Η ερώτηση “τι ζώδιο είσαι” συνεχίζει να είναι μια από τις πιο συνηθισμένες, και γίνεται ακόμη και από άτομα που υποστηρίζουν πως δεν πιστεύουν στα ζώδια. Ίσως να είναι μόνο μια ερώτηση που σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας συζήτησης ή απλά ένας τρόπος ομαδοποίησης των ατόμων που βρίσκονται στον ίδιο χώρο.

Ίσως καμιά φορά, ως ένα άτυπο και ευχάριστο γκάλοπ, να αναρωτιέσαι, πόσοι Δίδυμοι βρίσκονται στο εργασιακό μου περιβάλλον; Πόσοι Ταύροι υπάρχουν άραγε στην οικογένειά μου;

Έχεις αναρωτηθεί όμως ποτέ ποιο είναι το πιο σπάνιο ζώδιο; Αυτό που εάν ρωτήσεις δέκα ανθρώπους είναι λίγο απίθανο κάποιος να ανήκει σε αυτό;

Σύμφωνα με τους New York Times, οι τρεις λιγότερο πιθανές ημερομηνίες να έχει γεννηθεί κάποιος είναι τα Χριστούγεννα, η Πρωτοχρονιά και η Παραμονή των Χριστουγέννων. Όπως βλέπεις και οι τρεις πέφτουν τη σεζόν του Αιγόκερω, μειώνοντας έτσι σημαντικά των αριθμό των Αιγόκερων σε αυτόν τον κόσμο.

Αυτό σημαίνει ότι πρακτικά ο Αιγόκερως είναι ένας σπάνιος άνθρωπος.

Εάν έχεις έναν Αιγόκερω στη ζωή σου σημαίνει ότι έχεις βρει έναν υπέροχο φίλο, ο οποίος μπορεί να δείχνει απόμακρος με την πρώτη επαφή αλλά στην ουσία αυτή είναι η άμυνά του. Είναι ευχάριστος τύπος, γλυκός και ευγενικός. Είναι επίσης ένας εξαιρετικός συνάδελφος και διαπρέπει σε όποιον τομέα έχει αποφασίσει να ακολουθήσει.

Ο Αιγόκερως έχει γεννηθεί ηγέτης.

Ξέρει πως να χρησιμοποιεί τις ιδέες του για να τις καταλάβουν οι άλλοι και όλοι μαζί να δημιουργήσουν ένα υπέροχο αποτέλεσμα. Όλοι γύρω του αισθάνονται απόλυτα ασφαλείς με την παρουσία του.

Είναι επίσης ένας εξαιρετικός φίλος. Είναι ξεκάθαρος για το τι θέλει από τους ανθρώπους, ακούει τις ανάγκες τους και τους φροντίζει σε κάθε τους ανάγκη.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Σε τι σχέσεις δεν έχει συνηθίσει -και δεν ανέχεται- το κάθε ζώδιο να βρίσκεται