και το ταλέντο τους στο στοματικό σεξ. Πέραν αυτού, εννοείται πως διασκεδάζουν και με το dirty talk. Αν δεν το έχεις δοκιμάσει ως τώρα, μην αγχώνεσαι, ο Δίδυμος θα σου δείξει την καλύτερη εκδοχή του.

Καρκίνος

Η ρομαντική φύση του Καρκίνου είναι εμφανής και στις σεξουαλικές του τάσεις. Θα βάλει στη σεξουαλική εμπειρία και ρομαντικές χειρονομίες, όπως ένα μπάνιο ή θα πάρει πρωτοβουλίες πιο αισθησιακές όπως το σεξ στην παραλία. Εννοείται δε θα λείπει το κρασί και ένα κερί.

Λέων

Ο Λέων, με κυβερνήτη τον Ήλιο, θέλει να είναι το κέντρο της προσοχής. Αυτό αφορά και το σεξ εννοείται. Θέλει σε όλα να είναι πρώτος και για να το καταφέρει, θα ενημερώσει τον /την παρτενέρ του για όσα χρειάζεται να κάνει για να τον ικανοποιήσει. Αυτό δε σημαίνει πως θα αδιαφορήσει για τις ανάγκες του άλλου. Δεν υφίσταται το orgasm gap για ένα Λιοντάρι.

Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι τα αφεντικά εκτός κρεβατοκάμαρας, και αυτή η ενέργεια τους ακολουθεί και εντός. Πρόκειται για κρυφές μηχανές σεξ οι οποίες δεν έχουν κανένα πρόβλημα να κάνουν όλη τη δουλειά μόνες. Επιπλέον, είναι σίγουρο πως μαζί τους θα κάνεις την πιο τέλεια βαθιά συζήτηση, αφού όλα έχουν τελειώσει.

Ζυγός

Για τον Ζυγό η ισορροπία είναι το πιο σημαντικό συστατικό της ζωής. Ναι, ακόμα και στο σεξ. Θέλει να περάσει καλά, αλλά η ικανοποίηση του/της παρτενέρ είναι εξίσου σημαντική. Θα γίνει κίνκυ, αισθησιακός και θα κάνει τα πάντα για να ικανοποιήσει πρώτα τον άλλο και μετά τον εαυτό του.

Σκορπιός

Ας πούμε πως σε ό,τι έχει να κάνει με τη σεξουαλική ενέργεια, ο Σκορπιός έρχεται πρώτος στον ζωδιακό κύκλο. Η μυστηριώδης και παθιασμένη φύση του, κάνει το σεξ μαζί του μια αξέχαστη εμπειρία. Ξέρει τι θέλει, ακόμα και αν έχει πάρει έναν πιο παθητικό ρόλο. Είναι bossy ακόμα και τότε.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι το πιο περιπετειώδες ζώδιο, ακόμα και στο σεξ. Βλέπει πορνό και δοκιμάζει sex toys, τα οποία και περιλαμβάνει και στο σεξ με τους/τις συντρόφους του. Στόχος του είναι να γευτεί και να βιώσει κάθε σεξουαλική εμπειρία που του προσφέρεται.

Αιγόκερως

Περίπου όπως οι Παρθένοι, έτσι και οι Αιγόκεροι έχουν μια bossy ενέργεια. Ενώ είναι πρακτικοί στους περισσότερους τομείς της ζωής τους, ξέρουν πώς να περάσουν καλά στο σεξ. Τους ενδιαφέρει να μη βαριούνται και για αυτό δοκιμάζουν πολλά. Είναι πιθανό να έχουν πολλά φετίχ οι Αιγόκεροι, για αυτό και το σεξ μαζί τους δεν παύει να είναι ενδιαφέρον.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος απολαμβάνει να βλέπει τους/τις παρτενέρ του να αυτο-ικανοποιούνται. Η αμοιβαία αυτο-ικανοποίηση είναι ένα από τα μεγαλύτερα turn-ons για αυτό το ζώδιο. Είτε συμβεί στην αρχή, ως προκαταρκτικό είτε ως το main event, θα το απολαύσουν ιδιαίτερα.

Ιχθύες

Τα Ψαράκια είναι ονειροπόλα και ρομαντικά, τόσο στη ζωή όσο και στο σεξ. Πάντα θέλουν να περιλαμβάνουν στη σεξουαλική τους ζωή role-play και φαντασία. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο ο παρτενέρ τους είναι να εμπιστευτεί τη φαντασία τους και να το απολαύσει.

featured image: Elite Daily