Κάτι που ίσως φοβούνται περισσότερο οι άνθρωποι είναι το πέρασμα το χρόνου. Ουσιαστικά τη φθορά, το πως θα τους φερθεί ο χρόνος. Με ποιόν τρόπο θα φανεί ότι γερνάνε και το πως θα το αντιμετωπίσουν. Κάποιοι το φοβούνται περισσότερο και κάποιοι είναι πιο χαλαροί. Σημαντικό ρόλο παίζει και ο αστρολογικός μας χάρτης. Ανάλογα με το ζώδιό σου, το αντιμετωπίζεις διαφορετικά.

Εσύ πως αντιμετωπίζεις το πέρασμα του χρόνου; Δες παρακάτω ανάλογα με το ζώδιό σου.

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Η γήρανση δεν σε ταρακουνάει. Αυτό με το οποίο έχεις περισσότερα προβλήματα είναι η ενηλικίωση. Η ενήλικη ζωή και οι ρουτίνες μπορεί να είναι μια πρόκληση. Συνήθως εστιάζεις στο τώρα και όχι στο μέλλον. Απολαμβάνεις αυθόρμητες νυχτερινές εξόδους χωρίς να έχεις στον νου σου το πως θα είσαι στο μέλλον.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Όσον αφορά το ότι ωριμάζεις, σου αρέσει πολύ η διαδικασία. Σου άρεσε πολύ να μεγαλώνεις. Από παιδί προσπαθείς να αναλάβεις ευθύνες. Απολαμβάνεις να αισθάνεσαι επιτυχημένη καθώς ολοκληρώνονται οι στόχοι σου. Είσαι πρόθυμη να μεγαλώσεις και να ξεκινήσεις μια οικογένεια, μια σταθερή καριέρα και να διατηρήσεις έναν οικονομικό προϋπολογισμό.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Άλλοι σε θεωρούν απερίσκεπτη και αναποφάσιστη.  Εσένα όμως σου αρέσει να βρίσκεις το βαθύτερο νόημα της ζωής, της αγάπης και των σχέσεων. Για αυτό και χαίρεσαι να μεγαλώνεις. Απολαμβάνεις τη διασκεδαστική ζωή που ζεις τώρα αλλά ανυπομονείς και όσα έρχονται.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Το ότι μεγαλώνεις σου μοιάζει πολύ σκληρό. Προσπαθείς να μένεις νέα και αναζωογονημένη. Οι συνήθειες σου και η ρουτίνα σου σε βοηθούν να μένεις υπό έλεγχο και να βλέπεις ότι η ωρίμανση ουσιαστικά είναι αυτό που σε κάνει πιο ελκυστική.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά σε έχει χτυπήσει το πέρασμα του χρόνου, το φοράς σαν παράσημο. Εκπέμπεις τον ενθουσιασμό που σου δίνει η ελευθερία που νιώθεις καθώς μεγαλώνεις.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Παρθένε, από την αρχή της ζωής σου μοιάζεις σαν να έχεις μια γερασμένη ψυχή κάποιες φορές. Παρόλα αυτά όσο μεγαλώνεις το πνεύμα σου γίνεται και πιο νεανικό. Σχεδιάζεις τα επόμενα βήματά σου με προσοχή και απόλυτη οργάνωση και τίποτα δεν σε φοβίζει.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Η καλοσύνη είναι το κύριο χαρακτηριστικό σου, έτσι το δέρμα σου φαίνεται πάντα σε άριστη κατάσταση. Η γήρανση δεν είναι καθόλου στο μυαλό σου. Σε νοιάζει μόνο τι πιστεύουν για σένα τα αγαπημένα σου πρόσωπα και κανείς άλλο.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Ο Σκορπιός μάλλον έχει ανακαλύψει το νερό της νιότης. Το πάθος σου και η αγέραστη εμφάνιση σου δημιουργούν ένα ωραίο αποτέλεσμα. Δεν ανησυχείς ούτε για το πρόσωπο ούτε για το σώμα σου.  Αυτό το μυστήριο που εκπέμπεις ξέρεις πως θα γοητεύει πάντα τους γύρω σου, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Και μόνο η σκέψη της γήρανσης κάνει τα νεύρα σου να κλονίζονται, οπότε θα εργαστείς πολύ σκληρά για να γεράσεις καλά. Αναγκάζεσαι να συνειδητοποιήσεις ότι τα νεανικά σου χρόνια δεν θα επιστρέψουν και αυτό σε γεμίζει θλίψη.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Η ωριμότητα είναι έτσι και αλλιώς το στιλ σου. Αντί να χαίρεσαι μόνο το παρόν με απερίσκεπτη και αυθόρμητη συμπεριφορά, απολαμβάνεις μια σταθερή ρουτίνα με μια πολλά υποσχόμενη προοπτική.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Αυτήν τη στιγμή νιώθεις υπέροχα. Αλλά το πέρασμα του χρόνου σε κάνει να νιώθεις άβολα. Παρόλο που ξέρεις οτι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός, δεν θέλεις να αφήνεις πίσω σου ανθρώπους και καταστάσεις. Προσπαθείς μέσα σε όλο αυτό να βρίσκεις την ισορροπία.
featured photo: unsplash.com/@simonmaage