Πώς διαλύει τις σχέσεις του το κάθε ζώδιο

Πώς διαλύει τις σχέσεις του το κάθε ζώδιο

Υπάρχει ένα πράγμα που κάνει το κάθε ζώδιο στις σχέσεις του και καταλήγει να τις διαλύει.

Κριός

Είναι εγωιστής. Βάζει τον εαυτό του πάνω από τις σχέσεις του και καταλήγει να κάνει τον σύντροφό του να νιώθει πως είναι η τελευταία του προτεραιότητα.

Ταύρος

Δεν ακούει τον άλλο. Γνέφει σαν να προσέχει τι λέει ο άλλος, αλλά όταν μιλάει κάποιος, σκέφτεται απλά το επόμενο πράγμα που θέλει να πει.

Δίδυμοι

Προσποιείται πως όλα είναι ΟΚ, ενώ δεν είναι. Παριστάνει ότι είναι χαρούμενος, ενώ δεν είναι. Δεν εκφράζει κανένα άλλο συναίσθημα, παρά μόνο τα θετικά και δεν ξέρει ποτέ κανείς τι τον απασχολεί.

Καρκίνος

Νιώθει πως όλοι θέλουν το κακό του. Δημιουργεί προβλήματα, εκεί που δεν υπάρχουν, γιατί υποθέτει πως όλοι είτε τον κοιτάζουν στραβά είτε του μιλάνε με περίεργο τόνο. Πάντα ανησυχεί για κάτι.

Λέων

Είναι πολύ απαιτητικός. Τα στάνταρ του είναι υπερβολικά υψηλά. Περιμένει ο σύντροφος -και η σχέση του- να είναι τέλειος. Τη στιγμή που το παραμικρό πράγμα πάει στραβά, τα παρατάει.

Παρθένος

Είναι πολύ ελεγκτικός. Θέλει όλα να πηγαίνουν τέλεια. Φρικάρει με τα πιο μικρά πράγματα όταν στραβώνουν, αντί να χαλαρώνει και να απολαμβάνει τις στιγμές με τον σύντροφό του.

Ζυγός

Είναι υπερβολικά καλός. Μιμείται απόλυτα τον σύντροφό του. Δεν έχει ποτέ άποψη και συμφωνεί με όσα λέει. Αφήνει τον άλλο να τον πατάει και έτσι τον βαριέται εύκολα ο άλλος.

Σκορπιός

Αρνείται να ζητήσει συγγνώμη και να παραδεχτεί το λάθος του. Αρνείται να αναλάβει τις ευθύνες των λαθών του και προσπαθεί να κατηγορήσει τους άλλους. Πάντα πιστεύει πως έχει δίκιο.

Τοξότης

Είναι μη διαχειρίσιμος και υπερηφανεύεται για αυτό. Φέρεται σαν να είναι cool να φέρεται άσχημα. Λες και είναι πρόβλημα του άλλου που δε μπορεί να δεχτεί τα μειονεκτήματά του, αντί να προσπαθεί να βελτιωθεί ίδιος.

Αιγόκερως

Έχει εμμονή με την ιδέα του να είναι ανεξάρτητος. Αρνείται να κάνει πράγματα που όλα τα ζευγάρια κάνουν, όπως το να αγοράζουν δώρα ο ένας στον άλλο. Είναι μοναχικός λύκος και φτάνει τα πράγματα στο τέρμα.

Υδροχόος

Είναι τεμπέλης, δε βγαίνει ποτέ από το σπίτι και δεν του αρέσει να κάνει οτιδήποτε διασκεδαστικό. Θέλει απλά να μένει μέσα και να βλέπει τηλεόραση. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι περνάει λιγότερο χρόνο με τον σύντροφό του.

Ιχθύες

Είναι κακός στην επικοινωνία. Δε λέει ποτέ πώς νιώθει και θυμώνει όταν ο άλλος... δε μπορεί να διαβάσει το μυαλό του.

featured image: Thought Catalog - Tumblr
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.