Το 2020 άλλαξε και επαναπροσδιόρισε το πως εργαζόμαστε, με χίλιους διαφορετικούς τρόπους. Σε περίπτωση που παρατήρησες κάποιους φίλους σου Κριούς βέβαια να τα πηγαίνουν ανέλπιστα καλά στον τομέα της εργασίας τους, τότε υπάρχουν κάποιοι λόγοι. Αυτοί είναι:

  1. O Κριός είναι ζώδιο της φωτιάς. Έτσι είναι υποκινούμενο από την επιθετικότητα και τη δράση.
  2. Επίσης έχει από τη φύση του αυτό το χαρακτηριστικό του self-motivation και της καλής διαχείρισης κρίσεων.
  3. Η τύχη

Η τύχη λοιπόν είναι ο τρίτος λόγος για τον οποίο ο Κριός είχε το 2020 την καλύτερη χρονιά της καριέρας του, σύμφωνα πάντα με την αστρολόγο Susan Miller.

Είσαι λοιπόν περίεργη να μάθεις ποιο ζώδιο θα έχει φέτος την τιμητική του στο κομμάτι της εργασίας;

Σύμφωνα με την Miller, το ζώδιο που το 2021 θα είναι η καλύτερη χρονιά της καριέρας του θα είναι ο Ταύρος. Και αυτό θα είναι μόνο η αρχή για ότι θα επακολουθήσει. Όπως αναφέρει η Miller όμως, δεν θα έχουν όλοι οι Ταύροι την ίδια επιτυχία. Αυτοί που θα δουν τα πιο σημαντικά αποτελέσματα είναι όσοι έχουν γεννηθεί μεταξύ 26 και 27 Απρίλη, με μια απόκλιση πέντε ημερών πριν ή μετά.  Ο Ουρανός είναι ένας πλανήτης που εκφράζει κυρίως την καινοτομία. Παραμένει σε κάθε ζώδιο για περίπου επτά χρόνια. Στον Ταύρο η παραμονή του σημαίνει μια κοινωνική μετατόπιση προς τα υλικά αγαθά. Ο Ουρανός στον Ταύρο σηματοδοτεί επίσης μια εποχή όπου θα μπορέσει να βοηθήσει ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Μπορεί για παράδειγμα να συμμετάσχει η να ιδρύσει ο ίδιος κάποιο κοινωνικό πρόγραμμα ή φιλανθρωπική οργάνωση.

Οι Ταύροι θα αρχίσουν να βλέπουν τα θετικότερα αποτελέσματα στην καριέρα τους μετά τον Μάιο και πλησιάζοντας περισσότερο προς το 2022. Αυτό που θα περιμένουν είναι η χαρά και η επιτυχία. Οι οποίες θα έρχονται πολύ φυσικά στη ζωή τους. Το θέμα είναι ότι θα πρέπει να είναι ανοιχτοί και δεκτικοί έτσι ώστε να προσαρμόζονται στις αλλαγές αλλά ταυτόχρονα να μπορούν να δουν που πρέπει να χρησιμοποιήσουν την ενέργειά τους.

Μερικές φορές ο Ταύρος χρειάζεται μια μικρή ώθηση από κάποιον. Κάποιον να του υπενθυμίζει τι έχει μπροστά του και ποια είναι η σκληρή δουλειά που τον περιμένει. Έτσι ώστε να αξιοποιήσει στο έπακρο τις δυνατότητές του. Για αυτόν τον σκοπό εμείς προτείνουμε αυτό το απλό αλλά ταυτόχρονα ιδιαίτερο Monthly Planner.

 featured photo: unsplash.com/@brookelark